Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 658
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 350
Няма ме в бондюел явно, в лидл също. Преди малко пак пазарувах за още едно участие, дано имам късмет за последното теглене.

# 1 351
Току що и на мен ми се обадиха за позлатените кристали и други глупости в Благоевград. Бях толкова мила с момичето, че то само си прекъсна записа и затвори. 

# 1 352
Честито на спечелилите! Страхотни награди! С кеф да си ги ползвате!
И аз да споделя, че съм с топка от КК и Кауфланд.
Няма да изброявам в колко игри съм се включила с покупка, че ще стана досадна.
Пожелавам желаните награди да ни спохождат винаги и по всяко време Simple Smile

# 1 353
Не печеля от Куинс, ще продължа да се включвам с още бележки.

# 1 354
С телевизор съм  Simple Smile от играта на Betano - https://nova.bg/zvezdite/

# 1 355
# 1 356
  • Сф
Правилно ли прочетох ,че са само 8 награди ??
То, в КК по - голям шанса. Пас съм аз .

# 1 357

Честито! А печелившите някъде има ли ги?

# 1 358

Kaufland, от 1ви Декември.

# 1 359
  • Sofia
Няма ме в Куинс

# 1 360
  • Плевен

За съжаление в правилата на играта им тук: https://bimg.abv.bg/campaigns/betano/20221013/terms_betano.pdf
въобше няма такава точка за публикуване някъде на печелившите (спечелилите). Също така не е и упоменато конкретно и разбираемо как ще бъдат уведомени "печелившите"
Цитат
7. Определяне на победителите:
7.1. Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронни
тегления, които се извършват автоматично, чрез специализиран софтуер в централния
офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на
Организатора, която удостоверява резултатите от всяко от тях. Ще бъдат извършени
общо четири тегления на награди за всяка от игровите седмици на Играта.
......................................
7.3. След определяне на всеки печеливш участник се изтегля по още 1 (един) резервен
печеливш участник. Резервният печеливш участник може да замести предходния
изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи
наградата в сроковете по тези Правила. В случай, че с вторите изтеглени печеливши
участници при условията на тази точка също не може да бъде осъществен контакт или
да получат наградите си, не се извършва ново теглене и нераздадените награди остават
неразпределени.

# 1 361

За съжаление в правилата на играта им тук: https://bimg.abv.bg/campaigns/betano/20221013/terms_betano.pdf
въобше няма такава точка за публикуване някъде на печелившите (спечелилите). Също така не е и упоменато конкретно и разбираемо как ще бъдат уведомени "печелившите"
Цитат
7. Определяне на победителите:
7.1. Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронни
тегления, които се извършват автоматично, чрез специализиран софтуер в централния
офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на
Организатора, която удостоверява резултатите от всяко от тях. Ще бъдат извършени
общо четири тегления на награди за всяка от игровите седмици на Играта.
......................................
7.3. След определяне на всеки печеливш участник се изтегля по още 1 (един) резервен
печеливш участник. Резервният печеливш участник може да замести предходния
изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи
наградата в сроковете по тези Правила. В случай, че с вторите изтеглени печеливши
участници при условията на тази точка също не може да бъде осъществен контакт или
да получат наградите си, не се извършва ново теглене и нераздадените награди остават
неразпределени.

# 1 362
Момичета, много съм щастлива. Имам смс за пуф от Каменица, НО не знам дали пазя касовата бележка, защото имам спомен, че видя, че ме няма в някои от тегленията и май я изхвърлих. Мислех, че играта е приключила. Нямам търпение да се прибера и да потърся. Та въпросът ми е искат ли касовия бон?

# 1 363
Каменица винаги искат касовия бон или капачките, куриерът ги сравнява стриктно.

# 1 364
  • ЛОВЕЧ
Момичета, много съм щастлива. Имам смс за пуф от Каменица, НО не знам дали пазя касовата бележка, защото имам спомен, че видя, че ме няма в някои от тегленията и май я изхвърлих. Мислех, че играта е приключила. Нямам търпение да се прибера и да потърся. Та въпросът ми е искат ли касовия бон?
Да,взимат КБ

Общи условия

Активация на акаунт