Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 444
  • 829
  •   1
Отговори
# 660
Дами, отново съм с въпрос. Simple Smile
Един мъжки парфюм ми направи впечатление в douglas.bg. TOM FORD OMBRÉ LEATHER.  Според вас, струва ли си покупката с - 35% ?
Имате ли впечатления от аромата?
Една от големите ми любови 🥰 За мен си е унисекс отвсякъде.
На миналогодишния черен петък го взех на супер намаление от дъглас - около 140 лв. беше за 50 мл. Имаше някакви ежедневни намаления на различни парфюми за по един ден. Та този беше намален точно на рождения ден на дъщеря ми; приех го като знак.
Излишно е да казвам, че бях в магазина малко след отварянето му... Да не би да свърши...🤣🤣🤣

# 661
Стоя и си размишлявам - нужен ли ми hair mist от любимия парфюм...
Вие ползвате ли такъв продукт или е ненужна покупка?

# 662
Ненужна покупка е, спестете си парите за нещо друго.

# 663
Ако парфюмът е за жена или се търси унисекс, вижте и тази версия на парфюма. За мен е много по-мек, носим и изискан.....

Много благодаря за предложението и описанието. Непременно ще потърся и тази версия. Звучи наистина интригуващо!

# 664
  • The Evergreen State
Здравейте парфюмни другарчета. Пристигна ми днес така дългоочаквания Shalimar Millesime Tonka.

Интересна вариация (доста свободен и тотално осъвременен прочит) на Шалимар  която леко напомня на L’Ambre des Merveilles Hermès. И двата парфюма ми носят този страхотен dark, cool, smooth, sexy вайб и леко опиянение както когато отхапваш парченце черен шоколад.
Страхотно попадение за мен, радвам се че научих от форума за тази лимитка (мерси Ковачева Flowers Hibiscus) и голям късмет беше че успях да поръчам сайта на Герлен.

# 665
  • Пловдив
Здравйте, може ли да ми препоръчате нещо подобно
на Rihanna Rogue, защото никъде не го откривам.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 09:49 от dudhen

# 666
  • София
Здравйте, може ли да ми препоръчате нещо подобно
В съвсем същия ценови клас не се сещам за заместител, за жалост. Иначе е типово сходен с Bottega Veneta Bottega Veneta и Cara Mia Aigner (за Cara Mia отварям скоба да го пробвате при възможност, ако не сте, защото за мен лично беше като удар в стомаха, много натегнат и задушлив ми дойде). Cara Mia се намира на поносими цени в бг сайтовете. Tenue de Soiree Goutal e в това направление също, но e в по-висок ценови клас (както и Ботега Венета). За мен Tenue е най-мек и загладен от всички изредени. Simple Smile
А може да поръчате Rogue от ebay с превозвач до английски адрес например, ако желаете, ето произволна оферта, която е нелоша: https://www.ebay.co.uk/p/1523886079 (продавачът, изглежда, е малък търговец от UK, не e частно лице). Забелязвам, че в обявата на 1 място пише 30 мл, на други 2 места - 125 мл, но мисля, че е 30 мл в крайна сметка, допуснали са грешка. Може да потърсите и други добри оферти в ebay с търсачката, тази е произволна.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 14:57 от Klodilia

# 667
  • Пловдив
Klodilia , много благодаря!

# 668
# 669
Момичета какво ще кажете за този парфюм? Обмислям да го взема за подарък на приятелката на брат ми, че скоро ще има имен ден. Как е като трайност и шлейф? Знам, че харесва присъствени парфюми, дето се вика да се влачи 10 метра след нея. 😁

# 670
vermilion21, парфюма е хубав. И цената е добра. Ако харесва такъв тип аромати? Сега му е и сезона... За 10 метра шлейф... не съм сигурна?
Видях и нов, но не съм го пробвала. https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-Gold-76760.html

# 671
Вермилион, на мен ми е един твърде шоколадово, какаово, едно такова… аз не харесвам такъв тип парфюми. Ако тя харесва, значи ще й допадне.

# 672
Момичета какво ще кажете за този парфюм? Обмислям да го взема за подарък на приятелката на брат ми, че скоро ще има имен ден. Как е като трайност и шлейф? Знам, че харесва присъствени парфюми, дето се вика да се влачи 10 метра след нея. 😁
Имам ревю в блога.
Хубав ванилов парфюм, но шлейф няма.

# 673
Днес се запознах с Мулен Руж, мисля, че се харесахме взаимно. На моята кожа е дълбок, плътен аромат на ядки и дървесина, при който червиленият нюанс е само фон. Почти никаква сладост, едновременно официален и провокативен, леко клонящ към удов парфюм, но не унисекс, за мен си е чисто дамски. Първата ми асоциация беше елегантни и тежки старинни дървени мебели. Като илюстрация го виждам така:
Скрит текст:
Колкото до песен, още преди да знам как ухае, вече усещах, че тази ще му подхожда. В нея става дума за това, че старомодното и актуалното могат да се съчетаят префектно помежду си:
https://www.youtube.com/watch?v=0Np8GjRLRak

# 674
  • Germany
Athena, чаках с нетърпение отзива ти за Shalimar Millesime Tonka! Хайде да ти е честит! Много, много се радвам, че ти е харесал. За мен това е откритието на 2022 година, толкова много си го обичам. Носи го със здраве и удоволствие!

Здравейте, може ли да ми препоръчате нещо подобно
dudhen, Rihanna Rogue е от любимата ми ароматна група, хладно, зелено пачули, с мускус, кожа и червени плодове. Много от парфюмите са ми точно тази комбинация. Мислех да ви предлагам много неща, като започнем от любимият ми Tenue de Soiree Goutal,  минем през Elle Yves Saint Laurent, Bottega Veneta Eau de Velours, Mad About You Pierre Guillaume Paris, Cuir Amethyste Giorgio Armani и много други. Парфюми, които притежавам, имам запаси от тях, и обожавам! Обаче си дадох сметка, че явно тази ароматна група не е особено популярна, и повечето парфюми или са спрени вече, или трудно откриваеми, или безумно скъпи. А вие не търсите това. Затова ще си позволя да ви предложа нещо нестандартно и не много популярно, но ще се радвам да ми се доверите. Цената е такава, че си струва да се рискува с него Allvernum Iris & Patchouli.  Не подценявайте парфюма заради ниската му цена или непопулярната марка, страхотен е! Разкошно и безкрайно шлейфово пачули, смесено с вкусно карамелено тофи, луксозен, кадифен ирис, прекрасен мускус, конфитюр от червени плодове, гъст сок от черен касис,  с фина, и много нежна лицева кожа. Парфюмът е като микс от Tenue de Soiree Goutal, Rihanna Rogue, Bottega Veneta Eau de Velours и Miracle Forever Lancôme. Повечето са спрени, и трудно откриваеми. А този парфюм е прекрасна тяхна алтернатива. Не можете да си представите, как реагират моите хора вкъщи, като се напръскам с него, веднага се започва едно охкане и ахкане, ох, колко хубаво миришело, кой е този парфюм. Три спрея изпълват цялото помещение и усещам парфюмът абсолютно през целия ден без никакво подновяване. Когато го пръснах за първи път, изпаднах в пълна еуфория, и се чудех, защо никой не говори за този парфюм, толкова е красив! Ако трябва да го сравня с Риана, бих казала, че този Ирис и Пачули е една идея по весел, по-сладък и плодов от него, но основната идея е същата. Комплектът идва с много красива ароматна свещ, и наистина ще се радвам, ако го поръчате, да споделите впечатлениято си.

Парфюм за деня беше аромат от същата любима фручули група Red Heart V 3 Map Of The Heart. Прекрасен е в днешния студен зимен ден, цял ден си го усещам и страшно ме радва!

Общи условия

Активация на акаунт