Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 437
  • 829
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, кой от тези двата парфюма е по-шлейфов и по-силен като аромат - Dama Bianca или Italica? Първият знам как мирише (след 10-та минута усещам само ванилия), а вторият съм го пробвала преди една година и освен, че помня, че беше сладък и ми хареса, въобще не се сещам как мирише.
Предварително благодаря!

# 676
Италика определено, мирише на мляко бадеми шафран и излъчва. дама бианка на този фон, макар и прелестен кумкуат с ванилия едва едва се усеща

# 677
  • The Evergreen State
Athena, чаках с нетърпение отзива ти за Shalimar Millesime Tonka! Хайде да ти е честит! Много, много се радвам, че ти е харесал. За мен това е откритието на 2022 година, толкова много си го обичам. Носи го със здраве и удоволствие!
...

Благодаря Ковачева, да си го носиш и ти със здраве Шалимар Тонка както и всички други парфюмни феи с нови парфюмни покупки.

Скрит текст:
Герлен се оказаха много щедри на подаръци, подобно на Ланком. За пръв път пазарувам директно от сайта им и ме впечатлиха със семпълите които пратиха. Стана ми много приятно и поръчах и пудра за лице в която отново включиха семпъли. Ланком процедират така, това за мен е голямо удобство понеже с покупката на няколко основни продукта които ползвам се запасявам с цяла серия за рутинната ми грижа за лице и грим. Нямам особено време да проучвам козметични продукти, лесния начин по който ме снабдяват Ланком а сега и Герлен им печели дългогодишен и верен фен в мое лице.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 03:00 от Athena

# 678
Дами, отново съм с въпрос. Simple Smile
Един мъжки парфюм ми направи впечатление в douglas.bg. TOM FORD OMBRÉ LEATHER.  Според вас, струва ли си покупката с - 35% ?
Имате ли впечатления от аромата?
Една от големите ми любови 🥰 За мен си е унисекс отвсякъде......

Пропуснала съм този коментар. Благодаря за споделеното! Личи си, че е нещо изключително хубаво за вас! Simple Smile

Вчера си го пръснах в един магазин. Първото впечатление беше "Еха!", после тръгнаха да се редуват разни асоциации. Първата беше Elle YSL Intense - един много любим дамски парфюм, по-късно наистина се появи кожа и ... не знам какво още, но доста налагащо се.

Пробвах да си нарисувам мъжки образ зад този аромат. Той е силен, внушителен и безкомпромисен, с широки рамене в кожено яке. По-натам на първи план излязоха някакви тревисти, леко лекарствени нотки, малко тютюн, сякаш. После дълго игра едно пачули.
Запитах се за аромата - влекущ ли е или по-скоро всява респект и сигнал за дистанция? За мен е по-скоро второто. Как ли звучи върху други кожи? Thinking

Другото "Омбре" , споменато от Ковачева, определено звучи по-чувствено и топло. Simple Smile

# 679
Да се похваля с новата и така дълго жадувана  придобивка -  Hipnotic poison . Вчера ми пристигна и не я чаках да се "аклиматизира" няколко дни ,а се напръсках с огромно удоволствие. Красота, сладост и аромат който ме върна в младостта ми. С тази разлика ,че тогава пръсках репликите от Рефан, а днес вече достигнах възрастта когато мога да си позволя оригинали. Всъщност с покупката ми на определени парфюми се улавям,че подсъзнателно търся тези, които съм ползвала навремето от Рефан и съм била очарована от тях. Веднага мога да изброя няколко - Слона на Кензо, Ангела и Извънземното на Мюглер, Хипнотичната отрова Dior, Parfum dete на Кензо, Dune Dior. Преди бях взела Poison на Диор, но не можахме да се разберем с него и го продадох. Но тази красота, ще си я пръскам с огромно удоволствие. И между другото,след много изчетени ревюта за Obssesion на Калвин Клайн, го поръчах и го чакам да дойде. Не можах за устоя на канелата и усещането за топлина и уют, които така хубаво описват хората в мненията си. Още повече, че носи ароматния вайб на Слона Wink

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 20:01 от Lioness77

# 680
Честит парфюм!
Много харесвам Хипнотичната отрова, едп варианта ми е голяма любов Heart

# 681
Благодаря Ал Heart

# 682
Здравейте, момичета!
Имам нужда от парфюмен съвет. Не че имам нужда от нов парфюм, но нали знаете как е, да се запиша и аз по намаленията.😛
Много искам да си купя парфюм с роза, ама топла, сладка, зимна, уютна роза. Ако е трайна и с шлейф е перфектно. Знам, че много сме дъвкали парфюмите с рози, ама сега всичко ми се изпари.
Какво бихте ми препоръчали?
Имам само Lancôme Mille et une Roses,
Ама там розата ми е свежа и по-пролетна.

Благодаря предварително!

# 683
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета!
Имам нужда от парфюмен съвет. Не че имам нужда от нов парфюм, но нали знаете как е, да се запиша и аз по намаленията.😛
Много искам да си купя парфюм с роза, ама топла, сладка, зимна, уютна роза. Ако е трайна и с шлейф е перфектно. Знам, че много сме дъвкали парфюмите с рози, ама сега всичко ми се изпари.
Какво бихте ми препоръчали?
Имам само Lancôme Mille et une Roses,
Ама там розата ми е свежа и по-пролетна.

Благодаря предварително!

Montal - Опитайте Kayali Fragrances Sweet Diamond Pink Pepper 25 / https://www.fragrantica.com/perfume/Kayali-Fragrances/Sweet-Diam … per-25-67023.html
Това е парфюма, който търсите Simple Smile
Скрит текст:

# 684
Montal, за мен интересна шоколадова роза, зимна и трайна, е Club de nuit intense на  Armaf.

# 685
Deetron, и аз много я загледах тази роза. Благодаря за препоръката, ще се купува май 😀
Lioness77, не знам дали ще ми повярваш, че ми стои в кошницата след описанията тук. Ама исках да се допитам и за нещо друго с вас. 😉 Благодаря!

# 686
Лъвичке, тази Отрова така пасва на огнената ти визия - ползвай си я със здраве и само положителни емоции да ти носи
Моята любима трайна и шлейфова роза е Magnolia Rosae Maison Lancome

# 687
  • Пловдив
Скрит текст:
dudhen, Rihanna Rogue е от любимата ми ароматна група, хладно, зелено пачули, с мускус, кожа и червени плодове. Много от парфюмите са ми точно тази комбинация. Мислех да ви предлагам много неща, като започнем от любимият ми Tenue de Soiree Goutal,  минем през Elle Yves Saint Laurent, Bottega Veneta Eau de Velours, Mad About You Pierre Guillaume Paris, Cuir Amethyste Giorgio Armani и много други. Парфюми, които притежавам, имам запаси от тях, и обожавам! Обаче си дадох сметка, че явно тази ароматна група не е особено популярна, и повечето парфюми или са спрени вече, или трудно откриваеми, или безумно скъпи. А вие не търсите това. Затова ще си позволя да ви предложа нещо нестандартно и не много популярно, но ще се радвам да ми се доверите. Цената е такава, че си струва да се рискува с него Allvernum Iris & Patchouli.  Не подценявайте парфюма заради ниската му цена или непопулярната марка, страхотен е! Разкошно и безкрайно шлейфово пачули, смесено с вкусно карамелено тофи, луксозен, кадифен ирис, прекрасен мускус, конфитюр от червени плодове, гъст сок от черен касис,  с фина, и много нежна лицева кожа. Парфюмът е като микс от Tenue de Soiree Goutal, Rihanna Rogue, Bottega Veneta Eau de Velours и Miracle Forever Lancôme. Повечето са спрени, и трудно откриваеми. А този парфюм е прекрасна тяхна алтернатива. Не можете да си представите, как реагират моите хора вкъщи, като се напръскам с него, веднага се започва едно охкане и ахкане, ох, колко хубаво миришело, кой е този парфюм. Три спрея изпълват цялото помещение и усещам парфюмът абсолютно през целия ден без никакво подновяване. Когато го пръснах за първи път, изпаднах в пълна еуфория, и се чудех, защо никой не говори за този парфюм, толкова е красив! Ако трябва да го сравня с Риана, бих казала, че този Ирис и Пачули е една идея по весел, по-сладък и плодов от него, но основната идея е същата. Комплектът идва с много красива ароматна свещ, и наистина ще се радвам, ако го поръчате, да споделите впечатлениято си.

Ковачева, много благодаря.Явно след невероятното ти описание, парфюмът е изчерпан.
Следя му наличността.

# 688
Благодаря Makadamia Heart

# 689
Kovacheva и аз следя наличност за този Iris&Pachouli,дано скоро заредят.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:55 от Calabria

Общи условия

Активация на акаунт