Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 429
  • 829
  •   1
Отговори
# 720
Едно предложение и от мен, за подарък на момиченцето. Красив и чист аромат, от почти напълно натурални съставки в много хубаво шишенце, с прекрасен цвят... Girl Roshas EdT.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Girl-65423.html
И едни красиви думи, които го описват вълшебно...
https://densi.info/girl-rochas/

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 07:42 от Magda Dimitrova

# 721
  • by the sea
Благодря ви!!! Прекрасни сте! Ще копирам всички линкове и ще експериментираме Simple Smile
  Ако наблизо имате Зара те имат доста голям избор от парфюми, мисля че са идеални за тинейджърки, около 20-25лв

# 722
  • София
Уникално траен

Ще се взина 100 или 160мл

# 723
Момичета, моля за малко помощ. Търся подарък за жена, около 35 г., не е парфюмно зависима. Усещала съм, че ползва Хипноз на Ланком и Адикт на Диор. Явно е ваниломанка. Може ли предложения за нещо до 60 лв.?

# 724
На първо четене се сещам за This is her , той е много ванилов, сега със сигурност може да се намери за тази цена.

# 725
  • Пловдив
Предлагам за подаръка за приятелката Montblanc signature  и Rochas bizance .

# 726
Здравейте, бихте ли споделили отзиви и впечатления от ароматите на Franck Boclet и къде може да се тестват, ако има такива места в България изобщо? Предварително благодаря! Heart

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:18 от Dorry88

# 727
Предлагам за подаръка за приятелката Montblanc signature  и Rochas bizance .
Имам ги и двата препоръчвам мисля че са чудесен избор

# 728
  • Бургас
Моля за помощ и препоръка за "истински" парфюм Simple Smile - за девойка младша възраст -11-12 г., която вече иска нещо по-различно от Дисни и "зелена ябълка". Проблемът е, че ползвам тежки аромати, нямам време да изследвам, а искам да добавя нещо приятно, романтично, по-трайно и бюджетно в кошницата като поръчвам тази вечер. Благодаря ви!
Горещо препоръчвам Salvatore Ferragamo Incanto Charms https://makeup.bg/product/3879/
Беше един от първите истински парфюми на дъщеря ми. Ненатрапчив, но траен.
Другите бяха разни Фантазии на Бритни.

# 729
Здравейте, бихте ли споделили отзиви и впечатления от ароматите на Franck Boclet и къде може да се тестват, ако има такива места в България изобщо? Предварително благодаря! Heart
Пробвах три-четири парфюма от различни колекции и всичките ми се сториха много ретро. В Елинор ги продават попринцип, но не съм обърнала внимание дали имат тестери на място.

# 730
frank boclet за мен са много посредствени, първо трайност и излъчване  супер слаби, второ самите аромати, пробвах be my wife, married и още един, загубиха се под нежната Дама Бианка, която генерално едва се усеща. самите аромати като изключим копието на tabacco vanille са изключително не запомнящи се, нито един не помня какъв беше.... не знам дали точно ретро, както каза lorem но просто с нищо не ги запомних, тествах преди 5 6 дни

# 731
frank boclet за мен са много посредствени, първо трайност и излъчване  супер слаби, второ самите аромати, пробвах be my wife, married и още един, загубиха се под нежната Дама Бианка, която генерално едва се усеща. самите аромати като изключим копието на tabacco vanille са изключително не запомнящи се, нито един не помня какъв беше.... не знам дали точно ретро, както каза lorem но просто с нищо не ги запомних, тествах преди 5 6 дни
благодаря,  а толкова суперлативи за "кокаина" и др.  във фрагрантика....чудна работа

# 732
  • София
Cocaine е много силен парфюм. Изобщо не може да мине под знаменател "назапомнящ се". Там е или любов или омраза. Аз се разбирам с Туберозата и като цяло много го харесах от проба и си го купих. Странен е - тежка тубероза с лилиум, орхидея, карамелизирани, обаче нещо ме мъчи там. Или съм в такъв период, или нещо с Tobacco не се разбираме. Така ме мъчеше и Mancera Red Tobacco и се разделихме. Някои наричат Cocaine "парфюм за вещици". Интересен е и не прилича на някой, с който може да се асоциира, за да се придобие някаква представа за него. Ще чакам по-студено време да видя, как ще се развива тогава.
Днес пробвах Novellista Violet Charade
https://www.fragrantica.com/perfume/Novellista/Violet-Charade-72861.html
Усеща се една прашно пудрена виолетка сложена на дървесна топла основа. Има го за проба в Нотино.

# 733
благодаря,  а толкова суперлативи за "кокаина" и др.  във фрагрантика....чудна работа
Кокаинът е невероятно силен туберозно- белоцветен парфюм. Чудовище. Не мога да го трая.

# 734
Здравейте!
Моля за помощ - трябва ми свеж, морски аромат за младеж на 21 г. До 100 лв.
Благодаря!☺️

Общи условия

Активация на акаунт