Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 131 097
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 255
Аз вече гръмнах една Олимпея Блосъм с мобилното приложение на notino с кода и безплатна доставка мисля че се получи перфектно.
Не ми се струва така. На доста от другите сайтове е по-ниска цената(не на всички има различните разфасовки)

# 256
Преди време бях поръчала парфюм на Том Форд от Ивис за 1.00лв. Естествено, че беше грешка и ми я отказаха. Бях готова да изкупя наличностите Joy
Дано не се окажа права, но тази година нашенските сайтовете ще си останат с гръмките заглавия за намаление и докато дойде ЧП "намаленията" ще са в миналото.

# 257
Който иска да пробва La Rhapsodie Noire  на Dusita: https://www.parfumsdusita.com/product-page/la-rhapsodie-noire-sample

# 258
Сайтът надежден ли е? Цената как ви се вижда?

# 259
  • София

Надежден е!

# 260
  • Там където съм обичана

Не съм поръчвала от този сайт,само от Нотино поръчвам.
И аз се чудя дали да го поръчам от тук ,защото в приложението на нотино ми излиза 154 .70 лв

# 261
Надежден е, използвайте код love7.

# 262
  • София
Момичета, надеждните сайтове ги има на първа страница. Там можете да намерите не само този, но и други изпробвани и коректни сайтове/магазини! Simple Smile

Отговор на въпроса за запис - не очаквам кой знае какво за черния петък, поне не от българските сайтове. Иначе се оглеждам за добри оферти на ароматите на Том Форд.
Благодаря за темата, Радика! Hug

# 263
Уж на 11.11 ще има някакво намаление в сайта на Делириум...следете и  за Том Форд евентуално.

# 264

Не съм поръчвала от този сайт,само от Нотино поръчвам.
И аз се чудя дали да го поръчам от тук ,защото в приложението на нотино ми излиза 154 .70 лв
Сайтът е надежден и цената е добра. Пък вие, ако искате, вървете и до Париж за по-сигурно. Цитирам 2 поста, защото отговарям и на двете потребителки, с молба другия път да върнат няколко поста назад и да получат отговор на всички свои въпроси.
Моля, уважавайте труда и времето на всички, пишещи в темата!

# 265
  • София
Търся Shalimar Cologne 2015, моля ако го мернете из сайтовете дайте знак. https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Cologne-30842.html

# 266
Тестерите на Montale от parfium.bg с пръскало ли идват?
Тестерите или фабричните мостри от 2мл.?

# 267
Аз вече гръмнах една Олимпея Блосъм с мобилното приложение на notino с кода и безплатна доставка мисля че се получи перфектно.
Не ми се струва така. На доста от другите сайтове е по-ниска цената(не на всички има различните разфасовки)
Може и така да е но аз отстрелях 30мл. която я няма никъде.

# 268
Здравейте, знае ли някой,  дали https://fragrancetale.bg/, имат кодове за отстъпки?

# 269
  • София
Не, нямат.

Общи условия

Активация на акаунт