Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 483
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Снимките на Мейкъп не са ли просто илюстративни? Аз лично не очаквам показаните в тях кодове да съответстват на полученото.

Имат и друг подобен комплект, който е с 2 лв. по-евтин.
https://makeup.bg/product/626775/
Този беше 168,аз купих на 163, няма значение ама разчитах че като снимат бач ще го сложат. Честно,надявах се на стара версия на едт-то
@geos ,гумените са по-нови версии, надявах се на старата със металния кант , подвеждащ беше и бача . Имам много хермеси само тестери вкъщи с цифрови бачове,това не беше тестер и очаквах да е с букви. Също беше terre dhermes а не terre d'hermes. Ако може някой да погледне не -тестер Хермес дали е цифри или букви/комбинация . Притеснявам се да не се изложа с тоя подарък

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 19:54 от dtrifonova

# 571
Скъпа, Мони Димитрова.... 694299,  и последния да затвори вратата.....

Добре дошла в нашата скромна групичка отбор -  "Шалимарчета", "Мончета", "N5-чки", "Бакардинчета" и "Ла-ви ебелчета" и онази потребителка дето и е писнало от NISHANE.

Сайтът NOTINO .......скъпа Мони, датира още от  далечната 2004 г. в Чехия.

Много потребителки и потребители,  все още не са били родени, а други по това време са усетили първата си любов! Purple Heart

Още тогава целта на NOTINO е била е да направи Европа по-красива. Всичките 16 милиона техни щастливи клиенти са доказателство за нас - потребителите, че  NOTINO е на прав път.  

Благодарение на НАС - купувачите , през тези 17 години NOTINO се превърнаха в онлайн-магазина с най-богат асортимент от парфюми и козметика в Европа.

Днес при тях може  да изберем над 82 000 уникални продукта на 1400 глобални и по-малки локални марки, а ние сме закупили 55 милиона продукта от тях само през последната година.

Отедлно през няколко часа по всички телевизии върви масивана кампания, която поротира Черния им петък.

Дали сайтът е фалишв, дали парфюмите, които предлагат са фалшиви?

Отговорът оставям единствено на вас, скъпа Мони ! Flowers Hibiscus

# 572

Страхотна цена от фалшиментите на Нотино.

# 573
В noseparis са заредили Marc-Antoine Barrois, и при поръчка на парфюм получвате 10 мл безплатно.

https://noseparis.com/en/b683-extrait?utm_campaign=newsletter&ut … &utm_medium=email

# 574
Снимките на Мейкъп не са ли просто илюстративни? Аз лично не очаквам показаните в тях кодове да съответстват на полученото.

Имат и друг подобен комплект, който е с 2 лв. по-евтин.
https://makeup.bg/product/626775/
Този беше 168,аз купих на 163, няма значение ама разчитах че като снимат бач ще го сложат. Честно,надявах се на стара версия на едт-то
@geos ,гумените са по-нови версии, надявах се на старата със металния кант , подвеждащ беше и бача . Имам много хермеси само тестери вкъщи с цифрови бачове,това не беше тестер и очаквах да е с букви. Също беше terre dhermes а не terre d'hermes. Ако може някой да погледне не -тестер Хермес дали е цифри или букви/комбинация . Притеснявам се да не се изложа с тоя подарък

Имам стар сет от този с металния елемент и е с буквеноцифров код. Имам и тестер на Voyage, който също е с такъв.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:37 от chilko

# 575
  • София
В noseparis са заредили Marc-Antoine Barrois, и при поръчка на парфюм получвате 10 мл безплатно.

https://noseparis.com/en/b683-extrait?utm_campaign=newsletter&ut … &utm_medium=email
Тъкмо идвах с друга "честитка" от Nose Paris във връзка с Marc-Antoine Barrois - вдигат се цените на ЕДП 100 мл от €175 на €190 от 01.12. За 30 мл нищо не пише, но предполагам, че също ще поскъпнат. Няма да се класирам да пробвам Encelade преди това, днес поръчах мостра от skins.nl, но съм се подготвила и аз за едномесечно чакане като Magicjo. Grinning

# 576
Klodilia, не мисли, винаги ще го има по-евтино. Simple Smile

Защо не си поръча 4 мостри за 14 евро, или само него не познваш. Както и да е, имаш си причина.

Encelade  е термоядрена зелена бомба. Силно възможно е да си допаднете, но имайки предвид какво харесваш, това може и да те "убие".

Отделно, го има на още куп места и то на мнооого по - добра цена.

Нмаерил съм жестоко място за оригинални семпли, само ще покажа, като го тествам ще напиша.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 20:36 от Milen™

# 577
  • София

Писаха ми, че от 1/12 цените ще се качат от  175€ на 190€ - ако има фенове-да си поръчват преди това.

# 578
  • София
Milen, да, другите 3 парфюма на Marc-Antoine Barrois ги познавам. Simple Smile От skins поръчах кутия с 5 мостри по избор и от други марки, но получих мейл, че ще бъдат пратени без тракинг номер, явно това им е стандартната опция, когато се поръча само кутия с мостри или поне автоматичният мейл така гласи. Със сигурност няма да дойде навреме за Черен петък или каквото там, но все едно, важното е да дойде. Реших да пробвам търпеливо и повторно дори някои парфюми, преди да се хвърлям на оферти тази година.
Този сайт, който ще тестваш, изглежда интересно, много ми се нрави идеята за 5 мл отливчици. Дано всичко е наред с доставка и т.н. Simple Smile

# 579
Аз да си кажа, това са много трайни парфюми, нищо че имам вече бутилчен-це, ако трябва сега да купувам, и бих си поръчвал само мострички по 14 ойро.

Няма смисъл,  да бутилките са страхотни, но при толкова много неща за пробва, при толкова нови неща, които идват на хоризонта, за мен лично няма смисъл. 

Вече, ако е толкова голяма Blue Heart, може. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 580
  • София
Пиша за развръзката с поръчката ми на мостри от skins.nl.
Поръчах сет с аромати по мой избор. В потвърдителния имейл, както и на сайта пише, че пратката може да бъде изпратена с номер за проследяване или без такъв, по преценка. Моята беше изпратена без. Споменах преди в темата, че им писах да ми добавят тел. номер към адреса за получаване за по-лесна връзка на куриер с мен. Върнаха ми отговор, че са го добавили. След като изчаках три седмици и не получих пратката им писах отново с молба да я проследят, ако има възможност. Върнаха ми отговор, че сигурно е изгубена и ще ми изпратят сетът отново. В отговора си този път казаха,
че системата им не позвява да добавят тел. номер. Този сет изпратиха с възможност за проследяване.
Днес получих пратката с проследяване със Спиди. Два часа по-късно служителката от пощенския клон ми донеса и първата, считана за изгубена пратка.
И двете пратки бяха опаковани в едни и същи по размер кутии. И на двете нямаше телефон за връзка с получател. И куриерът на Спиди, и служителката от пощата ми обърнаха внимание на факта.
Веднага писах на skins, че съм получила и двата сета, с въпрос как да им върна единия. Отговориха ми, че мога да го задържа и да го ползвам със здраве. Grinning
Klodilia, стискам палци да няма забавяне с доставката на твоята поръчка. Flowers Four Leaf Clover

# 581
  • София
Magicjo, всичко е добре, когато завърши добре. Simple Smile Ще видим колко време ще се мотат skins, при поръчки на пълноразмерни продукти вече си знам и следя сама заради проблема с телефоните, но с тия мостри ще е по-завързано, като са без тракинг. Благодаря! Simple Smile
И аз ще дам финален ъпдейт по сагата с My Origines, но парфюмът още не е пристигнал, така че ще обобщя, когато дойде. Уж е пратен днес, отне им "само" 4 работни дни да го придвижат към пощата след генериране на товарителница миналата седмица (+ 1 мейл, 1 телефонен разговор, 1 негативно ревю в Trust Pilot, преди въобще да се свестят и да обработят поръчката). С по-тромав сайт аз лично не съм се сблъсквала. Скоро ще стане месец, откакто е направена поръчката.

# 582
И каква стана тя....Най-добрата цена - сгрешената цена! Най-добрата пратка - изгубената пратка. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ей, едно време ше мине tuali, ще каже в sensuniqueparis има - 20 %, сега няма кой.

Тези хора няма ли да се активизират скоро?

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 21:24 от Milen™

# 583
  • София
Единственото попадение за мен в тоз черен месец, пардон петък
https://www.notino.bg/guerlain/terracotta-le-parfum-toaletna-voda-za-zheni/

# 584
  • Sofia
Днес пратих синът ми до Парадайз за поръчка от Нотино и той се оплака, че имало голяма опашка Simple Smile
Иначе, някой знае ли кодът в Елинор до кога ще е, че съм набелязала някои неща, но искам да изчакам няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт