Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 316
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Някой купувал ли е нещо от brasty.bg с такъв надпис?

Предполагам, че е транспортен дефект на кутията, а не ползван и върнат продукт. Те май нямаха такава практика или поне не си спомням някой да е писал, че е връщал нещо към тях. Thinking

# 976
Старкорп са едни от първите парфюмерийни търговци в Бургас и не продават ментета

# 977
Аз не виждам нещо ненамалено в Дъглас, които да го хваща този код. Хванах три категории и исках да филтрам тези, които не са промо, ми..няма. Е, как да им взема намаленията насериозно?

Много фирми се регистрират с малък капитал. Да не кажа, че са повечето. За мен това не е критерий в България.

# 978
Лятото купих един тестер от Старкорп и ми се обадиха да кажат, че е последен и от него липсва малко. Пратиха ми снимки, за да преценя дали го искам и намалиха цената, така че бяха съвсем коректни.

# 979
Лятото купих един тестер от Старкорп и ми се обадиха да кажат, че е последен и от него липсва малко. Пратиха ми снимки, за да преценя дали го искам и намалиха цената, така че бяха съвсем коректни.

За монна ставаше дума, и за оригиналността на парфюми от 40 лева.

# 980
magicjo, аз имам от там том форд с транспортен  дефект. Но това е друго. Виж по-долу какво пише.

Описание тоалетна вода унисекс Extra Offer

Продукт без опаковка, използван малко. Не влияе по никакъв начин на качеството на продукта, стоката е 100% оригинална.

Би ли ми казала защо точно от брасти ?

# 981
  • София
Имам качествен и напълно автентичен парфюм от Старкорп. Препоръчвам сайта!

# 982
  • София
Благодаря, Милен! Аз просто разглеждах и този надпис "базар" ми направи впечатление. Досега не съм го виждала, затова и попитах. Simple Smile Явно под всеки такъв продукт си има различно описание/обяснение.

# 983
Помислих, че за продукта се интересуваш, защото го има под 100лв. Simple Smile

Има надпис, но и той не е релевантен, на моя том форд пишеше " нарушена опаковака", но парфюмът беше с целофан и нямаше никакви наранявания.

# 984
  • София
Скрит текст:
Не знам дали бих се доверила на такова намаление на Guerlain..
Точно в тази връзка искам да споделя с  вас какво получих днес при първата си поръчка от starcorp.bg. Поръчах Mon Guerlain Bloom of rose EDT 50 ml. Познавам добре цялото Mon Guerlain семейство и си поддържам в наличност винаги. Реших да се доверя на положителните отзиви за starcorp тук. Това, което получих, обаче ме разочарова напълно:
Още при отварянето на бутилката забелязах, че капачката беше значително по-лека от всички останали бутилки, които имам на Min Guerlain.
При първото пръсване нямаше празен ход, а ароматът нямаше и бледа прилика с оригинала. Трайността е трагична (около 15 минути).
И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Оригиналният аромат на Bloom of rose, както и останалите от семейството, имат достатъчно изразен розов или леко лавандулов оттенък.
Скрит текст:
Добавям снимка за сравнение:

Категорично смятам да отправя писмена рекламация към starcorp. На сайта им обаче няма контакти, различни от мейла им за продажби.
Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен казус, ще ви бъда благодарна за насоки Hug
Добавената снимка е рекламна, не е на продукт в реални условия.
Снимайте получената бутилка на фона на бял лист и добавете снимка на някой от наличностите, които поддържате, за да има някаква база за сравнение.

# 985
Цена без аналог: Цена с ДДС: 298,02 лв. с код Simple Smile
https://www.brasty.bg/nishane-fan-your-flames-parfyum-uniseks-100-ml

# 986
Преди време ми излезе в фейсбук реклама на този сайт monna.bg.Проверих отзивите в страницата им и се отказах.Повечето са че собственика е мошеник.Ето: https://www.facebook.com/MonnaBulgaria/reviews/?ref=page_internal

Фирмата /монна/ е регистрирана януари тази година, с капитал 1000 лв. За мен не е ок.

За сравнение проверих другата фирма, коментирана тук, старкорп - стара фирма, с публикувани отчети и печалби, с разумен капитал .....та разлика определено има.
Рекламите към сайта се плащат от тази фейсбук страница,а отзиви има от 2017 година.Така че,или не е нова или има пререгистрация(от Ет в Еоод например)

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 18:06 от Maya Zhelyazkova

# 987
  • София
Цена без аналог: Цена с ДДС: 298,02 лв. с код Simple Smile
С код    
AF-21WELCOMEBG крайната цена е 307, 97 лв. С кой код е 298?

# 988
Относно https://www.starcorp.bg/ ще взема специално отношение, не само заради стотиците положителни коментари в нашата тема, но и затова, че имам много голям опит с тях дълги години.

1. Това е много коректен сайт, има всички необходими данни на сайта и в случай на рекламация, не познавам друг подобен, който да реагира толкова бързо. Има и контакти за обратна връзка, ама кой да гледа.

Скрит текст:

2. Винаги имате опция да върнете продукта. Преди това обаче е добре да сте прочели условаията, защото като връщате разпечатан продукт, неустойката е 80% от сумата.

3. При покупка, винаги в пакета има фактура, касовата бележка си получавате от спиди или който куриер се изпозлва.

4. При рекламация не се е случвало да не възстановят парите, дори и вие да сте в грешка.

Това, ако не е коректен сайт, не знам какво!

Искам да обърна сериозно внимание на категоризациите оригинален, не е оригинален, не е сътщият, не като едно време и хилядите вариации.

Уж всеки го знае, но явно не:

1. Парфюмите със съдъражние на ванилия с времето  стават по тъмни

2. В момента текат реформулации заради забранените съставки и стандарти на (IFRA), всички доставчици на парфюми и респективно търговци имат страшно много проблеми в цяла Европа. И това не само в парфюмите но и при всички козметики. Да не влизам в полемики, че съм за друга тема. Simple Smile

И на последно място, не че не сме го дъвакали, но четете бе хора, четете какво пишем тук.

Ако  искате да бъдете убедителни, направете го с правилните инструменти.

1. Снимка на кутия, опаковка, това което ви съмнява. Има ли бач код, изрязан ли е, кой номер е и т.н
2. Вижте в интернет, случайно да не би да са сменили опаковките, бутилките ( 1О години като продаваха Авентус без целофан, да не би да е бил фалишв)
3. Дайте смислени примери за това което ви съмнява и притеснява

Регулярно, тук в темата,  трябва да вадим кръглата топка и да гадаем и правим свободни съчинения по снимка.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 18:48 от Milen™

# 989
Магдееее, Магдееее....Flowers Hibiscus

Lodsi,  100мл са  318,02 лв. - 20 лв (код) = 298,02 лв

Общи условия

Активация на акаунт