Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 316
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 960
В похваленият от Татьяна Манзюк магазин Мона.бг : ЕДТ https://monna.bg/product/guerlain-mon-guerlain-toaletna-voda-za-zheni

Аз не бих купила от този сайт. Толкова ниска цена..за оригинален продукт..едва ли. Което за мен значи, че сайта не струва.

Силвър, пробвай във фейсбук да им пишеш, ако имат страница.
Провери кой се води търговеца, от който си купила-на фактурата би трябвало да е упоменат. Ще ти трябва за жалбата към КЗП, ако не ти заведат и удовлетворят рекламацията, както подозирам че ще стане вероятно.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 14:35 от teta75

# 961
  • Там където съм обичана
Скрит текст:
Не знам дали бих се доверила на такова намаление на Guerlain..
Точно в тази връзка искам да споделя с  вас какво получих днес при първата си поръчка от starcorp.bg. Поръчах Mon Guerlain Bloom of rose EDT 50 ml. Познавам добре цялото Mon Guerlain семейство и си поддържам в наличност винаги. Реших да се доверя на положителните отзиви за starcorp тук. Това, което получих, обаче ме разочарова напълно:
Още при отварянето на бутилката забелязах, че капачката беше значително по-лека от всички останали бутилки, които имам на Min Guerlain.
При първото пръсване нямаше празен ход, а ароматът нямаше и бледа прилика с оригинала. Трайността е трагична (около 15 минути). И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Оригиналният аромат на Bloom of rose, както и останалите от семейството, имат достатъчно изразен розов или леко лавандулов оттенък.
Добавям снимка за сравнение:

Категорично смятам да отправя писмена рекламация към starcorp. На сайта им обаче няма контакти, различни от мейла им за продажби.
Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен казус, ще ви бъда благодарна за насоки Hug
Снимка от Douglas - не е прозрачен / розов и лилав

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 14:56 от bubanka

# 962
Нищо му няма на сайта, аз бях се обадила по телефона, отговори ми един господин. Има си и касова бележка вътре в кутията с парфюмите.

# 963
  • Бургас
Ще удовлетворят рекламацията категорично го казвам. Сайта за мен е абсолютно проверен, но след като имате съмнения можете да им върнете продукта. Обадете им се. Това с липсата на контакти не е вярно, има:
Скрит текст:
Склад:

Бургас 8000

ул.Цар Калоян 142 А ет. 2

тел.056/800-367

тел. Viber/WhatsApp +359 899 111 737
Любезни са, надявам се и вие да бъдете любезна.

# 964
Категорично смятам да отправя писмена рекламация към starcorp. На сайта им обаче няма контакти, различни от мейла им за продажби.
Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен казус, ще ви бъда благодарна за насоки Hug

Този имейл излиза
e-mail: office@starcorp.bg

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 14:57 от bubanka

# 965
Яна,  teta75,
много ви благодаря Flowers Cherry Blossom
Ще се свържа на контактите на starcorp, които ми дадохте.
Аз съм определено добре възпитан човек, подходът ми в ситуации на спор е любезен и категорично не смятам да изменям на себе си Simple Smile
Тук  във форума прозвучах може би малко по-емоционално Simple Smile
Ще се свържа със starcorp.bg и се надявам да разгледат ситуацията и да предложат решение.
Разбира се, ще споделя тук какво е развитието.

# 966
Преди време ми излезе в фейсбук реклама на този сайт monna.bg.Проверих отзивите в страницата им и се отказах.Повечето са че собственика е мошеник.Ето: https://www.facebook.com/MonnaBulgaria/reviews/?ref=page_internal

# 967
Аз също се свързах със  Старкорп, за да поискам номер на товарителница в очаквания ден за доставка, защото си бях планувала деня, а СМС-а от Спиди се забави. Първоначално не ми вдигнаха на мобилния и звъннах на стационарния. Много любезна дама, а минути след това ми върна обаждане и мъжа - от мобилния номер.
Нямам никакви съмнения относно комплекта Мон edp който получих. Това е третата ми бутилка и също го познавам много добре. Разпечатах го само за да го огледам - всичко си му е наред! Няма разлика с този, който имам нито по цвят, нито аромат, нито бутилка. Не съм пръскала, че аромата се носеше с отварянето на капачката. Предишните са ми от Нотино и Парфимо.
Монна само с тези куриери ли доставят? Нямаме такива в града, затвориха офиса на Европът. Не работят ли със Спиди и Еконт?
Пп.Тъкмо зяпах....аре ся мошеници! Joy Недоволни винаги има, дори и от старите изпитани сайтове.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:20 от •mimoza•

# 968
Г-жо Ал, вие поръчахте ли, или ви пречат кадифените ръкавици да написнете бутона buy? Simple Smile

https://www.sprayparfums.com/en/prodotto/frederic-malle-carnal-flower/

# 969
  • ново
Mimoza, доставят и със Спиди monna.
Аз смятам при първа възможност да отида до офиса им на Симеоновско.

# 970
Ще очакваме и твоите отзиви, надявам се да споделиш.

# 971
И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Цветът на парфюмите се променя с времето, така че може просто да е от по-стара партида.

# 972
И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Цветът на парфюмите се променя с времето, така че може просто да е от по-стара партида.
Или по-скоро съвсем нова-парфюмите съдържащи ванилия потъмняват с времето. Нали си има бач, може да се провери.

# 973
Никой ли не може да каже от снимките дали е фалшив или не ?

https://www.parfumi-shop.net/product/16311-creed-aventus.html#629

# 974
Преди време ми излезе в фейсбук реклама на този сайт monna.bg.Проверих отзивите в страницата им и се отказах.Повечето са че собственика е мошеник.Ето: https://www.facebook.com/MonnaBulgaria/reviews/?ref=page_internal

Фирмата /монна/ е регистрирана януари тази година, с капитал 1000 лв. За мен не е ок.

За сравнение проверих другата фирма, коментирана тук, старкорп - стара фирма, с публикувани отчети и печалби, с разумен капитал .....та разлика определено има.

Общи условия

Активация на акаунт