Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 131 019
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мен е ядосаха от нотино - цената на парфюма, който поръчах, била сбъркана.

Мен ме ядосаха, че вдигнаха цените.  Забелязах го с няколко продукта, яд ме е, че не скрийншотнах точните цени и артикули.

А при мен изпратеният парфюм миришеше ужасно остро и неприятно и с определен нюанс на така актуалните това лято Миризливки по цветята !!! От отварянето и напръскването сутринта, та чак до ранния следобед - без промяна !

# 511
Здравейте,а за другия търговец Нетмар Трейд ООД, има ли някакви отзиви?Като адрес дава " ул. Гюешево No 83, Бизнес Център Сердика, сграда 3, офис 102 , Столична, София-град, 1379"

# 512
  • Пловдив
Тъкмо щях да пиша, че някой беше недоволен от Нетмар.Иначе uмам купен един парфюм с доставчик Емаг и един от Perli.

# 513
  • Златна Добруджа
Код от Елинор:

# 514
  • бургас/софия
Не мога да намеря мнения за senso.bg - само там намирам един поизчезнал любим парфюм Estee Lauder Sensuous и много се чудя.. намирам само запитвания за този сайт, но нито 1 мнение......!??

# 515
  • Стара Загора
Сайтът на Елинор е мега бавен при мен, но ми направи друго впечатление, а именно лъжливо намаление, като по тази начин настоящият код не може да се използва.

От 51лв е "намален" на 53лв.

# 516
Не мога да намеря мнения за senso.bg - само там намирам един поизчезнал любим парфюм Estee Lauder Sensuous и много се чудя.. намирам само запитвания за този сайт, но нито 1 мнение......!??

.....което какво трябва да ви говори? Хем го няма никъде парфюма , хем го има само там и точно за този сайт няма мнениия? Simple Smile Бягате надалч от този сайт.

Парфюмът ви го има в Германия в Кауфланд - 100 мл - 100 евро.

Phoenix_, точно това щях да пша и аз преди малко. Но не се демострира нищо ново под слънцето,за мен това е по - лошо от промоция.

Айде някои нишови брандове не са променили цената - логично. Но я да видим любимия ми МОН Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 517
Знаете ли сайт, от който може да се закупят душ гелове, лосиони за тяло, афтършейв, тези които предлагат обикновено в комплектите? Дали могат да се закупят отделно?

# 518
Потърсете в notino има и комплекти има и отделно

# 519
При покупка над 180лв. от марката Mugler, в нотино.

# 520
Здравейте,а за другия търговец Нетмар Трейд ООД, има ли някакви отзиви?Като адрес дава " ул. Гюешево No 83, Бизнес Център Сердика, сграда 3, офис 102 , Столична, София-град, 1379"
От Netmar са фалшименти

# 521
# 522
Хахаха, така не съм се семял отдавна!

magicjo, ти каква си, Guru, Collecotr или Enthusiast?

VIP - овете знаят какво ще се случи в beautinow до 24 ноември. В теб ми е надеждата! Flowers Hibiscus

# 523
  • София
И трите, Милен. Joy

# 524
  • София
Някой може ли да подскаже дали се очаква по-голямо намаление в Елинор от сегашните 22%?

Общи условия

Активация на акаунт