Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 289
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 825
Продуктите 100мл Xerjoff Casamorati с най-външна кутия бяла ли идват или в кафява?

# 826
Flaconi.de имат -10% на всички парфюми с кoд parfum10, с изключение на Кюркджиян и Creed.

# 827
Здравейте!
Някой поръчвал ли е скоро от https://testeri-bg.com/  и ако да какво  е  мнението ви за качеството на парфюмите......?
Ако може да чуя вашето мнение и после аз ще споделя, нещо май не е наред там......Worried

# 828
  • София
Flaconi.de имат -10% на всички парфюми с кoд parfum10.
За съжаление не са на всички

# 829
Мда, сега видях изключенията и коригирах поста. Утешителното е, че поне при мен, хваща всичко останало, дори намалени.

# 830
До 60% намаление в сайта на Le Couvent.
https://fr.lecouventparfums.com/en/collections/promo-black-friday-2022?page=1
Имате ли спомен sensunique имаха ли намаление за ЧП миналата година? Разглеждах си мейлите, но е имало код за намаление чак януари месец.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 12:05 от dreamer🌺

# 831
От Starcorp.bg ми потвърдиха поръчката на Mon Guerlain edp100ml+10ml Heart Утре ще е при мен, надявам се всичко да е наред!

# 832
И после се чудите как хората купуват Авентус на 50 % намаление! И как сайтове от типа glupa-4e, са ок.

Не зпочнахме добре тази заран и ще помоля ново-идващите да отварят първа страница, а не да губят врето на хората.

Та така, честит празник на всички, семесйтвото преди всчико! А ние тук сме си сериозно семейство. Flowers Hibiscus

chery_k, http://www.parfium.net/ е истонски сайт, който не бачка и наличности не гледай от там. Имаха малък шоурум, който се премести сега на ул. „Тинтява“ 86. Съветвам те да идеш на място. За автентичността не говорим. Simple Smile

1. Така изглежда входа:
Скрит текст:

2. Вътре има наколко каки  и са доста вежливи!

3. Така изглежда вътре
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

2. Има доста ниш и дизйнерски марки, както и тестери, но не е заредено. Изкупи ли са парфюмерия и сега продават, но на по- късен етап ще има сайт и ще заредят много.

3. Цените са нормални, не бих казал уау, но има парфюми - изненади. Това е 40 мл с цена 104 лв. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 12:00 от Milen™

# 833
  • Sofia
И аз като новите потребители, които питат, искам да задам един въпрос Simple Smile. Скоро някой спомена за ФБ групите. От любопитство се включих в тях и забелязах, че там има повече сайтове, които са в списъка им с надеждни. Вие какво ще кажете по въпроса?

# 834
Aventus-a ми пристигна.Опаковката изглежда добре.Целофана от едната страна се разлепи с лекота, а от другата се скъса, има леко видими чертички от лепило.Първите два сайта за проверка на кода го откриват.Сякаш доста слабо мирише, като за EDP

# 835
  • Стара Загора
Отваря ли се при вас parfium.bg?

# 836
  • София
Aventus-a ми пристигна.Опаковката изглежда добре.Целофана от едната страна се разлепи с лекота, а от другата се скъса, има леко видими чертички от лепило.Първите два сайта за проверка на кода го откриват.Сякаш доста слабо мирише, като за EDP
Може ли линк към Авентуса от Фрагрантика, сайта от който сте го взели и цена.

# 837
И аз като новите потребители, които питат, искам да задам един въпрос Simple Smile. Скоро някой спомена за ФБ групите. От любопитство се включих в тях и забелязах, че там има повече сайтове, които са в списъка им с надеждни. Вие какво ще кажете по въпроса?

Каза ви се вече, неколкократно при това..прочетете първата страница на тази тема.

# 838
Сайта на BSI cosmetics ще го слагаме ли на първа страница?

# 839
beautinow.nl код: PRESALE22 Richwood  и Symphonium  илзлизат по €258,40 /50мл.

Общи условия

Активация на акаунт