Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 310
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 840
това, че някой сайт го няма в темата, не означава, че задължително предлага ментета или има проблеми с него
вчера пуснах поръчка към напълно непознат за мен и за темата сайт, намерих нещо желано и добре познато, но не очаквам да ми го доставят, защото е изчерпано навсякъде - ако все пак имат някоя изостанала читава бройка, непременно ще ги похваля тук Simple Smile

похвала ми е, че днес се обадиха, за да ми кажат, че не разполагат с желания от мен парфюм - но който пък все още се води наличен в магазина Grinning
самият сайт изглежда читав, не виждам някакви невероятни оферти или нещо, с което да се отличава, но все пак слагам линк: https://alishop.bg/

# 841
  • София
Колеги-парфюмани, някой пусна ли поръчка за Kayali от Cult Beauty до БГ? Тъкмо исках да си финализирам поръчката до адреса ми и ми излезе съобщение, че не могат да шипнат минито на Kayali Vanilla. Преди седмица си поръчах Kayali discovery сета до същия БГ адрес без проблем.... Сегашната ми поръчка съдържа и други продукти на Huda Beauty и съвсем се учудих, още повече че Kayali не е в списъка им с рестрикции за брандове, които не шипват до БГ.
Скрит текст:

# 842
Чудесни цени на Мюглер в Нотино, намаля повече от 20%, след код black за някои парфюми. Поръчах Alien 30 ml + Alien Goddess 10 ml за общо 100 лв

# 843
Aventus-a ми пристигна.Опаковката изглежда добре.Целофана от едната страна се разлепи с лекота, а от другата се скъса, има леко видими чертички от лепило.Първите два сайта за проверка на кода го откриват.Сякаш доста слабо мирише, като за EDP
Може ли линк към Авентуса от Фрагрантика, сайта от който сте го взели и цена.
От Emag го взех на черният петък за 450лв.
Кодът е досущ като от това видео: Astonished https://www.youtube.com/watch?v=uUNTtk6-a2I

# 844
Колеги-парфюмани, някой пусна ли поръчка за Kayali от Cult Beauty до БГ? Тъкмо исках да си финализирам поръчката до адреса ми и ми излезе съобщение, че не могат да шипнат минито на Kayali Vanilla. Преди седмица си поръчах Kayali discovery сета до същия БГ адрес без проблем.... Сегашната ми поръчка съдържа и други продукти на Huda Beauty и съвсем се учудих, още повече че Kayali не е в списъка им с рестрикции за брандове, които не шипват до БГ.
Скрит текст:

И аз имах същия проблем с ванилията, не ми даде да я поръчам от култ, та я пуснах от официалния сайт.
Сутринта поръчах черешата на Kayali от култ, без проблем, до същия адрес. Не знам и аз каква е логиката..

# 845
# 846
  • виртуално
Чудесни цени на Мюглер в Нотино, намаля повече от 20%, след код black за някои парфюми. Поръчах Alien 30 ml + Alien Goddess 10 ml за общо 100 лв
Жалко, че нямам какво да поръчам ... в момента кода намалява около 35% на Мюглер ...

# 847
  • София
@elia, логика няма ... Писах им по чата и ми отговориха: This stands with your customs office this has nothing to do with us, I am sorry about this happening. But unfortunately, as this message is popping up this product is unable to be send to your addresss, sorry about this.
Аз обаче ще си пусна и имейл запитване, да ми кажат черно на бяло къде в списъка им на сайта с рестрикции за БГ има посочено Kayali и как така предния път ми шипнаха сета.
Скрит текст:

И аз имах същия проблем с ванилията, не ми даде да я поръчам от култ, та я пуснах от официалния сайт.
Сутринта поръчах черешата на Kayali от култ, без проблем, до същия адрес. Не знам и аз каква е логиката..

# 848
Ето едно лимитирано предложение от Houbigant за празниците. Цената на парфюма и крема е 185 евро. Сиреч, кремът е безплатен. Спестявате 90 евро.
Доставката до БГ е с DHL.
https://www.houbigant-parfum.com/products/quelques-fleurs-lorigi … e-limited-edition

# 849
  • София
Погледнете https://www.skins.nl/en/ Може някой да си хареса нещо. Wink

# 850
Robert Piguet предлага намаление от 15% с код RPP15. Кодът за намаление е в сила за продуктите от сайта споменат по-долу до 26-и ноември. Не важи в комбинация с други промоции, както и за комплекти мостри.
Сайтът е читав, поръчвала съм оттам, но ми се струва, че могат да поглезят клиентите си по отношение на опаковката.
Кутията отвътре беше облепена с едни домакински гъби - явно за да не се повреди чупливата стока, но все пак ми стана леко гнусно.
https://robertpiguetparfumseu.com

# 851
# 852
По-скоро са мостри от Делириум. Преди време бяха много бързи в изпълнението на поръчките, сега доста се бавят.

# 853
# 854

Общи условия

Активация на акаунт