Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 289
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 855
https://www.flaconi.de/parfum/paco-rabanne/1-million/paco-rabann … ml#sku=80066874-1

Unser Parfum-Deal zur Black Week: spare zusätzlich 10 % auf fast alle Parfums* mit dem Code PARFUM10 – hier klicken

https://www.parfumdreams.de/Moschino/Damenduefte/Fresh-Couture/G … index_112429.aspx

Black Friday Week Deals
22% *
Gutschein sichern
Kopieren: SALE

# 856
  • София
Аз "изгорех" от Skins.nl Simple Smile От кога ги чаках за добра оферта и гръмнах това:

Подаръчето е тази миниатюрка на Бакара, понеже нищо не ме изкуши.

# 857
Честито, това минава психологическата ми граница за парфюм, дано носи много удоволствие и щастие!

И да не е спам:

# 858
  • София
Честито, това минава психологическата ми граница за парфюм, дано носи много удоволствие и щастие!
Права сте, но тази цена е за цели 250 мл. или 5 шишенца по 50 мл. - цена без аналог Simple Smile
Ще пиша като пристигне, че първата ми поръчка от тях преди доста време бе с доста премеждия  поради липсата на опция да се добави телефонен номер.

# 859
  • Sofia

Dani222, благодаря за споделената оферта! Синът ми отдавна го иска и за такава цена, не се поколебах Simple Smile Ще е щастлив!
Аз от намаленията засега само един Tardes от Елинор отбелязах. Отдавна го мисля, дано ми хареса, малко насляпо ми е. Но доста четох и сравнявах с усещанията на момичета, с които имаме сходни вкусове и мисля, че ще му се радвам.
Днес звънях в Елинор да ги питам разни неща и по стечение на обстоятелствата се свързах и с двата шоурума - ами толкова са мили, любезни, възпитани и търпеливи, че ми пълнят душата! Определено са ми най-любимия онлайн търговец и винаги е удоволствие да пазарувам от тях! Похвалвам ги Simple Smile

Благодаря на всички, които споделят хубави находки! Flowers Hibiscus

# 860
  • ново

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА:MIRACLE EDP 5ML TRÉSOR LA NUIT EDP 5ML LVEB EDP 4ML TRÉSOR EDP 7.5ML IDÔLE 5ML.
Кое е вярно 5х7,5 мл или описание на съдържанието?

# 861
  • Бургас
Описанието на съдържанието. Гледах и аз това в нета

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 18:08 от bubanka

# 862
# 863
  • Sofia
И аз като новите потребители, които питат, искам да задам един въпрос Simple Smile. Скоро някой спомена за ФБ групите. От любопитство се включих в тях и забелязах, че там има повече сайтове, които са в списъка им с надеждни. Вие какво ще кажете по въпроса?

Каза ви се вече, неколкократно при това..прочетете първата страница на тази тема.
Прочела съм първата страница. Следя темата от сто години. Въпросът го зададох с лека ирония. Но все тая.

# 864
Ако може да запитам за един парфюм на Givenchy - Very Irresistible Fresh Attitude , който мисля, че е спрян от производство. Но ако го има някъде, като edp на оферта, няма да откажа един линк за него.В краен случай edt

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 21:14 от eXtReMe81

# 865
vodica, днес преминахте всякакви психологически граници! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Определено скоро ще спрете да пиете "водица" и рязко ще преминете на Хенеси!  

Честит, със здравета да си го разливте! Ако пък случайно нещо се загуби по трасето и служитлката от пощата го намери и ви кажат -  "ползвайте ги и двата" си спомнете за моя пост! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Точно таквиа саме в тази група, не признаваме граници!

Виждам, че в elinor.bg  са върнали Atelier Des Ors, и кода за - 22% ги хваща.

+ кода за - 22% вече хваща и Atelier Materi

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:22 от Milen™

# 866
  • До сърцето...
Сайта на BSI cosmetics ще го слагаме ли на първа страница?
Твоите доводи какви са? Защото, доколкото знам, RedPanDa и chanel19 имат опит със сайта.

# 867
  • София
Сайта на BSI cosmetics ще го слагаме ли на първа страница?
Твоите доводи какви са? Защото, доколкото знам, RedPanDa и chanel19 имат опит със сайта.
Ако може да се каже опит една поръчка ок. Тестер с празен ход, леко зацапана кутия. Не познавам парфюма, но не мисля или поне се надявам да не е менте. Поръчах на 7.11 на 9.11 ми се обадиха, че в петък 11.11 ще изпратят парфюма. Получих го на следващия ден.

# 868
  • Стара Загора
https://www.flaconi.de/parfum/chanel/n19/chanel-n19-eau-de-parfu … html#sku=20101619
С код се получава много добра цена.

# 869
  • До сърцето...
Ако може да се каже опит една поръчка ок.
Една поръчка си е опит, поне си имаш мнение от първа ръка Yum
Аз например и това нямам Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт