Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 297
  • 1 334
  •   2
Отговори
# 1 110
Скрит текст:
Здравейте, включвам се по темата с Mon Guerlain Bloom of rose EDT, който получих днес от Елинор. Течността също е със светъл, почти прозрачен цвят, поръчвала съм и преди от Елинор и не смятам че продават ментета. Ароматът също е ок, за мен. Ето и снимка:

Здравейте,
казвам се Станчо Вълчанов и съм собственик на www.starcorp.bg
Качвам снимки на върнат към нас продукт поради съмнения за автентичност.
Бих оценил всякакви коментари.
-batch code на кутията
-batch code на бутилката
-външна опаковка и бутилка
-едър план на бутилката
-вътрешна страна на опаковката.
Кое може да даде повод за съмнение?
Не знам защо сте цитирали моя пост? Не съм аз потребителя, който изказа съмнение за оригиналността на вашия продукт. Поста ми беше по скоро в насока, че и моя парфюм закупен от друг търговец има светъл, прозрачен цвят, както и вашия. Относно съмнението на госпожата за цвета на парфюма. Дамата показа снимки на Mon Guerlain, но все пак говорим за Mon Guerlain Bloom of rose. Два различни според моето скромно мнение, парфюми. За справка в Fragrantica, има снимка на потребители снимали доста фланкъри и всички са с различен цвят.
Аз лично нямам опасения за оригиналността на парфюма и вече втори ден ме радва. 🙂

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:08 от Galadriel78

# 1 111
Скрит текст:
Здравейте, включвам се по темата с Mon Guerlain Bloom of rose EDT, който получих днес от Елинор. Течността също е със светъл, почти прозрачен цвят, поръчвала съм и преди от Елинор и не смятам че продават ментета. Ароматът също е ок, за мен. Ето и снимка:

Здравейте,
казвам се Станчо Вълчанов и съм собственик на www.starcorp.bg
Качвам снимки на върнат към нас продукт поради съмнения за автентичност.
Бих оценил всякакви коментари.
-batch code на кутията
-batch code на бутилката
-външна опаковка и бутилка
-едър план на бутилката
-вътрешна страна на опаковката.
Кое може да даде повод за съмнение?

Имам няколко закупени парфюма от Вас и съм много доволна! Изключително коректен и учтив сте! Бъдете здрав!

# 1 112
Здравейте, Г-н Вълчанов и за мен лично е чест да ви видя в темата! Адмирации за това! Hands Wave
Според мен парфюма, който предлагате си е редовен, аз също получих от вас Mon guerlain edp100+10ml и останах изключително доволна!
Във ваша подкрепа сравних предишните ми бутилки от Нотино и Парфимо с вашата.
Старите ми бутилки

Вашата /с удоволствие вече моя Heart Eyes

За мен разлика няма, изключвам старите вече окислени капачки, но на тегло са еднакви Joy
Бутилките и цвета на парфюма също са еднакви!

Направих и паралелен тест, разлика в аромата НЯМА! Ще си го ползвам с удоволствие и продължавайте да ни радвате с асортимент и добри цени! Аз съмнения нямам, а вие останете със здраве!

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:16 от •mimoza•

# 1 113
Хора, кой взима предвид всички безпочвени съмнения от прелитащите птици тук?

# 1 114
Магазинът, чието име е поставено под въпрос без основание в и без това трудните пазарни условия.

# 1 115
Много хора се включиха, но за протокола да кажа и аз. Имам може би 7-8 покупки от Старкорп и никога не съм имала съмнения в автентичността на парфюмите. Не е хубаво да остават съмнения, когато търговецът не е дал повод за това на толкова много доволни клиенти.

# 1 116
Stancho Valchanov 628734,
Поздравления че се включихте в темата 🙂
Имам три парфюма от Starcorp 💖

# 1 117
Stancho Valchanov, няма съмнения за автентичността на парфюма по тези снимки. Всичко му е наред.
Вие сте пример за коректност и добро възпитание, благодаря ви, че винаги сте бил любезен и търпелив.

# 1 118
  • Burgas, Bulgaria
Stancho Valchanov, аз пък пазаря от Вашите физически магазини в град Бургас. Изключително доволна съм от продуктите, които предлагате, някои от тях са толкова редки, истински съкровища! Благодаря и на момичетата от екипа Ви, винаги мили и услужливи, любезни и готови да помогнат! Никой и нищо не може да накърни репутацията Ви на коректен търговец и отзивчив човек. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 1 119
Поздравления, г-н Вълчанов, че се включвате тук в темата и че показахте и снимките, които няколко потребители помолиха дамата, която изрази съмнения, да прикачи, както и да провери съответния код сама преди да предприема действия.
Аз лично смятам, че е коректно преди да се правят каквито и да е коментари човек сам да провери кодовете - освен дали съвпадат,   също и кога е произведен парфюмът. Не че второто има толкова голямо значение, но поне е още едно доказателство, че такъв код пък съществува. Сайтовете за проверка на първа страница са страхотни!
Вярно е, че всеки избира къде и как да похарчи парите си, но не е приятно да се всяват съмнения, когато няма причини за това. Както търговците трябва да са отговорни, така ние, потребителите, би следвало да отговаряме със същото.
Здраве за всички!

# 1 120
Всъщност каква се оказа причината за по различния и блед цвят? Доколкото помня, това се питаше..защо течността е бяла/прозрачна...а не се твърдеше че е неоригинален?
Благодаря предварително....

# 1 121
Потребителката върна парфюма, защото според нея не беше оригинален. Няма лошо човек да се съмнява и да споделя мнение. В случая г- н Вълчанов разсея всякакви съмнения поне за тези, които искат да разберат истината. Поздравления за адекватното включване. Аз съм клиент на сайта, имала съм обаждания и допълнително съгласуване по повод на поръчки на парфюми с разни забележки. Доволна съм от сайта и обслужването, а включването на г-н Вълчанов тук затвърждава още повече доверието ми. Дано има все повече търговци като него!
Вчера се опитах да поръчам от нотино сет My Way, но не успях да го пратя в Парадайс, имах опция само до адрес...така и не успях да поръчам, доставката ме отказа 🙄

# 1 122
  • by the sea
Абе хора
Скрит текст:
, не се шокирайте ако при отваряне на нов продукт не го усещате силно.
Понякога парфюмът има нужда да се постопли, да се поразджурка.
Вашият нос също да се настрои да усеща комбинацията от нотки.

Не връщайте с такава лекота отворени парфюми от доказани търговци и не се паникьосвайте излишно и най-вече предварително.
Ако тръгвате с нагласа, че ще ви прецакат- то най-вероятно ще намерите за какво да се хванете и да си повярвате. В такъв случай пазарувайте си от физически магазини за ваше спокойствие.
Аз станах разногледа този black friday, хора, и накрая нищо не си взех, въпреки това все още ме тресе fomo-то и ровя за последно да си гръмна нещичко за спорта Grinning
sensunique дебнех като цяло, но не ме зарадваха, за Коледа, може би, може би...

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:13 от RedPanDa

# 1 123
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Не знам дали бих се доверила на такова намаление на Guerlain..
Точно в тази връзка искам да споделя с  вас какво получих днес при първата си поръчка от starcorp.bg. Поръчах Mon Guerlain Bloom of rose EDT 50 ml. Познавам добре цялото Mon Guerlain семейство и си поддържам в наличност винаги. Реших да се доверя на положителните отзиви за starcorp тук. Това, което получих, обаче ме разочарова напълно:
Още при отварянето на бутилката забелязах, че капачката беше значително по-лека от всички останали бутилки, които имам на Min Guerlain.
При първото пръсване нямаше празен ход, а ароматът нямаше и бледа прилика с оригинала. Трайността е трагична (около 15 минути). И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Оригиналният аромат на Bloom of rose, както и останалите от семейството, имат достатъчно изразен розов или леко лавандулов оттенък.
Добавям снимка за сравнение:

Категорично смятам да отправя писмена рекламация към starcorp. На сайта им обаче няма контакти, различни от мейла им за продажби.
Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен казус, ще ви бъда благодарна за насоки Hug
teta 75, напротив, ето това е постът на дамата в който, според мен недвусмислено се говори за парфюм - менте от   https://www.starcorp.bg

# 1 124
Ами споменава се и цветът..аз пак не разбрах, ок ли е той, че гледам горе снимки...там е жълтеникава.
Тоест, без връзка с въпросния сайт, принципно питам...нормално ли е това разминаване на цветовете на течността,  при един и същ модел?

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 21:10 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт