Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 223
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 155
В Сефора намират ли се от малките парфюми на Шанел все още?
Чудя се дали да мина днес набързо за нещо от 35 мл 🤔

# 1 156
Момичета, някоя да е поръчвала парфюми от monna.bg? На пръв поглед всичко е ОК, имат адрес, телефон, дори и физически магазин в София. Днес ми пристигнаха парфюмите поръчани от тях 2 Montale и 1 Mancera. Парфюмите и те изглеждат да са оригинални, но предвид на кои фирми са трайността им е направо никаква. Има ли някой опит с този сайт да сподели?

Нямат физически магазин. Има офис ,от който можете да си вземете пратката.

# 1 157
  • София
Някой пазарувол ли е от испанскя сайт druni.es? Само там намерих нещо, което е изчерпано навсякъде и пуснах поръчка в сряда, но още не е изпратена. Надеждни ли са?

Не ми е познат. И аз си видях един парфюм тук, на супер цена. Следя. Пишете как са се развили нещата. До офис на превозвач ли поръчахте?

# 1 158
Lale_lili аз вчера успях да мина през Сефора Парадайс целенасочено и с план. Точно едно мини Шанелче да си взема. Вчера преди обяд имаше все още. Не знам ти кой търсиш. Не разгледах много защото наистина търсих само едно нещо и не съм убедена че от всичко имаше бебчета но и със сигурност рафчетата с Шанел не бяха опразнени както си мислех. След като в петък така и не се свързах по телефона с тях почти бях изгубила надежда. С това мисля да приключа с купуването на парфюми за тази година.

# 1 159
Благодаря Elits@, търся Tendre EDP и CM Intense.
Дано да имам късмет 🤩
Честит Essence. Много го харесвам 👌

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 11:11 от Lale_Lili

# 1 160
И аз вчера закупих успешно Шанел от Сефора Парадайз, имаше много хора, но съвсем добре зареден щанд с Шанел. Също се притеснявах да не се е разграбило всичко, но явно са помислили и заредили достатъчно бройки.

# 1 161
  • София
Успях да поръчам Terroni Orto Parisi най-накрая! Blush Направо се чувствах като урочасана, че не мога да го намеря на сносна цена. След като пробвах в Белодоре, но се оказа, че е изкупен, в чуждите сайтове, където е или изчерпан, или цената става ниска с отстъпка, но пък начислява такса доставка, която обезсмисля отстъпката, онзи ден случайно попаднах на него в един от изпитаните сайтове. Беше един брой. Ще се похваля, след като го получа. Стискайте палци да не ми откажат поръчката. Simple Smile

# 1 162
То ортаците ги има и в Atelier 84 ( ако сте от София),но нямам представа дали организират някакви кампании и намаления. Иначе и аз съм фен на марката:)

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 11:46 от rocktoberry

# 1 163
  • София
Само за Ателие84 не се бях сетила и не съм проверявала там. Joy Но от опита ми с тях, не съм купувала нищо с отстъпка.

# 1 164
Само за Ателие84 не се бях сетила и не съм проверявала там. Joy Но от опита ми с тях, не съм купувала нищо с отстъпка.
Имаше миналата седмица - 20 % в един немски сайт, но после забравих да ти кажа и отиде, че не се сещам и къде беше - 105 евро излизаше.

Ателие84, цените са достатъчно високи и след намаление, ако е имало евентуално. Simple Smile

Тук най-ниската цена беше 264 лв -  до оня ден, много ми е интересно да споделиш къде съм го изпуснал, като дойде. Simple Smile

# 1 165
Те са официален вносител. Нямаления няма обаче.

# 1 166
Благодаря Lale_Lili. Отдавна го исках. Стискам палци да имаш късмет. И да се похвалиш после Simple Smile

# 1 167
# 1 168
Знам, че има много от вас, които  нямат нужда от цяла бутилка от прословутия крал на кралете и бащата на всички клонинги - Aventus.

В starcorp.bg са пуснали много достъпни варианти от 1.5 и 10 мл. отливки.

https://www.starcorp.bg/creed-aventus-eau-de-parfum-for-men

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:58 от Milen™

# 1 169
И аз да дам + за starcorp , доволен клиент съм , но и на нов потребител не бих обърнала внимание особено на твърденията.
Взех си нещо от италианците , но ме яд , че не хваща Creed тяхното намаление.
Monna дават код обаче няма къде да го напишеш ?
Нашите Скандали / с една съфорумка / вече пътуват към Gabco..

Общи условия

Активация на акаунт