Косопад - тема 24

• 78 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Не съм знаела, ще го потърся. Благодаря ви

Дутастерид е по силен от Финастерид и намалява Дихидротестостерона С 90% има една много качествена марка XYON с локален дутастерид и финастерид но за съжеление нямат доставки за Европа.
Може и да пробвате и масло от розмарин в Тикток е нашумяло много на марката Mielle и етерично масло от тиквени семки. Коя марка Миноксидил използвате?

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 20:27 от Анонимен

# 631
  • София
Брагодаря ви
ползва на FOLIGAIN
 Започна и PRP+ мезотерапия,но само една процедура е правил до момента/преди 2 седмици/. Утре е на процедура мезотерапия.
д-р  Михайлов от Скин Лайт препоръча PRP с обогатяване веднъж на 4 седмици, а между тях след 2 седмици мезотерапия. Каза да продължава с FOLIGAIN.

# 632
Брагодаря ви
ползва на FOLIGAIN
 Започна и PRP+ мезотерапия,но само една процедура е правил до момента/преди 2 седмици/. Утре е на процедура мезотерапия.
д-р  Михайлов от Скин Лайт препоръча PRP с обогатяване веднъж на 4 седмици, а между тях след 2 седмици мезотерапия. Каза да продължава с FOLIGAIN.
Цените на мезотерапиите са много надценени , пробвали ли сте домашна мезотерапия с /Derma Pen/Derma Stamp/ Derma Roller/с разтвор от мезотерапия, Миноксидила също се усвоява по добре.Иначе относно марката на Миноксидил на всички хора които съм виждал да им пораства коса от срок 1-2год е Kirkaland

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 15:22 от Анонимен

# 633
Аз навремето ползвах точно Миноксидил на Kirkland, но никак не ми се сгъсти косата. Даже бях взела 5%, уж за по- голям ефект...Не знам защо така, аз ли съм най-неспасяемият случай, или е бил менте. Купих го от сайта Biovea, понеже тогава още не се намираше в България.

# 634
Аз навремето ползвах точно Миноксидил на Kirkland, но никак не ми се сгъсти косата. Даже бях взела 5%, уж за по- голям ефект...Не знам защо така, аз ли съм най-неспасяемият случай, или е бил менте. Купих го от сайта Biovea, понеже тогава още не се намираше в България.
Хората които използват Derma Rolller-Stamp-Pen го усвояват по добре на скалпа си ,  но има хора дето въобще не знаят как да сложат миноксидила правилно на скалпа си.

# 635
Почна ли при вас есенния косопад?
Гери при мен започна  .
Дай те идея как да се справим със косопада.
Какво трябва да се направи.

# 636
А как се слага миноксидил правилно?

# 637
А как се слага миноксидил правилно?
И аз това се зачудих. Доколкото помня, имаше пипета, с която се накапваше върху скалпа и след това се втриваше с ръце.

# 638
И аз така действам, но вместо пръсти ползвам масажор.

# 639
Разделяш на пътечки, накапваш и с кръгообразни движения масажираш . Засилва се микроциркулацията на скалпа и се усвоява максимално добре стимуланта.
Скалпът трябва да е чист, като не е задължително ежедневно миене.

# 640

Този шампоан заедно със скраба му на Aromatica за мен са най-добрите за растеж и косопад , както и цялата им серия! Също и витамини L-Cysteine 500mg na NOW(помагат и за пърхот), Biotin на Nature Bounty 10000mcg, Витамин D-3 на NOW 50000 IU , и желязо Totema по 1 ампула на ден превантивно (въпреки , че ги изписват само за желязодефицитна анемия и за бременни)

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 15:33 от Анонимен

# 641
Здравейте можете ли да ми препоръчате професионален сешоар до 100 лева

# 642
Момичета, четох някакво изследеане, според което при андрогенна алопеция най - добър ефект има PRP процедура плюс биотин, сереноа репенс и реденсил локално. В момента ползвам Прокапил, но се чудя дали да не го сменя с реденсил - има го в серум на Ревалид. Някой има ли отзиви?

# 643
  • София
Здравейте можете ли да ми препоръчате професионален сешоар до 100 лева
https://www.emag.bg/seshoar-remington-proluxe-2400-w-jonizator-o … D0%91%D1%8F%D0%BB

# 644

Общи условия

Активация на акаунт