Косопад - тема 24

• 78 233
  • 742
  •   2
Отговори
# 645
Някоя от вас ползвали ли е мъжкият Genesis на Kerastase Epaississant,  и дали има по силен ефект

# 646
Има и комбинация за мазане миноксидил и финастерид.
[/quot

Може ли повече инфо или линк

# 647
В клиниката на др. Зарев предлагат два варианта- чист миноксидил 2 или 5 % и комбинация на миноксидил+финастерид.

# 648
Някоя от вас ползвали ли е мъжкият Genesis на Kerastase Epaississant,  и дали има по силен ефект
Хубав е но за жени може да дойде по силен и да получите пърхот

# 649

Този шампоан заедно със скраба му на Aromatica за мен са най-добрите за растеж и косопад , както и цялата им серия! Също и витамини L-Cysteine 500mg na NOW(помагат и за пърхот), Biotin на Nature Bounty 10000mcg, Витамин D-3 на NOW 50000 IU , и желязо Totema по 1 ампула на ден превантивно (въпреки , че ги изписват само за желязодефицитна анемия и за бременни)
Тази доза витамин Д не е ли твърде висока ?

# 650
Ако човек е в дефицит може да се взима за кратко.

# 651
Висока доза е , но не мога да чакам 4, 5 месеца ако съм в дефицит , или не съм се излагал на слънце да пия по малки дози, пие се по 1 път седмично и 50 капсули стигат за цяла година , но най много да се пият 1, 2, 3 месеца

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 22:16 от Анонимен

# 652
  • Северо=Западналия край
Насочете ме към лекар специалист, който наистина да открие причината за косопада...... Минала съм през ендокринолог, нямам проблем същ щитовидната жлеза. С желязо дефицит анемия съм от 10 години, контролира се нивото на желязо с прием на хапчета. Имам инсулинова резистентност която също контролирам с хапчета. Двама дерматолози ми казват, че няма причина да ми пада косата ....боря се вече втора година, то нищо и не ми остана......
Измазала съм купища серуми, пих всякакви витамини. Поне искам да намеря лекар, който да търси причината, не само да предлага мазила и хапове.

# 653
Насочете ме към лекар специалист, който наистина да открие причината за косопада...... Минала съм през ендокринолог, нямам проблем същ щитовидната жлеза. С желязо дефицит анемия съм от 10 години, контролира се нивото на желязо с прием на хапчета. Имам инсулинова резистентност която също контролирам с хапчета. Двама дерматолози ми казват, че няма причина да ми пада косата ....боря се вече втора година, то нищо и не ми остана......
Измазала съм купища серуми, пих всякакви витамини. Поне искам да намеря лекар, който да търси причината, не само да предлага мазила и хапове.
Професионалните шампоани и скрабовете за коса също играят много важна роля в косопадът аз лично оставям шампоана на скалпа ми по 20 мин , даже ако е без сулфати като този на Aromatica (на предната страница) седя и по 30мин

# 654
Ateto, изложена ли си на стрес?
При мен винаги това е основната причина за косопад.

# 655
Стресът е огромен фактор и също си проверете храносмилателната система.

# 656

Опитайте с шампоана на Дюкре за косопад, на мен в комбинация с хапчетата за желязо ми помагаше. Аз съм с анемия от 15 години и всеки път като започне да ми капе косата беше, че нивата на желязо са ниски. Търсете причината за ниското желязо, за да помогнете и на косата да се възстанови. Но на мен този шампоан ми помогна много, както и ампулите на Сери за косопад.

# 657
От 5 години и аз търся причината за косопада и не съм я открила.

# 658
На Vichy Dercos Energy + е добър шампоан за косопад! По колко коса ви пада на ден ? С каква четка за коса се решете? Колко пъти седмично си миете косата

# 659
  • Северо=Западналия край
На Vichy Dercos Energy + е добър шампоан за косопад! По колко коса ви пада на ден ? С каква четка за коса се решете? Колко пъти седмично си миете косата
Два пъти седмично мия, не смея повече защото тогава пада най много. Реша само с обикновен гребен. Ползвала съм шампоана, както и две кутии от ампулите на виши. Правила съм няколко курса с анакапс, приорин, биотин, мазала съм с наноксидил, миноксидил,  различни масла, турските серуми и шампоани и още куп неща.
Не съм подложена на стрес.

Общи условия

Активация на акаунт