Косопад - тема 24

• 78 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
На Vichy Dercos Energy + е добър шампоан за косопад! По колко коса ви пада на ден ? С каква четка за коса се решете? Колко пъти седмично си миете косата
Два пъти седмично мия, не смея повече защото тогава пада най много. Реша само с обикновен гребен. Ползвала съм шампоана, както и две кутии от ампулите на виши. Правила съм няколко курса с анакапс, приорин, биотин, мазала съм с наноксидил, миноксидил,  различни масла, турските серуми и шампоани и още куп неща.
Не съм подложена на стрес.
Значи е нещо хормонално изследвали ли сте дихидротостерон?

# 661
  • Северо=Западналия край
[/quite]
[/quote]
Не, не съм. Предложете и какви други хормони да пусна

# 662
Пиковете на инсулин и кръвна захар водят до косопад, също ИР често е причина за СКПЯ, естрогеновата доминантност до води косопад, високият пролактин и DHEAS също.

# 663
Той е най големият виновник за косопад , както и ниско желязо, цинк,  Витамин Д, Б12, Б6, Б3, Б7,  а относно гребена използвайте четка за екстейшъни (с косъм от глиган) с нея по внимателно се реше косата и не се електризира

# 664
[/quite]
Не, не съм. Предложете и какви други хормони да пусна
[/quote]
Дихидротестостерон аз съм изследвала. Скъпо е и става след 10 дни, тъй като пращат пробата в чужбина. Само че не е толкова просто с изследването, защото какъвто и да е резултата, това не оправя нищо. По-важното е как реагират фоликулите на дихидротестостерон. Но за тая работа няма изследване. Ако са чувствителни към него, ще капе и при минимални стойности. Ако не са, няма да капе. В моя случай тогава излезе на горна граница. Косата ми падаше зверски. Започнах да пия разни подтискащи андрогените добавки + мазане с Еукапил 5 месеца. Мисля, че това ме спаси тогава.

# 665
На Vichy Dercos Energy + е добър шампоан за косопад! По колко коса ви пада на ден ? С каква четка за коса се решете? Колко пъти седмично си миете косата
Два пъти седмично мия, не смея повече защото тогава пада най много. Реша само с обикновен гребен. Ползвала съм шампоана, както и две кутии от ампулите на виши. Правила съм няколко курса с анакапс, приорин, биотин, мазала съм с наноксидил, миноксидил,  различни масла, турските серуми и шампоани и още куп неща.
Аз лично започвам Миноксидил заедно с Дерма пен другият месец на коя марка сте използвали за да нямате ефект?

# 666
  • Северо=Западналия край
Два пъти седмично мия, не смея повече защото тогава пада най много. Реша само с обикновен гребен. Ползвала съм шампоана, както и две кутии от ампулите на виши. Правила съм няколко курса с анакапс, приорин, биотин, мазала съм с наноксидил, миноксидил,  различни масла, турските серуми и шампоани и още куп неща.
Аз лично започвам Миноксидил заедно с Дерма пен другият месец на коя марка сте използвали за да нямате ефект?
Миноксидил на Фолигрейн и наноксидил на Спектрал. Направила съм с тях три курса по 3 месеца с по месец почивка между тях. Ефект 0. Сега наскоро пак го взех и започнах да слагам, но го спрях, защото получих силен сърбеж от него.
Витамин Б и Д са ми в норма.

# 667
Чавдар, как ще ползваш Дермапен и Миноксидил?Набождаш скалпа и втриваш Миноксидил ли?Купих си хидраролер, който има контейнерче за серум, но още не съм го пробвала.

# 668
Чавдар, как ще ползваш Дермапен и Миноксидил?Набождаш скалпа и втриваш Миноксидил ли?Купих си хидраролер, който има контейнерче за серум, но още не съм го пробвала.
Само един път седмично мисля да правя Дерма пен , и освен миноксидил ще слагам и  етерично масло от Розмарин , Мента , Тиквени семки и вода от Розмарин  , също ще направя тест дали течността на миноксидил или пяната се усвоява по-добре , като едното ще използвам сутрин другото вечер ще взема на Kirkaland от Amazon или друг сайт. И забравих да добавя че ще се подстрижа 0 или 1 номер за още по голям ефект

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 10:29 от Анонимен

# 669
Derma stamp не върши ли същата работа даже излиза по евтино ?

# 670
Derma stamp не върши ли същата работа даже излиза по евтино ?
Още се чудя кое от двете да взема Стампа се сменя през няколко месеца , а Пена само иглите. Първоначално това ми се виждаше някаква изгъзица с тези дерма ролери, стампове и пенове но доста хора ги използват и си качват резултатите от всеки ден , месец

# 671
Използвам дермапен,поръчах си различни видове игли.
Има ефект,но се въоръжете с търпение,използвам го всяка седмица от една година.
След като направя дълбок масаж с пена слагам серумът който използвам в момента- последно е серумът на Калиначи с прокапил.
Не е болезнено. Преди време използвах дермаролер,но с него косата се заплита и е много по-неудобно.
Важна част от рутината ми е.
Освен това добавки, витамини, ежедневно серум за скалпа.

# 672
След като направя дълбок масаж с пена слагам серумът който използвам в момента- последно е серумът на Калиначи с прокапил.
Не е болезнено. Преди време използвах дермаролер,но с него косата се заплита и е много по-неудобно.

Такъв модел ли използвате?

Мисля че и Дерма стамп върши същата работа само че ръчно

# 673

Някой има ли мнение затова ?

# 674

Такъв модел ли използвате?

Мисля че и Дерма стамп върши същата работа само че ръчно
Да подобен е моя Dr. Pen, харесва ми факта, че мога да сменям накрайниците и дълбочината на работа.
Освен дермаролер опитах и така нареченият дермастамп с контейнерче за серум,но не го препоръчвам, доста по -неудобно и болезнено е.

Общи условия

Активация на акаунт