Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 280
  • 860
  •   1
Отговори
# 630
Напомням на всички, че все още по българското законодателство съпругът на майката е винаги и баща на детето й, родено след сключен брак. Не се прави припознаване и не се иска съгласието му, няма нужда от ДНК тестове.
Авторката да си стои с мъжа, но да спре кранчето от родителите. Тогава да гледа, колко я обича и обича детето съпругът.

# 631
Да, така е, просто разгледахме "заслугите" му поотделно. Joy Да се отнесем с повече уважение към приноса му, така да се каже.

# 632
Родителите ми се зарадваха на новата ми връзка, защото предишният ми приятел беше 30г. по-възрастен от мен. Това майка ми горе-долу го приемаше, но баща ми дори е заплашвал, че ще го убие..

Е, чак пък +30 г., айде до към 15-16 г. разлика иди - дойди, ама 30 г.....? Какво смяташе да правиш с 50-годишен?

Сега съм с по-млад мъж, но цената, която семейството ми ще трябва да плати е да бъда по-отдалечена от тях, защото съпругът ми дори от самото начало на толерира прекаленото внимание.

Каква цена бе, жена, какви 5 лева!?!?!? Всички имаме семейства преди брака си и, о, ужас!!!, все още поддържаме добри отношения и с двете страни..... (нещо нечувано явно за теб)

Но не ме разбирайте погрешно, аз обичам до смърт семейството си и цял живот ще съм им благодарна за всичко, което са направили за мен.

Не си личи.

Благодаря ви за всички положителни мнения и за това, че вярвате, че има надежда за нас. Мисля, че може би съм му влязла под кожата, както се казва, тъй като и той доста е изтърпял от мен покрай хормоните от бременността, които доста допринесоха за ниската ми самооценка, както и последвалия кратък епизод на следродилна депресия. И не един път ми е казвал, че дори и това не го е натоварвало, защото ме обича.

Едва ли ще повярваш, но повечето от жените също са били бременни, имали са хормони и депресия (евентуално), обаче мъжете им са ги изтърпели, даже са се грижили за детето и, колкото и невероятно да звучи, са ходили на работа, че и вкъщи са помагали. Даже са посрещали тъстовете с усмивка......

На въпросите какво му има и дали има някакъв здравословен проблем, ще отговоря, че все още лекува свой предишен проблем, но ще спестя информация, тъй като не ми е особено приятно да говоря за това с други хора извън негово присъствие.

Аааа, ама ти досега дума не си казала за него....не, хич!

# 633
  • София
Авторката се хваща за бръщолевенето на Борис за голямата гола любов, като удобно пропуска всички останали мнения.

Това, ако не е зариване на главата и оголване на задните части - здраве му кажи!

Личен и безличен феномен на всяка жертва.

# 634
Абе момиче, какво ти има на теб, честно?
Грозна ли си, сакката ли си, или си триста кила?!?
Първо с някакъв по - дърт от теб с 30!?!!! години, сега с тоя ментално увредения олигофрен,  ти парцал ли си?

# 635
  • Чужбина
Аз пък се чудя, колко ли по- страшен и отчайващ е бил предишния приятел, та този родителите са готови да го дондуркат до живот.
Родителите ми се зарадваха на новата ми връзка, защото предишният ми приятел беше 30г. по-възрастен от мен. Това майка ми горе-долу го приемаше, но баща ми дори е заплашвал, че ще го убие.. И му е вдигал страшни скандали. Сега съм с по-млад мъж, но цената, която семейството ми ще трябва да плати е да бъда по-отдалечена от тях, защото съпругът ми дори от самото начало на толерира прекаленото внимание. Но не ме разбирайте погрешно, аз обичам до смърт семейството си и цял живот ще съм им благодарна за всичко, което са направили за мен.
Юрналисте се да ме наричате с умалително, а съм по-голям от повечето от вас. В духа на предложеното "садо-мазо", заслужавате някой да ви напляска, че да ви дойде умът в главата 😁

Осигуреното жилище, сключеният брак и признаването на детето са сериозна апортна вноска.

А тя е наистина интелигента и правилно се смята, че е "на гости" у тях.

За работата - аз лично работя от 15 годишен, летните ваканции като ученик и студент - плътно. От 15 годишен нямам по-дълга отпуска/ ваканция от 4 седмици (слети).

Но намирането на работа, да не говорим за адекватна, е доста сложно, особено в малко градче.

Нали това е темата - какво да прави момичето? При все, че обича мъжа и семейството си. За мен няма друга логика освен да му влезе под кожата и с разбиране и подкрепа да го насочи в правилната и за двамата посока.
Благодаря ви за всички положителни мнения и за това, че вярвате, че има надежда за нас. Мисля, че може би съм му влязла под кожата, както се казва, тъй като и той доста е изтърпял от мен покрай хормоните от бременността, които доста допринесоха за ниската ми самооценка, както и последвалия кратък епизод на следродилна депресия. И не един път ми е казвал, че дори и това не го е натоварвало, защото ме обича.
На въпросите какво му има и дали има някакъв здравословен проблем, ще отговоря, че все още лекува свой предишен проблем, но ще спестя информация, тъй като не ми е особено приятно да говоря за това с други хора извън негово присъствие.
Поздравления, добре си възпитана и притежаваш интелигентност!

Може би си по-субмисивен човек с ниска самооценка. Би трябвало да поработиш върху това. Не залитай по измишльотините за "следродилна депресия", това нова приумица в последните 20-на години.

Да, хубаво е да се обичате и да се разбирате. Прекрасно е, ако си влязла под кожата му, успокой го, усмири го, помагай му да се лекува, гради взаимността!...

Здраве и успех!

# 636
Ясно. Не са искали да се събереш с чичото и затова ги наказваш сега. Дерзай и слушай съветите на Борис!

# 637
Аз бебето все съжалявам... тежко детство го чака с тия двамата.

# 638
  • София
Майката дано се осафери и като възпитателна роля влязат родителите ѝ.
Дано не се подлъже по Льольов да секне връзка с тях.

# 639
Абе момиче, какво ти има на теб, честно?
Грозна ли си, сакката ли си, или си триста кила?!?
Първо с някакъв по - дърт от теб с 30!?!!! години, сега с тоя ментално увредения олигофрен,  ти парцал ли си?
Нормална жена съм си, това, че съм се влюбвала не ме прави парцал. Досега връзки винаги съм започвала по любов, а любовта не признава възраст, социално положение и пр.
Майката дано се осафери и като възпитателна роля влязат родителите ѝ.
Дано не се подлъже по Льольов да секне връзка с тях.
Никога и заради никого няма да секна връзка с родители/приятели. Той защо не секва връзка с неговите? Wink
Аз бебето все съжалявам... тежко детство го чака с тия двамата.
Ако живота ми с този мъж продължава с препятствия, разбира се, заради детето и в името на детството му, което трябва да е спокойно, бих взела решение за раздяла. Просто не знам кога и последните ми наченки на надежда ще угаснат.

# 640
Авторката на темата е абсолютно безотговорна към детето си. Съвсем егоистично е създала един нов живот, водена единствено от собствените си желания и фантазии - да има съпруг и дете. Изобщо не се е съобразила с това дали тя и съпругът й имат капацитет да отглеждат дете. А те нямат такъв изобщо. Дори за себе си не могат да се грижат. Станалото - станало, не може да се върне времето назад. Най-доброто, което сега може да се направи според мен, е много бързичко дамата да се върне при родителите си и да се опита в най-кратки срокове да подреди собствения и на детето си живот, защото съпругът й не става за нищо, освен за леглото, както стана ясно.

# 641
Аз мисля, че Борис направо се подиграва с авторката. Освен да повтаря във всяко мнение "брао, мойто момиче, ти си с интелектуално ниво над средното за форума, търпи и се радвай, че някой те е забременил, защото живееш в прованса" нищо друго не видях като съвет. А това звучи толкова безнадеждно, толкова отчайващо, толкова примиренческо...
Не забравяйте, че това дете ще бъде възпитавано от този мъж - то ще вижда един безработен застаряващ чичко без професия, без доходи, без образование, без среда, без приятели, който оказва психически тормоз върху майка му. Та дори и ако размножаването и семейството са най-важните за едни обикновени хора от прованса, отново стигаме до там, че този мъж не става за това - нито е пример за баща, нито за съпруг, нито за мъж. Не е пример за патриархален мъж, дори и за мюсюлманин, защото не изпълнява най-важните неща - да работи, да носи пари и да уважава старите.

# 642
  • София
Не знам, Шоколад, не знам.
Ясно ми е колко си объркана и как дебнеш всеки проблясък с надежда, но излез и се погледни отстрани.
Съвсем честно си кажи всичко и знаеш ли какво ще ти кажа? Не трябва да те е срам от постъпките на друг човек. Никога, никога и пред никого.

# 643
[quote Просто не знам кога и последните ми наченки на надежда ще угаснат.
[/quote]

Щом вашите ти спрат парите и останете на тъмно и студено, с гладно, болно и ревящо бебе. А твоят ти крещи, че ти с виновна. Тогава ще ти угаснат надеждите, явно.

# 644
Момиче, една любов къща не прави.. Любовта също е и до време. Не може да го раздаваш на кон с капаци.. Да не признаваш на някой недостатъците, само защото го обичаш.. Не обичаш ли себе си повече?
Мислиш, че с магическа пръчка ще се промени? Ще започне работа и ще се грижи за вас?

Не отговори той какво прави по цял ден. В какво се изразяват грижите към бебето? Може ли най-сетне да ни кажеш?
Излиза ли на кафе/бира с приятели? Колко често?

Как минава един ваш ден?
За любовта и секса разбрахме..

Общи условия

Активация на акаунт