Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 248
  • 860
  •   1
Отговори
# 690
Хм, по вероятно носи Адибас и Данчо&Гергана...
Ама цял ден да висиш в някое кафе около училището, дори само на кафе  и кола, си е разход... А и ако пуши или пък черпи ученичките. по сокче...

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:29 от Прекрасная Василиса

# 691
Може ли Шоколада да отговори на един въпрос?Смята ли за нормално млад мъж,здрав,дори и дете са нямаше,да не работи?
Това разбира се не е добре, особено когато имаш семейство и то на тази инфлация. Но по този въпрос сме зациклили, а аз не мога да му повлияя, голям човек е, да си прави сметката, знае какви са последствията когато не достигат финанси. Знае, че и за него не е добре това изобщо, но живее за момента сякаш. Да, физически си е здрав, това за което споменах, че лекува, ако го лекува правилно не му пречи да живее като всеки нормален човек. А и недостигът на финанси ще се отрази и на здравето му и затова се притеснявам, защото все пак го обичам. Дано и той помисли за това.
Оо, и аз познавам един такъв кроасан. Работи от време на време, но не през цялото време. Лятото беше добре, опука няколко заплати за спортни дрешки и маратонки.
"Що ще чиниш ти зимъска?" Кара на цигари и бензин. Жена му плаща наема и готви.
Има дете, ама то е само за празниците.
За компания е весело, ама да не ти е вкъщи!
Той от време на време си купува дрехи, също както и аз. Би било безразсъдно да харчим парите си за скъпи, маркови дрехи. Ако сме само двама - може, но при тези условия няма как.
Може ли Шоколада да отговори на един въпрос?Смята ли за нормално млад мъж,здрав,дори и дете са нямаше,да не работи?

Е, явно да, намира го. Щом казва, че не очаква той да започне работа и трябва тя да си намери като свършат чуждите пари. И че е готова да работи 24/7, само и само да не го загуби.
Та мъжът не е виновен, той си е такъв и винаги си е бил такъв, не е да кажеш, че я е прилъгал и изведнъж се е променил. Тя такъв си го е харесала, такъв си го е взела, такъв си го отглежда.
В началото бях останала с впечатлението, че работи, беше се хванал на работа на едно заведение даже.

# 692
  • София
В началото няма значение, сега обстоятелствата са други.

Шоколад, той има ли достъп до наличните пари? Знае ли фактически колко са? Защо не му кажеш, че оставате със 120 лв и това е, да решава как и какво...

# 693
Мило момиче,

ТРЪГВАЙ СИ!!
Наистина, наистина много ме е яд на теб! Знам, че си непознат човек с псевдоним във форум, ама дали заради това, че пишеш грамотно и адекватно, ти взех историята присърце.

Дори не само към мен, но и към ролята му на баща, в един момент.

Тук трябва да ти светне най-червената от всички червени лампички.
Да кажем, че все някак би си затворила очите, ако има лошо отношение към теб ( което грам не е за пренебрегване), но към детето?? Това е много опасно!
Този тип мъже рано или късно превръщат вербалната агресия във физическа такава.

Усетиш ли и милисекунда на лошо отношение към детето - бягай. Мани и любов, и секс, и всичко!

Той по никакъв начин не се грижи за вас. Ама никакъв. Гледа филми и излиза с приятели, вместо да работи и да му осигури спокоен живот??

Ти ще лишиш детето си от майчина ласка, защото трябва да работиш и издържаш семейството си, при наличие на ПОДОБИЕ на мъж?

Това трябва да стане единствено, ако го напуснеш и си гледаш детенцето сама.

Самото дете ще е милион пъти по-щастливо, ако не живее в такава токсична среда. Даже вашата е повече от токсична - ревност, егоизъм, сръдни, мързел и безперспективност..

Недей да поставяш любовта си към паразита и секса с него пред нормалният живот на детенцето си. Твърде егоистично е.

Борис, престани да оправдаваш поведението на пишман бащата.
Обиждаш всеки средностатистически мъж от малък град, сравнявайки го с него.
Аз съм родом от малък град и НИКОГА не съм срещала подобен  комплексиран льольо!
Няма лошо отношение към детето, напротив, мил е с него, просто веднъж, докато ме чакаше на улицата да изляза от един магазин, някакъв негов познат нещо го подкачил, че разхожда детето с количката (ама с добро), и после ММ се чудеше да не би да го взимат за женчо (той се изрази по друг начин) или за бавачка. Казах му, че това е жестоко, напротив, достойно е един мъж да гледа детето си и няма нищо срамно в това. После той ми даваше някакви обяснения, че не е имал това предвид, а уж че  "какво си мислят хората, че не може да гледа дете ли", нещо такова.
Няма да се примиря детето да расте в отровна и натоварваща среда.

# 694
Дано не се примириш.
Иначе и аз си мислех нещо подобно на това, което каза Горджъс. Или спри да искаш от вашите, а на него казвай, че нямат възможност да ви дадат. Да видим какво ще стане.

# 695
Аз си мисля, не те ли е срам да хрантутиш здрав и прав мъж??? Да му се молиш да работи??? Да просиш от родителите си и от непознати??? Бил се сърдел, моля? Ама не се сърди някой като го издържа. Не, не мога да повярвам, че наричаш това любов. Това е някаква болна зависимост.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 17:45 от Марена

# 696
Аз си мисля, ме те ли е срам да хрантутиш здрав и прав мъж??? Да му се молиш да работи??? Да просиш от родителите си и от непознати??? Бил се сърдел, моля? Ама не се сърди някой като го издържа. Не, не мога да повярвам, че наричаш това любов. Това е някаква болна зависимост.

Баш си е болна зависимост..

А шоколад - какво те кара да мислиш, че в момента средата не е отровна?

# 697
А, сега пък го е срам да не го помислят за женчо, щото бута количка, а щото няма 5 лева и го храни тъщата не го е срам.
Ако темата е истинска, кажи че парите от вашите са свършили,. Да видиш колко бързо ще ви събере багажа, ако не му намериш, или ще почне да тегли бързи кредити на твое име

# 698
  • София
Сигурно това, че го хранят чуждите родители, минава като тарикатлък, но сакън булгарише мачо да се грижи за собственото си дете.

# 699
  • София
Бебето от какъв пол е?

# 700
Щом се издържате от твоето майчинство и парите от твоите родители, му спри напълно кранчето. Само ти плащаш сметките, повече от 5 лева седмично джобни не му се полагат, никакви дрехи и излизания с приятели без теб.

# 701
  • София
Стига пък ти сега, нали ще започне да я гледа с омраза.

# 702
Крайно време е ТЯ да започне да го гледа с омраза.

Представям си го муньото спи до 10-11, закусва и отива с другите селски безделници на кафенце, после се прибира да обядва и да погледа телевизия. След вечеря излиза на по няколко бири, и да се закача с ученички... Той контролира на авторката парите, щото е мъж... Харчи за себе си, колкото иска, щото е мъж... Вкъщи нищо не пипва, щото е мъж... Не й дава да работи, щото е мъж... И той не работи, щото е мъж.. И тъстовете не пуска вкъщи щото е мъж... И количка не бута, щото е мъж... Гледа авторката лошо пред хора и я командори, щото е мъж..
А през свободното си време вдига скандали, тормози авторката и я заплашва с развод.

# 703
Интересно ми е да разкажеш малко повече за този скандал с викането на полиция. Защото се наложи да идват органите на реда?

# 704
Сигурна съм, че ако все пак останат заедно, и муньото по някаква причина се излъже да започне работа, авторката няма да види един лев от неговите пари, за дамски превръзки и шампоан няма да й дава.

Общи условия

Активация на акаунт