Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 208
  • 860
  •   1
Отговори
# 825
Тя му лази в краката, изобщо не мисля, че има смелост да му постави, какъвто и да е, ултиматум. Ще си кютат така, докато тъстовете дават пари, после тя ще се смазва от работа, той ще ѝ харчи парите и накрая ще я зареже, щото му е омръзнала, не му стигат парите, не се поддържа достатъчно или не е атрактивна ......(дано съм лош пророк, но подобни връзки приключват по аналогичен начин, с или без дете в картинката.....)

# 826
  • Далечният изток
Нееее, не мога повече... Joy
Борисе, моля те напиши нещо различно! Шсе гръмна, честно...

# 827
Предлагам, мъжът на авторката да се яви  ,а Борисчо да му обясни положението и изхода на ситуацията.

# 828
Нееее, не мога повече... Joy
Борисе, моля те напиши нещо различно! Шсе гръмна, честно...

....само на колене, ако му се помолиш! Той така е свикнал......

# 829
  • София
Не може да напише нещо различно, всичките му коментари по всички теми опират до Ориента, патриархалното възпитание и до празнословие.

# 830
  • USA
Как да МУ влезе под кожата?!
Това ще ми е интересно да го прочета!

# 831
  • Далечният изток
...... вярата, търпението, а в тази тема и страхотния секс...

# 832
  • Чужбина
Черги, погачи, колко е фолклорно и готинко!
Да, завиждам на качественото любене на авторката! Дай Боже всекиму!
Тя ми дава надежда за наличието на някаква разумност в подобни случаи.
Как да му влезе под кожата - мисля, че жените сами усещат и разбират как. Ако знаех и това, щях да съм гений.
На базата на страхотния секс, все си мисля, че тя ще намери път към мотивацията на мъжа...

# 833
Естествено, че да запазиш семейството си е най-добрият вариант. Обаче с цената на?
Лирическата героиня трябво да “влезе под кожата” на мъжа си и да го склони работи. Хубаво. Добре.
А ревността? А това, че не умее нито да спестява, нито да харчи разумно? А да уважава правото на родителите й да ги виждат? Да спрат да харчат чужди пари?
Авторката си има едно дете вече. Ролята на жената НЕ Е да превъзпитава партньорът си. Ако няма желание за нормален съвместен живот и в двамата еми, най-добрият изход е раздялата и всеки да си търси щастието..

Стига с този секс вече..
И първият срещнат на улицата може да й достави сто пъти по-голямо удоволствие най - вероятно..

# 834
Чакайте сега, за какъв “ мъж” говорим в случая?
Ако ЛГ го наричаме “мъж”, ще обидим
истинските такива!

# 835
  • Чужбина
Има желание и у двамата, оженили са се, имат дете и се обичат. Усилия са нужни и от двамата.

# 836
Има желание и у двамата, оженили са се, имат дете и се обичат. Усилия са нужни и от двамата.

Желание за?

# 837

Желание за?

Секс😂😂😂

# 838
  • Чужбина

Желание за?

Да продължат заедно, да са семейство, да отглеждат заедно детето.

# 839

Желание за?

Секс😂😂😂

-Мамо, защо само ти работиш?
-‘Щото баща ти ме плющи като за световно и аз го обичам то полуда..

Общи условия

Активация на акаунт