Юлски мами 2023г

• 54 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз изчаквам 1-2 седмици пък и моя мъж мн го е страх 😁А и ми е едно подуто...Като си спомня после какъв нагон беше 🙄😅😅😅Само го гонех моя..

Аз пия фолиева киселина такава с Витамините.от Б група,митрална ли как се казва и омега 3

# 121
  • София
На мен доктора ми спря витамините.  Пиех едни Опти ова.  Каза да ги пия до положителен тест и да ги спра. Сега само Фолиева в метаформа.
Секса... какво да кажа, мираж от доста време. Все не ни е разрешен.

# 122
Аз пия Фемибион 1 и Магнерот 500

# 123
Здравейте, с радост се присъединявам към групата. Днес си направих тест, понеже имам закъснение от 2 дни и с радост установихме двете чертички. По изчисления от приложението за МЦ , трябва да се падам в 5с 2д, както и термин 27юли 2023. Няколко месеца правим опити и много се радвам, че толкова бързо стана всичко. Чудя се кога да си запиша преглед при АГ, тъй като чета че в 5с е рано и нищо не може да се види все още. Като първи симптоми имам подуване и лека болка в гърдите и придърпване в яйчниците. Успех на всички бъдещи мами!!! 😊😊😊

# 124

Магнезият не се ли включва по-напред във времето или може още от сега?
Иначе знам, че е хубаво фолиевата киселина да е в метафолирана форма, за да сме сигурни, че се усвоява добре от организма. Иначе трябва да се пусне отделно изследване за фолиевата киселина.
Някой случайно с по-ниски стойности на витамин Д и до кога са ви казали да го приемате?

# 125
  • София
Аз знам, че витамините се включват след 14г.с. само фолиевата е добре да се пие преди и след забременяването.
Добре дошла Елена, казват, че 10 дни след закъснението е най-добре да се отиде на преглед.

Мен са ме обвзели тегави мисли...
Нямам никакви симптоми, освен отделянето на по-голямо количество слюнка, което забелязах днес Confused
Много ме е страх да не стане пореден аборт, направо не мога да си намеря място от такива мисли и ми е много притеснено.

# 126

Иначе знам, че е хубаво фолиевата киселина да е в метафолирана форма, за да сме сигурни, че се усвоява добре от организма. Иначе трябва да се пусне отделно изследване за фолиевата киселина.
Някой случайно с по-ниски стойности на витамин Д и до кога са ви казали да го приемате?

Витамин Д привмам на спрей, още преди бееменността, не съм гомспирала.

# 127
Да се похваля връщам се от преглед,7+2 г.с отговаря на 7+6 чухме сърчицето,всичко изглежда наред засега ♥️♥️ Голямо успокоение е Simple Smile

# 128
Аз знам, че витамините се включват след 14г.с. само фолиевата е добре да се пие преди и след забременяването.
Добре дошла Елена, казват, че 10 дни след закъснението е най-добре да се отиде на преглед.

Нямам никакви симптоми, освен отделянето на по-голямо количество слюнка, което забелязах днес Confused
Много ме е страх да не стане пореден аборт, направо не мога да си намеря място от такива мисли и ми е много притеснено.

Нормално е дасе притесняваш ,но това,че нямаш симптоми не е показател за нещо лошо,всяка бременност е различна❤️

Мими,браво,а я поясни какво беше 7+2 😁

# 129
Някой следи ли си още чхг?

# 130
Аз не съм пускала...🙄Момичета,някой по-наясно дали може да направи заглавна страница на темата с информацията от темата Термин Юли 2022?Мисля,че има много интересна информация, ако му се занимава на някой де...❤️

# 131

Магнезия ми е изписан, защото в 6г.с на първия преглед, имах болки в левия яйчник. Още с първите две таблетки болката изчезна и абсолютно нищо не ме боли. Вече съм в 8г.с и 5 дни

# 132

Мисля да се обадя утре на лекарката, за да запиша час. Между другото ако някоя от вас е от София, може ли да каже от кои лекари е доволна. Колебая се къде да ходя на прегледи, тъй като нямам личен АГ. Последно ходих в клиника Надежда при д-р Камелия Масларова. Изключително доволна съм, но ми е малко далеч и от работа и от вкъщи . По би ме устройвало нещо по-близо до Надежда , понеже е най-близо до дома ми или в Дружба, където е работното ми място. Ако имате препоръки ще се радвам. 😊 Май се очакваме доста НОВИ майки в групата. Ще ви досаждаме доста, за което моля да ни извините. 😇

# 133
Аз съм се насочила към Надежда. Бях на 1ви преглед при Михайлович, само че в клиниката в Парадайс, не в болницата. Следващият пак ще ми е там. Доволна съм от човека - и като отношение, и обяснения.. поне засега.

# 134
И аз съм при Арабаджикова в Надежда - не я сменям за нищо на света. Супер далече ми е, но тя ми следеше предната бременност, изроди ми детето, заши ме перфектно, възстанових се за 4 дни. Нямам забележки и не сменям. Единствен минус е, че не приема нови пациенти, тъй като е до ушите в работа и бременни. Но си мисля, че болниците Токуда, Вита и Надежда са може би най-добре.

Елена Апостолова, къде работиш в Дружба Blush аз живея тук.

Общи условия

Активация на акаунт