Юлски мами 2023г

• 54 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз ще видя какво ще каже моят репродуктивен,  накъде ще ме насочи.
Аз в Надежда харесвам Павлова и Кейрякова. Останах с много добро впечатлени, въпреки лошия повод на запознанството ни. Също така обмислям и Вита с Дойчиновски (него със сигурност знам, че моя док. го препоръчва).
Но... да стигна до там.
Станулов ще ме следи до 12 г.с. , после ще го мисля.

# 136
И аз съм при Арабаджикова в Надежда - не я сменям за нищо на света. Супер далече ми е, но тя ми следеше предната бременност, изроди ми детето, заши ме перфектно, възстанових се за 4 дни. Нямам забележки и не сменям. Единствен минус е, че не приема нови пациенти, тъй като е до ушите в работа и бременни. Но си мисля, че болниците Токуда, Вита и Надежда са може би най-добре.

Елена Апостолова, къде работиш в Дружба Blush аз живея тук.
Значи ще си остана при Павлова-Масларова в Надежда. Хубавото е , че прегледите ги прави и в медицинския център в Парадайс и ще е по- лесно придвижването от работа до там. 
В Датекс работя. 🙂

# 137
  • София
Страхотна е Павлова!
Когато ми беше най-трудно, тя ми държеше ръката, нямам думи да опиша колко съм и благодарна за човешкото отношение!
Ако мога да се добера до нея, не бих се поколебала.

# 138
Аз също за момента ходя в Надежда при д-р Ненов по препоръка от моя близка приятелка. Живея близо до болницата и ще ми е удобно.

# 139
Аз съм се насочила към Надежда. Бях на 1ви преглед при Михайлович, само че в клиниката в Парадайс, не в болницата. Следващият пак ще ми е там. Доволна съм от човека - и като отношение, и обяснения.. поне засега.

И аз съм при него. Той ми следя миналата бременност и ме изражда (но тогава беше в Щереви).  Страхотен е!! ☺

# 140
Момичета,аз до 22 имам направление за един гинеколог за цитонамазка, но не искам да се следя при него.Дали ще ми дадат ново направление,или трябва да мине определено време?

# 141
Момичета,аз до 22 имам направление за един гинеколог за цитонамазка, но не искам да се следя при него.Дали ще ми дадат ново направление,или трябва да мине определено време?
В рамките на 30 дни не може да се издаде повече от 1 направление за един и същи специалист.

# 142
Какво пиете за главоболие?

# 143
Момичета, сега се връщам от уши, нос, гърло. Обстоен преглед ми направи и заключи, че съм здрава и само малко ми е зачервено гърлото. А аз усещам как ми се стичат секрети отзад по гърлото един вид като задна хрема. За гърлото каза да си взема исла за смучене, ако ме боли глава или ми е отпаднало - парацетамол. При запушен нос виброцил. Питах я за муконазал плюс, понеже това ползвам по принцип - каза 1-2 впръсквания по 1-2 пъти на ден, че може. Препоръча да се жабуря с лайка със сода.

Иначе днес ми е отпаднало и ми се гади малко, на моменти повече. Надявам се бързо да мине. Пия чай от джинджифил с много лимон.

Някоя от вече мамчетата има ли опит с акушерски кабинет Зебра? Сериозно обмислям да раждам при тях, за следене още обмислям въпроса (т.к. са ми далечко и предпочитам по-удобна дестинация поне за следенето). Аз първия път се следих и родих в Тина Киркова и останах доста доволна, но ме привлича при Зебрите, че са привърженици на напълно естественото раждане.

# 144
Момичета, сега се връщам от уши, нос, гърло. Обстоен преглед ми направи и заключи, че съм здрава и само малко ми е зачервено гърлото. А аз усещам как ми се стичат секрети отзад по гърлото един вид като задна хрема. За гърлото каза да си взема исла за смучене, ако ме боли глава или ми е отпаднало - парацетамол. При запушен нос виброцил. Питах я за муконазал плюс, понеже това ползвам по принцип - каза 1-2 впръсквания по 1-2 пъти на ден, че може. Препоръча да се жабуря с лайка със сода.

Иначе днес ми е отпаднало и ми се гади малко, на моменти повече. Надявам се бързо да мине. Пия чай от джинджифил с много лимон.

Някоя от вече мамчетата има ли опит с акушерски кабинет Зебра? Сериозно обмислям да раждам при тях, за следене още обмислям въпроса (т.к. са ми далечко и предпочитам по-удобна дестинация поне за следенето). Аз първия път се следих и родих в Тина Киркова и останах доста доволна, но ме привлича при Зебрите, че са привърженици на напълно естественото раждане.

Гледам, че д-р Кобаков от Св. София работи със зебрите. Някой следил ли се е при него?

# 145
Здравейте и аз да се включа с тромбофилия съм днес бях на преглед видя се една точка и сега чакам резултати от ЧХГ за да ми се потвърди всичко е начело съм на утрогестан фолиева и натаспин и аз съм в света софия при даскалов 🙂

# 146
Здравейте и аз да се включа с тромбофилия съм днес бях на преглед видя се една точка и сега чакам резултати от ЧХГ за да ми се потвърди всичко е начело съм на утрогестан фолиева и натаспин и аз съм в света софия при даскалов 🙂

И аз съм с тромбофилия. В коя седмица си ти?

# 147

Ми нищо не ми каза за сега питах го за инжекции той вика не бързай изчакай да видим кръвния тест който ще излезе чак след 13 часа .. и нямам търпение но щом видя точка съм бременна ми каза на теб какво ти казаха ?

# 148

Ми нищо не ми каза за сега питах го за инжекции той вика не бързай изчакай да видим кръвния тест който ще излезе чак след 13 часа .. и нямам търпение но щом видя точка съм бременна ми каза на теб какво ти казаха ?

Аз следях кръвния, почнах с клексан.

# 149
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт