Юлски мами 2023г

• 54 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?

И аз се интересувам. Идеая си нямам къде. А ти при кой АГ ходиш?

# 151
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?

И аз се интересувам. Идеая си нямам къде. А ти при кой АГ ходиш?

Аз си ходя при лекаря, при който родих и дъщеря ми. Валери Иванов, преди 6 години, когато раждах беше в Шейново. Сега е в Майчин дом и живот и здраве това раждане ще ми е там. Страхотен е, не го сменям за нищо на света!
С дъщеря ми той ми казваше къде да се записвам за скринингите и феталните морфологии, но чесно казано сега ми е бяло петно, не помня имена никакви. Имам час за преглед при него на 29.11 и предполагам, че тогава ще ми каже на къде да се насоча, но имайки предвид, че при мен скрининга се пада да се прави там между коледните и новогодишните празници, ме притеснява, че при добрите специалисти няма да има свободни часове. Та си мисля дали да не търся т сега...

# 152
Здравейте и от мен. Аз съм от скоршните бременни с термин Юли. Simple Smile Искам да попитам, дали има фейсбук група вече за Юлските бебета? Blush

# 153
  • Варна
Здравейте и от мен. Аз съм от скоршните бременни с термин Юли. Simple Smile Искам да попитам, дали има фейсбук група вече за Юлските бебета? Blush

Има. В първия пост на темата има линк. Добре дошла!  Blush

# 154

Има. В първия пост на темата има линк. Добре дошла!  Blush

Благодаря, но не ми се отваря групата. Какво е името и така да я потърся?

# 155

Има. В първия пост на темата има линк. Добре дошла!  Blush

Групата ни не е видима и на 2 дни се сменя линка за достъп, днес просто се забавих малко, но вече е актуализиран и можеш да влезнеш 😊
Magic_92, аз и в групата във ФБ писах да подсетя, че е време да си запазим часове за първа ФМ, защото бързо свършват. Първата бременност ходих при д-р Янкова в Оскар, тя си е специалист ФМ, беше ми препоръчана от моята АГ и останах доволна. Сега пак при нея си запазих час, ще ходя на 15.12.

# 156
В кои седмици се ходи на ранна фетална?

Групата ни не е видима и на 2 дни се сменя линка за достъп, днес просто се забавих малко, но вече е актуализиран и можеш да влезнеш 😊
Magic_92, аз и в групата във ФБ писах да подсетя, че е време да си запазим часове за първа ФМ, защото бързо свършват. Първата бременност ходих при д-р Янкова в Оскар, тя си е специалист ФМ, беше ми препоръчана от моята АГ и останах доволна. Сега пак при нея си запазих час, ще ходя на 15.12.

# 157
В кои седмици се ходи на ранна фетална?

Между 11г.с и 13+6

# 158
Здравейте и аз да се включа с тромбофилия съм днес бях на преглед видя се една точка и сега чакам резултати от ЧХГ за да ми се потвърди всичко е начело съм на утрогестан фолиева и натаспин и аз съм в света софия при даскалов 🙂

И аз съм с тромбофилия. В коя седмица си ти?

Ми нищо не ми каза за сега питах го за инжекции той вика не бързай изчакай да видим кръвния тест който ще излезе чак след 13 часа .. и нямам търпение но щом видя точка съм бременна ми каза на теб какво ти казаха ?

Аз следях кръвния, почнах с клексан.

Здравей отново резултата от кръвния е 110 .. според мен е много малко незнам петък пак ще отида

# 159
Аз тези дни доста обмислям и варианта за ПренаТест. Имам две приятелки, които са си правили и споделиха доста положително мнение. Разбира се тук много опира и въпросът чисто финансово. Но го обмислям доста сериозно.

# 160
Здравейте и аз да се включа с тромбофилия съм днес бях на преглед видя се една точка и сега чакам резултати от ЧХГ за да ми се потвърди всичко е начело съм на утрогестан фолиева и натаспин и аз съм в света софия при даскалов 🙂

Ми нищо не ми каза за сега питах го за инжекции той вика не бързай изчакай да видим кръвния тест който ще излезе чак след 13 часа .. и нямам търпение но щом видя точка съм бременна ми каза на теб какво ти казаха ?

Здравей отново резултата от кръвния е 110 .. според мен е много малко незнам петък пак ще отида

Не се отчвайвай, след 48 часа иди отново.
С колко дни е закъснението?

# 161
  • София
Миглена, коя седмица си, че резултата е 110?
Аз с предната бременност правих Вижън тест, разширеният пакет ( средния мисля че беше около 1500лв ) . Доволна съм, и мисля пак да направя същия.

# 162

Ако си в начална бременност (4г.с.) 110 е супер. Щом и при доктора се е видяла точка, явно наистина си в началото просто. Както са те посъветвали и други - след 48 часа повтори теста и ако ЧХГ се е удвоил, всичко е наред 🙂

# 163
  • София
Може да е късна имплантация...
Аз днес започвам 4 г с  Joy кефя се, напредвам
ЧХГ преди 2 дни беше 260, ако бях пуснала днес, трябва да е поне 500

# 164
Здравейте ❤️ Да се отчета и аз😀 Днес бях на първи преглед в 4 г.с + 5 дни и ми потвърдиха бременност 😊 Видя се само плодно сакче, но предвид,че ме гледа коремно, каза че си личи идеално. След 2 седмици пак съм на преглед и тогава ще видим ембриончето и може би ще чуем сърчицето ❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт