Юлски мами 2023г

• 51 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
В 8ма седмица лекаря каза пола Joy
Ама не позна, пренаталния тест друго показа

# 541
Здравейте, мами! Интересува ме има ли случаи да се обърка пола при НИПТ, направен в 10 г.с.?
Лека бременност на всички!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 11:00 от trn17

# 542
Здравейте мами, за пренатеста искам да питам, препоръчан Ви е от АГ или сами решихте да си го направите? Аз на 12.01 съм на Биохимичен скрининг и на фетална и мисля да изчакам след прегледа ако ме насочат към тест да отида. Има ли срок за този тест до коя седмица се прави или не?

# 543
Няма краен срок за да го направиш.
Никой лекар не ми го е препоръчвал, сама си реших

# 544
Момичета, случвало ли ви се е да ви тече кръв от носа по време на бременността? На лекар съм чак след нова година,а съм така от две седмици. На много места четох,че е нормално и не е притеснително,но няма как да не го мисля. Сега съм в 13+2

# 545
За втори път ми се случва вече. Последния път като кихнах и ръката ми стана в кръв.. и аз четох, че е нормално.
Момичета, случвало ли ви се е да ви тече кръв от носа по време на бременността? На лекар съм чак след нова година,а съм така от две седмици. На много места четох,че е нормално и не е притеснително,но няма как да не го мисля. Сега съм в 13+2

# 546

На мен не ми се е случвало до момента.  Не мисли за притеснителни неща. Всичко е наред.   ❤
Няма краен срок за да го направиш.
Никой лекар не ми го е препоръчвал, сама си реших

Благодаря! ❤

# 547
  • София
На мен в 10/11 седмица ми бяха казали момче, но то си се виждаше пишлето няма как да се обърка. Знам че понякога се обърква пъпната връв за момче, сега ще видя в 9г.с дали ще ми кажат нещо. Тайно се надявам на момиче ❤

# 548
На мен в 10/11 седмица ми бяха казали момче, но то си се виждаше пишлето няма как да се обърка. Знам че понякога се обърква пъпната връв за момче, сега ще видя в 9г.с дали ще ми кажат нещо. Тайно се надявам на момиче ❤

На първата фетална ни казаха на 90% момиче,ще споделя дали при втората на 26ти януари има промяна в мнението или са познали. Повечето момичета покрай мен споделят,че каквото са им казали се оказва обратното при втория преглед. Simple Smile

# 549
  • Wonderland

На прегледа в 10 г.с. лекарката спомена "това тук малко прилича на полов орган, може да е момче, но е рано". Grinning Винаги съм си представяла момиче и бях супер изненадана, ще видим дали на ФМ ще се види друго.

# 550
Аз имах много силно вътрешно усещане,че ще е момиче. Всички около мен само  и повтаряха,че няма как да имам момче.Винаги съм си представяла как ще имам дъщеря, а и таткото много ама много иска момиче. На първата ФМ ни казаха,момче и док звучеше доста убедително. Не ми се вярва по натам нещо да се промени. Свикваме с мисълта, радваме се разбира се и се надяваме второто ни дете някой ден да е момиче,което ще си има батко,който да я пази.  😁🥰

# 551
При мен с. Vision тест, 99% момче 💙.. Щастлива съм! Винаги съм искала момченце 😍😍

# 552
Момичета, преди няколко дни писах как съм болна. Взех да се оправям и да се чувствам добре, днес станах, с такъв кеф размесих питка, баница направих и на обяд изпаднах в ужас като ходих до тоалетната. За разлика от предния път, когато имах съвсем леко кафеникаво зацапване, сега видях как цялото ми бельо е в кафяво течение и направо ми спря сърцето, казвам ви. Бързо към спешното, прегледаха ме, даже лекарят, който си ме следи, се падна в болницата и специално дойде да ме види. Обстойно ме видяха - бебето е добре, шава и расте, няма отлепвания, няма нищо притеснитетелно, но аз пак не разбрах, макар и да питах - откъде тогава, по дяволите, е това зацапване? Предложиха ми да остана в болницата под наблюдение, но самият ми лекар каза, че не препоръчва - по-добре да си лежа вкъщи и да си приемам лекарствата. Освен Утрогестана ми изписа и 3х2 Но-шпа и Алеракт, явно някакво лекарство за такива усложнения.
Видя се, че съм 12+1г.с, уж ме успокои, че с бебето абсолютно всичко е наред, но просто не мога да си намеря място сега. Трябва да лежа и да чакам да се изчисти течението, като се надяваме да отшуми бързо. За пол дори и не мисля. Имам силни подозрения, че ще е момче, но в момента изобщо не ме вълнува пола...
Не знам какво да кажа, момичета, пожелавам ви приятнни изкарване на Новата Година и всеки, които има подобни проблеми или притеснения, да ги остави в старата.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 15:51 от Dzet

# 553
  • София
Dzet, просто в необходимо да ск почиваш повече.
Лежи си, пий си лекарствата и всичко ще е наред.
Явно днес си се натоварила повече и ако е имало да си изтича, то като си се движила повече, то е изтекло по-бързо и за това ти се е сторило много.
Избягвай натоварванията, пий си лекарствата, пък пола е най-малкия проблем Blush
Аз си мисля, че моето е момиче,  защото мъжко не може да издържи толкова 🤣

# 554
Почивки трябват! Натоварването не помага, пази се повече!

Аз също се влоших доста и съм с двустранен бронхит с отслабено дишане и на АБ. Отделно имам контракции. Кашлицата намаля вече, но носът ми е тапа и не мога да дишам, напоследък много проблеми се струпаха, да не товаря с негативи, но вече дори не мога да спя, получавам паник атаки, сякаш се задушавам.

Бъдете здрави и весело посрещане на новата година!

Общи условия

Активация на акаунт