Юлски мами 2023г

• 51 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
А аз да попитам, има ли някой вече да са започнали да го гледат с коремен ехограф, не вагинален? Към коя седмица се случваше това?

И аз се чудя от коя седмица започваше.  Аз съм 14+2 г.с и до сега само с вагинален е бил прегледа ми.

# 661
Magic_92 Аз съм с инвитро и репродуктивният лекар до 9-10седмица  все с вагинален ме гледаше, но като отидох при лекарят, който ще ме следи в 11-12 седмица си ме погледна с коремен Simple Smile Като ми каза, че ако не се вижда добре ще минем към вагинален , но не се наложи.

# 662
Мен от 8ма ЖК ме гледа с коремен. Репродуктивния в 10та ме гледа с вагинален, но техниката му не е толкова добра.

# 663
Здравейте и от мен момичета,от днес съм 14+3 с Тромбофилия съм след един аборт в 7гс,на Клексан 0,4 съм всеки ден хем имам само Тафи,имам една успешна бременност с тази терапия тъй че дано и тази е такава♥️
Късмет на всички ни😗

# 664
Мен още от началото ме гледат с коремен,незнам защо.
Аз днес минах преглед,бебето е наред,но аз вече трябва да започна да се храня.Докторът каза,че е притеснен от тези минус 13 кг и трябва да започвам с някакво захранване.Не му хареса как изглеждам.В понеделник ще ходя за БХС ,каза,че ще се мерят някакви неща на носа ,не знам правилно ли разбрах  ,но това не е фатална май...така и не разбрах

# 665
Мен още от началото ме гледат с коремен,незнам защо.
Аз днес минах преглед,бебето е наред,но аз вече трябва да започна да се храня.Докторът каза,че е притеснен от тези минус 13 кг и трябва да започвам с някакво захранване.Не му хареса как изглеждам.В понеделник ще ходя за БХС ,каза,че ще се мерят някакви неща на носа ,не знам правилно ли разбрах  ,но това не е фатална май...така и не разбрах
Точно това е феталната, измерванията на носа са , за да се провери за генетични малформации.
Ти все още ли повръщаш.
Минус 13 кг звучи много.

# 666
  • Варна
Мен с коремен ме гледат от 6 г.с. още.

# 667
Мен от 8ма ЖК ме гледа с коремен. Репродуктивния в 10та ме гледа с вагинален, но техниката му не е толкова добра.

Аз след 2 седмици ще ходя пак при репродуктивния и ми е чудно дали пак ще иска да ме гледа с вагинален, именно защото и според мен техниката им не е много добра.

# 668
Фани, можеш да пробваш да пиеш някакъв протеин, стига да не ти е зле от него. Той бързо ще те възстанови. Има медицински такива, за да хора, които не се хранят. Аз също пия.

# 669
Имам тук един на хербаллайф  чудя се дали да не го опитам.Днес наобед хапнах само хляб и едн голяма ябълка,довечера ще пробвам с нещо сухо само спагети или някакво гогче..За готвено не мога да си помисля.Пия Емил,помага повече от Дегана,ще видим ...

# 670
Вземи си Фризубин, ако успееш да пиеш. Има и еднократни дозички с различни вкусове. За другото, просто пробвай. На мен често ми се гади от някакви храни и повръща, он като ссложа залък тръгва яденето и не повръщам.

# 671
И мен ме гледат с коремен от самото начало през тази бременност, но с първата чак след 10г.с.Отделно понеже смених АГ определено и аз видях разликата в ехографите. При стария АГ се виждаше размазани и натискаш жестоко през цялото време, сега при новия от 8 г.с. Всичко се виждаше чудесно.

# 672
Здравейте, бъдещи мами. Пиша рядко, но пък ви чета всеки ден Simple Smile
На 28г, след ЗЕТ в Токуда съм, в момента 14+5г.с. , с термин 05.07. На 03.01 минах първа фетална и БХС, всичко е наред, предположение за момче 💙
Следващият ми преглед е и първия при АГ, но чааак на 25.01, и тъй като няма да издържа до тогава, сигурно ще отида да ме погледнат някъде, за мое успокоение 😄
Желая на всички ни лека и безпроблемна бременност, и ревящ финал ❤

# 673
Здравейте и от мен , 11+6 съм , днес пуснах назначени витамини от АГ и излезе вит Д 10,при минимум 20 .. давайте мнения  за добър витамин Д ,че нещо се сапикясах като видях резултат . На преглед съм чааааак на 26.01

# 674
Чудя се и аз какво допълнително да си пусна,май Вит Д със сигурност, друго какво да изследват с тази умора и повръщане 🤢

Общи условия

Активация на акаунт