Странни сметки на телефонът му?

• 8 272
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Има мноооого голяма вероятност мацката да не му отвърне на чувствата... Готви се за осъзнаване и връщане.

# 91
  • София /Абсурдистан
Една жена подозира ли нещо, нещото винаги го има и е въпрос на време да излезе наяве. Жените сме много интуитивни, спор няма.

# 92
  • София
А сега пак кажете, че авторката се взира в глупости и ще си развали връзката за 50 лева.

Авторке, вероятно се чувстваш ужасно в момента. Ще ти трябва някакво време да се осъзнаеш и да преодолееш тези чувства, но това ще се случи. И тогава ще разбереш, че вероятно ти е била направена голяма услуга. Имам сериозни съмнения, че нещо ще му се получи на 40-годишен изтряскан от кризата на средната възраст и 20-годишна девойка, която или търси баща си, или банкомат, но тяхна си работа. Само не го забравяй, ако нещата се разсъхнат и ти притропа на вратата. За мен връщане назад след такава постъпка няма.

А може и да се окаже, че се е вързал на някоя измама...

# 93
Момичето е на квартира плащала 500лв. наем, така каза той. Той си има собствен голям апартамент. Онази като едното нищо ако е по-хитра ще се съгласи.

# 94
  • Бургас
Не споменаваш деца. Явно нямате, което в случая е добре.
И на мен ми се струва, че скоро ще се прибере с подвита опашка. Ако всичко, което ти е казал е вярно де. Че  и там трябва да си имаш едно на ум.

# 95
  • ...на безопасно
Тя се е съгласила вече.

# 96
Възрастен човек, с постоянен партньор, да се раздели с него заради някого, когото не е виждал и чувал на живо, ама се бил влюбил... Да бе, да... Тоя се е чудил как да те разкара, намерил си е претекст...

# 97
Нямаме деца. Той казва, че още си пишат. И не иска да я води на кафе в момента, защото не е добре с главата пие антидепресанти от 2 седмици. Но искал да остане сам, засега. Забелязах, че много лъже, и не си спомня лъжите.

# 98
Ох, сега прочетох, 20 годишна колежка, а той на 40, лудо влюбен и на антидепресанти... Ужас . Дарина, надявам се да имаш къде да отидеш, оставяй го тоя помияр

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:06 от Прекрасная Василиса

# 99
Имам къде да отида. Просто ми е гадно и отвратително, че оставам пак сама. Ужким беше добър мъж, много добре се грижеше за мен, но на 18 октомври отиде на работа един, а се върна друг човек, откачи и страшно много се промени. Много ми е тъжно, че пак съм сама. Не съм лоша жена, не мрънкам, добре изглеждам, а все не ми върви.

# 100
Не тъгувай, такъв безотговорен недорасляк с психически проблеми не ти трябва. Даже не са спали още заедно, а той пие АД, щом бърза да те изхвърли от живота си, рано или късно ще го направи. И явно е много слаб психически . А ти сигурна ли си, че са се видели само веднъж, мен с тия разходки ми мирише на връзка

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:18 от Прекрасная Василиса

# 101
  • Бургас
В някои случаи е по-добре сама.
Лъжи, антидепресанти.. Дори и да не беше 20 годишната тези неща никак не звучат добре. Отървала си се, така го приеми.
И не мисли, за това че си сама, като за нещо лошо. Защото с такава нагласа бързщо ще се хванеш с някой, същия като него или още по-зле, само и само да имаш мъж.

# 102
Да знам, че трябва да се радвам. Беше ми много трудно да го гледам депресиран, ревеше от нищото. Както си говорим за нещо примерно новините и почваше да реве. Почна и да ми  крещи. Даже му казах, че вече се страхувам от него. Да, по -добре сама, отколкото мъж с психични проблеми.

# 103
Просто ми е гадно и отвратително, че оставам пак сама. Ужким беше добър мъж, много добре се грижеше за мен.
Не звучиш като да е била дълга връзка. По-скоро като поредната неуспешна.
Другия път дано е някой, който не го е страх от побеляване на косата. Като чуя, че някой мъж се депресирал заради пет бели косъма и си представям, че жена му живее все едно с друга жена, ама преоблечена като мъж.

# 104
Тя пък онази 20 годишната ще си умре от кеф с този депресиран чичак, най много да му набие още комплекси като не може да и насмогне сексуално. Те антидепресантите така хубаво действат на либидото, че направо ще е шоу.
Гледай следващия да е по стабилен като психика

Общи условия

Активация на акаунт