Няма да издавам повече,ще я видите след няколко дни! 
Моля ви дайте предложения!Кажете какви подаръци получиха вашите мъници?

Ти си първата, на която вярвам и съответно разказът ти ме хвърли в музиката.
Искрено ти желая със следващите
да си по-бърза!

!!!
. Не са прави застрахователите, ама това не те е изненадало, нали?
и благодаря за почерпката!!! 
Аз лично не се оплаквам -
с огромен интерес и удоволствие! 
, много хубаво стихчето!!!
Успях да ви изчета, обаче не запомних много, много какво трябва да пиша
Спомняте ли си подаръкът на Вики от мъжа й, аз май цял живот ще си го спомням и ще си мечтая моя мъж да го хлопне поне малко романтика 
иначе благородно завиждам 
А Радунка - просто не знам вече какво да кажа за нея, легнала ми е на сърце:)
То и в нашата компания се получи нещо подобно - 3 бременеехме по едно също време и родихме през 10 дни, 2 бременят в момента 

А аз съм измислила само 6-7 подаръка
На другите ще поръчам храна и пиене за купона
Не стига, че едва сега успях да седна на компа, ами и като видях колко е писано се отчаях,ей

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАДА ,ТРИФОН И АЛЕКС! 
Рада е много, много сладка. Това сълзи от радост ли са
или е недоволна от малкия сладкиш 

А аз наистина глътнах едно в твоя чест. 
Да сте живи , здрави и много щастливи!!!

и нашият е същия, но е слонче 
ДАНО СЕ ОПРАВЯТ МНОГО, МНОГО БЪРЗО 

....Зори сега си ти наред да сложиш снимка за спомен 

и се чудя къде ще качваме нашата бъдеща елха че ако я докопа Ивка....
отивам при мъжо да си допия вермута

Отивам да се мушна на топло при Ивко!

Браво на тате Ненчо!
Друго за което се сетих е едно такова, на което се нареждат рингчета и с поставянето на всяко рингче пее, един вид наградка за детенце че е успяло да наниже рингчето на основата, а най-отгоре, след като се наредят рингчетата има глава на животинче. Оф, едно обяснение му дръпнах, дано си ме разбрала. Абе нещо такова
), ама си падам по такива.
. Топката е копка, тати е каки, а всичко останало на което не се знае думата е кагаааааааа, като последното а е много дълго и отривисто изречено. Та цял ден къщата ехти от "кагаааа"
Иначе от няколко дни яха една кола, от онези, на които облегалките стават и за бутане, а днес за пръв път успя сама да се избута с крачета. Няма да ви разправям ква луда радост беше. Въобще колите и камионите са й голяма страст. Онзи ден бяхме на един прощъпулник и детенцето получи акомулаторна кола за подарък. Нашата не слезе от нея
Като му дойде времето за прощъпулник да взема да истипосам и една снимка на Шумахер, а
Току виж сме се сдобили с пилот от Формула 1. Пууууууу пепел ми на устата - че сън няма да мога да спя да я мисля.

Значи ''к''-то упражнява,само така 

За пералните - ами няма в никой апартамент под наем..Тук масата от хората са под наем. Едностаен апартамент тук е $500,000, плюс имаш месечна такса поддръжка от около $1500?!?!? Не знам кой идиот е решил да няма перални, но нищо не изпират! Цикълът на пране е 26 минути!!! Праховете са кошмарни, миришат гадно и не махат лекета! Не си въобразявам - като бяхме в Лондон имахме пералня у нас и хубав прах и стари лекета ми се махнаха, а и едно пране траеше 90 минути...как да е, малоумие.