В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 207
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
 newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ  МИРЕЛА И  ВЕСЕЛИНА [/size] ЖЕЛАЯ  ВИ  МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ

От един час чета и си водя запискии и тъкмо когато Ви бях подкарала по домова книга компа се  рестартира ,идеше ми да го  comp03
 сега  сначале 

# 121
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИРЕЛА И НА ВЕСЕЛИНА!!!

Много радости, много усмивки, много смях!!!   ura  costumed034  bigdance2 newsm38  bigdance2  costumed034  ura

Hug

# 122
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Мирето и Весето! Много здраве, усмивки и весели игри ви желая!

Брех, ще трябва да споделям титлата значи с вас... Кви са тези постинги по нощите?  Направо се изморих да чета! Ама, ми харесва........ Joy
Дани на Сиси и Веси, много са ви хубави накичените елхи! Браво! Ние вече е крайно време да си вземем щото то празниците ще си идат докато се моткаме!  Laughing
Благодаря ви момичета за поздравите относно титлата! Вие сте виновни за нея!  hahaha

Наде, специално за теб, мацо!

То имаше и още, ама ....пусто мартини от сутринта.... hahaha

Хайде лек ден от мен!

П.П. Ааааа, как пък да не забравя! Галчеееееее, Нечо е просто влюбен в дъщеря си да знаеш! Такива красиви и сладки стихове....Поздрави го от мен!   bouquet

# 123
Намерих си  записките , добре ,че  компа ми е умен и ги е сейфнал  Joy
Яни  - прибави  моля те  Мимиска  в номинацията  за Мис емотикон . Дано Габи се оправи  за карнавала.
Поне успях да  разгледам всички нови снимки .
Мими –  как и я сложихте  тая пита на малката.
Ели  - тенкс  за почерпката .
Зори  - и  нашия  Р.Д.  е в делничен ден , но съм поканила  нашите + брат ми и кумовете  към 19 ч. Емилийка си  ляга  към 22 ч.,така че се надям да нямаме проблеми . Замислям се дали да не почна и аз с тортата ,а после  всичко останало .Детски  Р.Д. тук  няма да правя  , разминават ни се режимите с другите  мишоци. Ще го съчетая  с прощъпулника  ,като отидем при свекърва ми .
Ланя – добре замислено от ваша страна . За работата  - завършила съм Екология  , но работя  „ Обществени  поръчки”  в  Столична община
Галя  -   smile3501браво на  вашия  татко. Личи си  ,че малката му е слабост.
Наде – добре си се ориентирала към Брюксел .
Весе  -набора  голям  сладур с тая шапка  Close-mas:, ще взема да украся и аз нашата  елха ,ама нали няма да сме в къщи  по празниците и нещо ме  домързява .За подаръците  , вече са ти дали идей . Събери  му  паричките и  ги прибери, напролет ще  му купиш нещо  , което  мислиш ,че  в момента не ти трябва . Аз така процедирам
Пачи  - споко  , и нашия татко го няма на това поприще  , за сметка на други .
Дани   - И Еми  си играе  само  с колите на батко си  Даже за  Р.Д. ще има колело и   от камионите дето се бутат с крачета
Хотмаме  -   дай й нещо противоалергично, чакаме  останалите снимки  photo
Айде , че  много дълго стана
  love001

# 124
  • Бургас
 newsm59Честит Рожден Ден на Мирелка и Веси! Да сте здрави и щастливи, усмихнати и игриви!  ura newsm18 newsm38

Браво на таткото поет! Как се разнежват тези мъже покрай щерките. Нашият татко стихове не е прописал, но пее на дъщеря си, а преди това не съм го чувала да го прави.

Вчера дадох плодово кисело мляко на Инес за първи път, от тези Йогурт на Данон и днес бузките са и изпръхнали, дали е алергия? newsm78

Отивам да оправям къщата, после пак.

# 125
Хехе ха наздраве тогава от мен още от сутринта....... cheersЕли искрено ти благодаря за вниманието.....ама то и много добре докарано това мартини.......... yesyes sohappy..вече съм на 6!

4естит рожден ден на Мирелка и Веси...да са живи ,здрави,весели ,засмени...приятно посрещане на рождения ден! newsm59  bigdance2

# 126
ооооооооооооопс забравих да отбележа,че видях много красиви елхи,а и Ивко на Бесето е едно наистина приказно джудже.............

Иля и аз така се надявам.....ама кой знае дали ще ме огрее щастието....е ако не еврокомисар то поне министър на финансите да стана или на енергетиката, то там напоследък май повече пари се заработват.....Simple Smile)

# 127
Сега се сетих , то януари сега ще дойде трябва да помислим за общия Р. Д. Ние сме  канени на  19 .12 в един клуб и после ще ви кажа дали става  за мъници

# 128
  • София
mama Ilq, мерси за номинацията.  smile3525 Много си обичам аз емотиконите - казват това, което аз не мога с думи прости.   smile3521

sanimama, според мен не си направила най-добрия избор. Данон изобилства от консерванти.  smile3513

Наде, ха  newsm24 рано-рано! С енергетиката по-внимателно, че там много взривоопасно!   Wink

# 129
Пак съм аз ,ама де се оплача ,че и ние от снощи  сме  в групата на тръшкащите се  , а тъкмо я бях похвалила маймуната му  с маймуна .
Аз още не съм давала  плодово  кисело  мляко  , защото съм си патила с баткото . Точно от Данон ми се изрива  целия smile3515

# 130
Добро утро на всички!
пак не сте спало,докато ви изчете човек и забрави  какво сте писали.Наистина трябва да се водят записки.не,че се оплаквам. Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ И МИРИ,ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!!!

kadrokosa,честита титла  bouquet,сега остава да я опазиш,че голяма конкуренция се вихри.
Веси,Дани,много са ви хубави елхичките.Веси къде си сложила снимките не ги видях.
Галче,стихотворението на вашия тати направо ме разтопи,да го поздравиш.Подаръка на Анна-Мария е супер,сигурно много му се радва.Браво за добрите резултати,отсега нататък никакви болести вече.
Ланг,горките ви шефове.Но на вас нали ви е купон.Много хубаво сте го направили.
Янич,как е Габуната днес?
Сани,нищо чудно да е реакция,можеш да пробваш да и даваш натурално кисело мляко с някакъв плод намачкан вътре.От млеката киселите,не че много и давам,но когато давам е Герма,Елена или Бор-Чвор.

За нас малко да кажа-Ина тази нощ спа по-добре,но отказва да яде,незнам дали просто не иска АМ или е от това,че е болна.не я насилвам обаче.Ще видим днес как ще сме.лекарката ще дойде да я прегледа пак.дано има подобрение.

Ина нещо вика,по късно пак ще се включа...

# 131
Ха дойде и моето време да ви покажа колко ми е порасналк Криси ....ето малко снимки от гостито при баба му!http://snimka.bg/album.php?album_id=84816

Mimiska....то взривоопасно,ама и доходно виж го тоя  Валката топлото колко милиончета скри човека...............виж енергоснабдяване колко сметки написват.............Simple Smile)Е там е добрия бизнес!

# 132
  • Бг-мама
Надя много е хубав малкия прилича на теб .Виждам че и той се радва на кучето.
Алис дано си е свършило работа лекарството а за АМ не се притиснявай от това че е болна е .Като оздравее ще си го хапва пак.Валко по това го познавам че ще се разболява започне ли да му остава АМ следава боледуване.
Аз на Валко също давам данон няма негативни реакции.

# 133
Добро утро  Hug

hbday Честит Рожден Ден на Мирелка и Весето
Пожелавам ви много здраве,усмивки и едно щастливо детство  hbday

Мерси за поздравите относно стихчето  Heart Eyes Никога не е писал такива стихове Rolling Eyesстина Анна-Мария му е влязла под кожата и явно тази негова любов е изригнала в стих  Mr. Green  hahaha

Ели,ха честито ти титла и от мен   bouquet
На всички са ви много хубави Елхичките, smile3501 за труда,скоро ще покажа и нашата  Laughing
Сани,и аз си мисля че е реакция  Thinking

Веси
,другите май са изброили доста подаръци,аз мога само да добавя шейна
Иначе Анна-Мария много си харесва кончето,люля се,вози се или го бута  Laughing
Вчера и купих още една лъжичка и за моя голяма изненада започна да си бърка в бурканчето и после в устата,с две дума започна да се храни сама  eat

Оставям ви че имам да готвя  Crazy Но после пак съм на линия

П.П. Зори,благодаря за комплимента,но не съм печелила  конкурс  Blush Въпреки че и аз участвах в най-чаровна бременна на списание Моето Бебе  Embarassed

# 134
  • София
то взривоопасно,ама и доходно виж го тоя  Валката топлото колко милиончета скри човека...............виж енергоснабдяване колко сметки написват.............Simple Smile)Е там е добрия бизнес!

Това не е бизнес. smile3528 Това е кражба, престъпление, измама или по-скоро комбинация от изброеното.   Close

Криси ти е голяяям мъж! Много лъчезарен!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт