В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 207
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ха ха Joy
от баницата ми се падна "кулинарен късмет".... newsm78
май е намек да се науча да готвя вече,а? hahaha
ужас-хич ме няма в готвенето...мъжо готви по-добре,но пък аз казах,че докъто живеем със свеки и си нямам моя ЛИЧНА кухня-няма да готвя! newsm62
Малееееееееее,ама много сте писали бе момичета...вие нямате ли друга работа,а? newsm53
Ние сега се прибрахме...излязохме с мъжо и кумците малко на механичка...хапнахме,пийнахме,повеселихме се...и след малко в леглото!
 eat  Wine Glass  Drunk  smile3546  dance
Днес изчистих хола за Р.Д.,направих малко разместване,че 30 човека трябва да наместя...Нямам търпение да украся и да видя тортата!  ura  newsm38
Купих му за празника дънкен гащиризон...много е сладък с него!Нямам търпение да му го облека! smile3521
След Р.Д. ще ходим във Варна да купим подаръци със събраните парички на Ивко,и да му вземем нещо и за Н.Г.Gift
Вие какви подаръци ще подарите на мъниците за Нова Година?
Аз смятам каквото ми хареса-да го взема,без нещо определено да тъся!
И са мен искам да си намеря туника(черна) за Н.Г.!Варненските мами да помагат къде мога да открия! newsm17
Много гадно това с албумчето...Ще се пробвам да направя албумче на Иви,ама незнам ще успея ли... Thinking
Утре брат ми има Р.Д. и се чудя какво да му взема... newsm78 Най мразя да избирам подарък за мъж...
Всички болнички да оздравяват,че идват празници... Praynig  Hug
Айде лека и до утре! Hug  Heart Eyes

# 211
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
          СИМОНКА      baloni  
            СТЕНИ       bdbaloni    
    И   КРИСИ !
baloni
Бъдете живи и здрави...
Весели,игриви и много щастливи...
С Ивко ви желаем безгрижно детство изпълнено с много смях,веселие и любов!
Радвайте много родителите си и бъдете тяхната гордост!
Весело изкарване на празника!

# 212
        Честит рожден ден на Симона!

Честит рожден ден на Стени и Кристиян!

Бъдете zдрави,весели,палави и много Щастливи!
    Весело иzкарване на праzника.

# 213
Честит първи на Симонка-бонбонка, Стени, Криси, Павел и Виктория! Много да сте щастливи малки дечковци, че покрай вас и родителското тяло/телеса!

Pazi съболезнования за миналите трудни моменти, но пък ето след всеки дъжд изгрява слънце и ти  го знаеш повече от прекрасно:)
Дами, нещо улабихте фронта щом успявам да ви изчета. Хайде всички по метлите, че темата да се движи стемглаво напред. Не друго, ами  идея ми хрумна за заглавие на тема, обаче е подходящо чак за след НГ,а до тогава има още доста неизползвани:) хихихихи Twisted Evil

# 214
 Страшно много Благодаря на всички ви за хубавите пожелания...трогната съм!
Днес ви четох на пресекулки и се опитвах да смогна ,обаче сега е проблема че не помня какво имах да казвам! Sad 
Събудих се и видях 2 големи балона всеки със завързана картичка -единя от Дан а другия от Елла..моя мъж и той голям поет го дава...но аз съм му казала...или ги пишеш или не си прави труда да ми даваш от тези готовите картички дето ги продават. За тези които разбират енгл . заповядайте Wink(зачеркнатото не е нищо мръснишко просто малко лично ),а и прибавих снимка на елхата,сама я украсих тази вечер...много съм горда Simple Smile

Е получих си и истински подарък де...имам си bluetooth и то от тези червените(незнам дали сте чували) почнаха да продават по магазините всякакви червени неща..като блузи или телефони и т...н.. и като ги купуваш струват почти двойно но пък половината отива за благотворителност в Африка...основател на идеата е Боно от Ю2...за сега са събрали маса пари по този начин.Та и едно хубаво дело спретнахме с подаръка тъкмо.Аз напоследъка нещо съм го ударила на такива неща..по глобални...почнах да правя нещата които щяли да помогнат да се спре това глобално затопляне че не е наред работата...ами децата ни какво ще правят един ден...или техните деца.

Мимиска ...за снимките да поясня...тука професионалните снимки са голям бизнес и за съжаление не ги дават току така за компютър защото е известен факта че ще се прибереш и ще си ги принтираш колкото и каквито искаш по големина...и за тях няма как бизнеса да е добър,затова си купуваш размера и бройката на место...за съжаление притежател на негативите си остават само те аз съм притежател само на хартията на която са принтирани ... много е гадно и ме е яд но няма как...а най гадното е че я снимаха във сумати пози и после принтираха всички пози на супер големи снимки и ни ги показаха във рамки...абе голяма презентация...ние избрахме само 6  а ми се искаха всичките но за тези 6 платихме $250...просто е лудост ако бяхме ги искали всичките..те ни дадоха тези 6 пози(като всяка една поза  е една голяма снимка 2 по малки и 6 паспортни )а другите (ето я гадната част) минават през унищожителя за хартия .Направо да се скъсаш..викам си вече са ги принтирали и направили ...изгубили са си мастилото труда и хартията и накрая вместо да ни ги дадат те ги унищожават...ама това е ..бизнес  е и така действат!
Днес се чух с тях и ми казаха че щели да ми пратят снимките на Емайл но си представям че ще са много малки и със надписа PROOF отгоре ,така че не се радвам много..ще ги изчакам първо де и тогава ще реша как ще ви ги показвам.

На мене Елла ми спи много добре вечер ,много рядко приревава и в 90% от случаите  ако се събуди си заспива сама без да трябва да я утешавам...като гледам май за щастливка трябва да се смятам,а и зъбите не и дават тормоз ама изобщо.
И ние минахме през периода фалшиво кашляне:)..и още го прави като чуе или просто ей така ,а сега от 3-4- дена сме на имитиране на кихане ...непрекъснато го прави..просто припадам от смях..и аз и показвам как и тя така се старае да го нагоди кихането,но днес ми се случи да се пробва по време на ядене и естествено е ясно какво се случи.Simple Smile
Охх незнам но май тази възраст наистина ги прави супер забавни...че и още ще стават ми казаха,просто не я издържам Еллка шмелка иде ми да я хапна на един залък.
Охх изморих се хора ..изчезвам...след толкова отсъствие е трудно да се изкажеш...ще наваксвам по малко.
айде цунки

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 06:49 от victoria

# 215
Четит 1ви рожден ден на  Симона, Станимир , Виктория ,Павел , Кристиян  много радост ,подаръци и здраве !
newsm59  Tada newsm59  Tada   
 newsm38

# 216
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден, Стени! Бъди много здрав, много весел и расти много смел!

Честит Пръви Рожден Ден, Симонка! Да си жива и здрава и мнго красива принцеса да пораснеш!

Честит Първи Рожден Ден, Криси! Бъди здрав и гордостта на мама и тати!

Весел празник на всички! А на мамите и татковците желая да са ви живи и здрави, много весели и много умни децата!

bouquet

# 217
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РАЗБОЙНИчЕТА  jumpuu moresmile hbday sohappy Симона, Станимир , Виктория ,Павел , Кристиян! дА СТЕ чЕРВЕНОБУЗЕСТИ КАТО ДЯДО КОЛЕДА И ОБИчАНИ КАТО КАКА ВИ ВИКТОРИЯ:)!

Вики, хубаво си му взела страха на Дан! Много сладки писания ти е изписал. Ти ще го сринеш с филмчето! МНого е хубаво, че си правите тези проекти и изненадки, те поддържат нещата свежи. МНого обичам да измислям подобни неща:) Елхата ви е истинско бижу!!

Къдрокоске, мерси за поздрава:)! Дано си права за толтата. Сутринта ще купя украса за къщата, да правя диверсия хаха!

Мимиска, даже Вики пак е имала добра цена за снимките. В Англия ни поискаха (седнете моля!) 2,400 британски лири (!??!?!?!?!?!?!) да ни дадат правата и всичките 60 снимки на двд! За ЕДНА снимка ни поискаха сто лири?! Е, ценят си труда хората... Money

# 218
Добро утро! wavey
Да драсна 2-3 реда,докъто Ивко спи... smile3523
Днес от сутринта пече едно слънце....Ще ходим и днес на разходка...  Nature Sunny
По въпроса за "кашлянето"...нашия кумец научи Иви да кашля,и докъто някой се изкашля,и той почва...даже понякога немога да рабера нарочно ли кашля или не! dontknow
Вчера пък се научи сам да се изправя на секцията и да намаля и усилва телевизора...и естественно цял ден беше прав пред ТВ и голям кеф... thumbsup
А баба ми онзи ден го научила да вика на кокошките "къш"...и сега като отидем в тях и като види кокошка вика "кххх"... newsm57
Като го питаш как прави маймуната прави "У у у".. Monkey
Абе..лудница общо взето!
Майка пък го научи като го пита как прави цигарата да казва "пуффф"...smile3546
Аз от няколко дни му показвам как да духне свщичката...и той прави като цигарата-"пуффф"....днес пак ще правим опити.... smile3521
Сега ви оставям,за да приготвя закуската на принца!  food002
До после!

# 219
  • Бг-мама
Четит 1ви рожден ден на  Симона, Станимир , Виктория ,Павел , Кристиян  много радост ,подаръци и здраве !
Ще се включа па късно като ви изчета че сте пописали даста.

# 220

Честит Първи Рожден Ден на Стени,Симонка,Павел и Кристиян
Мили деца бъдете все така добри,послушни и лъчезарни.Носете само радост и успехи на свойте родители

# 221
Честит празник на малките рожденници
Мили деца,бъдете много много здрави и винаги щастливи

Момичета тази баница е много готина и весела Joy.....На мен ми се падна ЛЮЛКА... Whistling.... Laughing.....така че май трябва да се замислям Whistling
Зори да се оправяш по бързо....и моят съвет е ....за да ти мине по бързо трябва да се поиспотиш за да излезе настинката Grinning...така че виж какво ще направиш по въпроса  bouquet
Хайде сега да се поразкарам из форума и пак ще се включа  bouquet

# 222
  • Бг-мама
На мен от баницата им се падна сватба  newsm78

# 223
 За бързо само се включвам Simple Smile че празник голям се очертава днес! Grinning
newsm44 newsm44 newsm44           bdbaloni               bdbaloni                               bdbaloni       
          ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИКА СТЕНИ!!!!

ДА Е ЗДРАВИЧЪК, ВСЕ ТАКА СЛАДИЧЪК И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО МУ ЖЕЛАЕМ !!!!!
                        bigdance2          bigdance2               bigdance2         
    ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА И НА ДРУГИТЕ МАЛКИ МИШЛЕТА(ВИКИ,ПАВЕЛ И КРИСИ)
                          ДА СА ЗДРАВИ, ДИВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ Simple Smile А НА ДРУГИТЕ  ЛЕК ДЕН!!!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 12:09 от kokita

# 224
Честит рожден ден на нашите сърожденници - Симето, Криси, Павел и Виктория!

Благодаря на всички за милите пожелания!
Специални благодарности и  Hug на Къдрокоса (тя знае защо) !

Ето и нашата торта, почерпете се, да ви е сладко! :

А тук можете да видите сътворената от мен украса : ето я!

Общи условия

Активация на акаунт