В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 203
  • 296
  •   1
Отговори
# 225

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ Стени,Симонка,Павел и Кристиян
Бъдете  здрави  ,игриви  и много щастливи
 Елс - много хубава торта  ,мерси за почерпката
  На мен от баницата се падна работата Mr. Green
Като се прибера в къщи ще се включа пак.
Весел празник Joy

# 226
  • София
Честит Рожден Ден на Симонка,Стени,Павел,Кристиян и Виктория!
Бъдете здрави,весели и щасливи деца!

# 227
  • Бг-мама
Елс тортата е страхотна ако си я правила ти адмирации.
ЕЛС и Кокита весело изкарване и много подаръци ви пожелавам и после снимки нали си знаете и разкази очаквоме когато имате време разбира се.
Сега да ви кажа за пъргавелко Валентин. Когато започна да простирам прането и той милия ми подава дрешка по дрешка всичко от лехена и при всяко мое възклицание и браво за него той става все по бърз и по бърз и накрая ми подава и празния лехен и супер доволен с една широка усмивка и ръце на кръста Joy Joy Joy
А сега нека ви голяам работа че си нямам мома ето я и мойта отмяна Mr. Green Mr. Green

# 228
Зечова - ти да не мислиш ,че  мойта мома нещо помага . Ние ще си търсим работен мъж , така че го научи на всичко  newsm08

Как са болните днес ?
Аз изпратих баткото при баба му ,защото от вчера е на антибиотик  yu5

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 15:35 от mama Ilq

# 229
    Докато Симето спи, да разкажа накратко за раждането ми. Няма много за разказване, защото всичко мина бързо и без проблеми, бях планирано секцио. Преди да решим на коя дата да е ВЕЛИКИЯТ ДЕН, дълго четох и се интересувах, за това коя дата ще е най- подходяща( базирайки се на хороскопи, номерологии и т.н) Четох Rolling Eyes, умувах newsm78, сравнявах, а накрая когато избрах уж най-подходящата дата, ми казаха- ТОГАВА НЕ СТАВА Grinning
Когато постъпих в  родилното, започна да вали сняг, беше много красиво. Пейзажът ми действаше много успокоително, и ме караше да си мечтая........... Simple Smile На сутринта точно в 9.00 като по буквар се появи най- скъпоценното същество в моя живот СИМОНКА Heart Eyes Когато я извадиха и ми я показаха, казах " олеле каква е беличкааааааа" (очаквах да е едно такова сбръчкано, синичко, малко неугледно мишле) Екипът  я  определи като бъдеща МИС .  Simple Smile
В този момент не чувствах нищо друго, освен силно вълнение и щастие Simple Smile А по- късно кагато я прегърнах си казах " Аз съм най- щастливата мама на света" Така си мисля и до днес Wink Simple Smile
  Ами това е в общи линии Simple Smile

# 230
Честит Рожден Ден на Симeто, Стени , Кристиян, Павел и Виктория - бъдете много здрави и обичани!

# 231
Исках да сложа тези снимки в общото албумче , но още не е оправено името и паролата затова ги сложих в нашия си албум
http://snimka.bg/album.php?album_id=81441

# 232
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Симонка, Криси и Стени! Честито и на другите празнуващи днес дечица! Да сте здрави и безгрижни! Много подаръци и веселба в днешния ден!

Коки, Наде и Елс, весело изкарване на празника!
Коки, раждането на Симонка и било почти като раждането на Инес! Както казва моята гинеколожка, има 2 вида раждане - нормално и културно. Тя е раждала и по двата начина. Сега да не ме нападнат тези, които са за нормалното раждане, аз също съм "за" стига да е възможно.

Да ви се похваля, днес за сефте оставихме Инес на леля и и отидохме да пазаруваме. Стоях на тръни в очакване всеки момент да ни се обади, че реве и не може да я успокои. За мое учудване, тя си играла през цялото време. Тъкмо вчера завиждах благородно на всички, които бяха командировали мъниците по баби. Е за сега не смея дая оставя за повече от час-два, но и това си е нещо.

Чао, че се събуди.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 21:34 от sanimama

# 233
Честит рожден ден на Симонка!
Кокита, много радости да ви носи бъдещата миска!

Честит рожден ден на Стени! Честит рожден ден и на Кристиян!

Els и Наде, нека много усмивки на едно здраво и пораснало момче да ви радват всеки ден!

Весело празнуване и много здраве и щастие и на останалите рожденици!

Аз ще направя включ по-късничко, че сега съм гроги. Габи определено е по-добре.

# 234
Марти.... исках да те питам вчера но забравих ,защо споменаваш Аржентина ...може би е нещо което не съм прочела в предишни постинги за което ще ме извиниш но ми стана интересно щото знам че си в Германия (била съм в Мюнхен преди и имам много добри впечатления)...,също ти май ме попита преди но аз пак да кажа ако искаш да гледаш бг телевизия на живо отваш на www.bgtelevizia.com -като влезнеш в сайта ще видиш паролата най отгоре,аз си гледам редовно и съм много доволна.
Хотмаме също и за тебе...незнам дали гледаш ,ти гледаш ли бг телевизия въобще?
Аз бях голям фен на сървайвър и бб3 поглеждах също.

елс ...много сладурска торта,и за украсата си се постарала...браво на тебе,Стени кефи ли се на украсата. Елла я беше страх от елхата в началото но откакто я украсих даже иска да я пипне.

Хотмаме а като спомена че Иво е бил в Бразилия ...аз също но само в Сао Паоло на летището Simple Smile за около 3 часа ,бях си накупила 4-5- сребърни пръстена ...ама с мерак си ги избрах и отидох да си измия ръцете ...свалих ги всичките  и там си и останаха...сетих се чак в самолета че съм ги забравила в тоалетната ,кой знае на коя бразилска ръка са в момента Simple Smile
А за видеото ...да надявам се да го срина Дан;) - но наистина това  са най ценните подаръци,аз държа на такива неща много повече отколкото подарък от магазина...ако зависи от мене само такива неща ще си подаряваме...ръчно изработени.Браво че и вие сте така!
Не помня кой тати е написал стиха по напред в сраниците но много ме накефи,браво за туда  ,таланта и усилието!

коки...много добре написан разказ,ти планирано секцио по избор ли си имала или по други причини? Приятно изкарване на рождения ден и дай снимки!

# 235
Честита първа годинка на Симонка,Стени,Криси и останалите сладурчета!
Да се сбъдне всичко,което са ви пожелали вашите родители на този прекрасен и специален ден за вас!

Не обичам така да отсъствам,защото ми се събира много за четене,съответно и много за помнене,а от тази настинка мозъкът ми се нуждае от презареждане...И така...ако пропусна някого,моля да не чувства пренебрегнат Blush
Първо,искам да благодаря на всички,които веднага се отзоваха с илачи и съвети.Момичета,много сте мили  bouquet
Като примерна ученичка спазих абсолютно всички препоръки и мога да се похваля,че съм значително по-добре Simple SmileДаже успях да отида на Благотворителния коледен базар на ДБМ и да
купя няколко хубавинки GrinningВсички неща са толкова красиви,възхитена съм от креативността на

тези майки!Надявам се тази година базарът да пожъне още по-голям успех от миналогодишния.
Яни,радвам се,че Габи е по-добре HugДа й направиш много снимки от карнавала,ще чакам с нетърпение да ги видя.
Сани,браво на Инес!Вече става самостоятелна млда дама Grinning
Коки,всяко раждане е вълнуващо,независимо дали е планово секцио или по естествен път.Прави са от екипа относно определението за Мис,аз съм на същото мнение Peace
Иля,стискам палци на малкия мъж да се оправи!Снимките са много хубави!
Ани,Ани...голяма отмяна си имаш smile3501Да ви е жив и здрав!
Елси,много хубава торта!Весело изкарване на празника!
Наде,Коки,на вас също!
Още малко...
Веси,браво за новите умения на Ивко!Голяма радост е,нали Grinning
Pazi,много съжалявам за загубата!Пожелавам ти от сърце само усмивки,много щастливи моменти от тук нататък!
Вики,елхата е прекрасна!Като от картичка е!Стихотворението също много ми харесва!
От баницата ми се падна работа в европейска корпорация Laughing Май ще взема да си съкратя майчинството Wink

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 18:17 от Zorie

# 236
Мерси Зори (прегръдка),браво че се оправяш,наистина тук момичетата са просто върха!

Малее хора  тука в Джорджия сме 3та зима ...егати зимата ...слънце пече та камък се пука...сега се връщаме от разходка и   бяхме по потници с Елла..кога ще и облека на Елл аз зимните нови дрехи,нещо май почнах да се дразня на това слънце...сигурно звучи много префърцунено но наистина ми писна да ходя със слънчеви очила навън всеки ден ..просто слънцето тука е много силно...през деня е 18-20 градуса заради слънцето а късно вечер като гледам 4-5 градуса ...май снега ще почне да ми липсва...оххх  няма угодия.Както и да е ..оплаках се Simple Smile

# 237
  • Добрич
Хехе, Коки, много приятно разказче! Всичко е било по учебник! Браво на теб и докторите! Да ви е жива и здрава принцесата-мис! Чакаме снимкиииии!  Laughing Hug
Яни, радвам се, че Габа е по-добре! Утре да си изкарате на карнавала супер!  Peace
Иля, снимките са много хубави!  На баткото - бързо да се оправя!  bouquet
Зори, така вече е по-добре! Бързо възстановяване напълно!    bouquet
Вики, много хубави подаръци! Браво на Дан и Елла!  Peace Аз не, че чак обичам зимата, но без нея наистина щеше да ми е тъжно! Нищо, де - поне ще имате постоянен тен!  Laughing Peace
Сани, браво на Инес! Малко по-малко и съвсем самостоятелна ще стане!  Hug
Зечова, този твоя малкия ще ме умори! Вече имаш отмяна! Сега и, ако до магазина може да отиде сам и да напазарува.....цена няма да има!  Joy
Елс, моля, мила! За мен беше безкрайно удоволствие, че успях да ви зарадвам!  Hug Heart Eyes Чакаме те със снимки и разказче!   bouquet

Сега ви казвам - лека и до утре!   bouquet

# 238
Вики  ,ако може прати малко слънчице  към София . Тук от две седмици е една гадна мъгла  Sick

# 239
  • Бургас
Добра вечер!
Днес активността много е спаднала, щом за втори път се включвам на същата страница. Явно съботно-неделно сме се отдали на дома и половинките.  Grinning
Паци, съжалявам за това, което си преживяла. Дано всичко лошо е в миналото и отсега нататък само радости те спохождат покрай малкия Гого.
Иля, много хубави снимки! Малката е много чаровна!
Янич, радвам се че се подобрявате и дано утре сте ок за празника!
Зори, тук освен мами сме и доФторки  Laughing , добре че се оправяш.
Зечова, сега остава да се научи и сам да ги мие!  Wink

Хайде лека нощ, че имен мъж ме чака, така де!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт