В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 223
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро от нас   bouquet
   Честит първи рожден ден на малките рожденници като им пожелаваме здравето и щастието да е винаги с тях

mama Ilq питата я беше поръчала свекито (бабата) от един магазин и явно е казала да е по голяма дупка и така я сложихме през главичката на малката....а пък и тя моята Ивка е манекенка така че не беше проблем newsm10
nadia_krisi вече сте големи мъже smile3501
Хайде за сега от мен.....после пак ще се включа  newsm10 wavey

П.П. Момичета дайте някой сайт за Бутикови торти че тези които съм гледала изобщо не ми харесват Peace

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 10:57 от IVKA&MIMI

# 136
# 137
  • София
Честит Рожден Ден на Веси и Мирела!Живи,здрави,весели и щасливи бъдете! newsm59
Чета само от горе от горе,че вече втора нощ не спим като хората.Дани както си спи и изведнъж с писък се събужда и нито биберон,нито гушкане помагат.И така две нощи спи при нас ooooh! и сега ми се спи ужасно smile3507.Сигурно горните зъби са започнали да пробиват.Освен това и АМ не иска да пие.На ден изпива едва 350-400 мл. и то със зор ooooh!.
Веси,Дани,елхичките са ви много хубави.
Снимките на дечицата,и майките са отново много хубави.
Санинаистина може да е реакция от киселото мляко.Давай само натурално и да не е Данон,както ти е казала Мимиска то е пълно с консерванти,то не че другите са по-хубави,ама все пак.
Пак толкова много сте писали,че докато ви четях забравих половината от нещата които исках да пиша.
Ще ходя да сменя памперс и после пак ще дойда.

# 138
И тук ги гледах и ми харесаха само в БГ магазин и 2 фукли

# 139
  • София
Аз да продължа Mr. Green.
Галакси,ама този ваш татко направо ми събра очите в точка с това стихче. smile3501 на него.
Къдрокоса,честита ти спамърска титла Mr. Green.С гордост да си е носиш Wink.
Хотмама,ти ме разби с вашите перални.Ама как в апартаментите под наем няма перални.То и тук на всеки ъгъл има обществени,но причината е в малките кибритени кутийки в които живеят хората,отново заради високата цена на жилищата.Ние сме в 35 кв.м.,но не мога да си представя,че всяка седмица ще ми се налага да прибягвам до техните услуги.

# 140
# 141
Честит рожден ден на Мирелка и Веси - бъдете здрави и щастливи малки принцески!!!

Включвам се набързо след разходката.
Хотмаме благодаря за съчувствието  Hug , но в сравнение с твоето тридневно раждане, моето си беше песен (само около 12 часа продължи). В АГ Варна не слагат епидурална (само на ВИП етажа). Само бусколизин май ми инжектираха в системата, но не помогна много, да не кажа никак. До колкото помня и знам епидурална слагат в Майчин дом Варна, обаче там раждането излизаше към 1000 лв, сума която предпочетох да спестя за беба после. А и да си кажа честно - бях сербез по отношение на раждането и през ум не ми минаваше че ще вия от болки. Глупаво, ама в представите ми беше просто едно действие, което само ще ме доближи до моята малка фея  Heart Eyes А ВИП етажа не е кой знае какво по отншение обслужването по време на раждане, с изключение на епидуралната май. А да има и още нещо - отоплено е! При нас - на долния етаж парно имаше просто защото по Коледа някой е дарил нафта на болницата (да живеят дарителите  Wink ), та ту го пускаха, ту спираха да пестят. Поне топла вода имаше постоянно та и на това съм доволлна.
Мамета Сиси и тази и предната нощ не можа да спи спокойно. Тази нощ се дра в 1 до към 2 и заспа чак след като дадох Панадол. Горкото - тъкмо се унесе и почне пак да плаче. От зъби е предполагам, защото и апетита много намаля, та напоследък похапва само най-любимите й неща. Панадол обаче май не мога да давам всяка вечер, та искам да питам с какво друго може да се обезболява, освен с панадол? Предварително казвам, че имам Калгел за мазане, ама ефект не виждам голям.
До после.

# 142
  Привет от мен Simple Smile
      bigdance2    ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИРЕЛКА!!!  bigdance2
    На малката хубавелка пожелавам: ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО КЪСМЕТ!
                                 newsm59             Tada                 newsm59

Dani_na_Sisi   много сте сладички до тази голяма, хубава елха Hug Hug Hug и колко много си приличате  самооооооооооо!
И ние сме така от няколко дни - с кризи от зъбките. Аз си давам Панадол, но само вечер и то кагато стане нетърпимо. Иначе имаме едни хомеопати, които помагат(поне за сега)
 Имаме още 2 зъбета и избива 3-то.
Сани За Данона и аз забелязах, че не се понася добре и сега и го заместих с едни плодови кремчета подобни на Данона, но са на Нестле.
nadia_krisi голям чаровник е твоят малък мъж! Hug
Янич вие как сте? Дано сте се оправили вече Praynig
 aliss дано бебка се орави по- бързо Praynig
 Отивам, че работа ме чака Confused Имам да проверявам куп контролни, после 2-ма ученика ще ме посетят, после съм на другата ми работа(клиенти за солариума)......абе просто, пълен график После пак ще надникна Simple Smile

# 143
Хора, спи ми се зверски, затова само ще ви докладвам за консултейшъна...
Килограми - 11,500 кг (прираст 500гр.)
Ръст - 84см (прираст 3см)
Или иначе казано - от раждането си досега Стени е порастнал с 8,250кг и 34см. Laughing
За изследвания ще ходим следобед, че сутрешния колектор дето бях сложила, се разлепил и нищо не стана, та сега пак сложих...

Хотмаме, много интересно ми стана... какво ще рече "месечна такса поддръжка от около $1500" - някой ти чисти, например??!

Другите ще ме прощавате, ама едва гледам, отивам да се трупясам...

# 144
Здрвейте три дена ме няма и е направена нова темичка. Какво правят мишоците   

# 145
Честита годинка на Мири и Веси !!!
Елси, уби ме с мерки  Laughing
Ще я карам на посоки и за каквото се сетя  Rolling Eyes
Гали, поздравления за Нечо  Peace. Супер стихче, браво !
Вики, не се чуди, ами бързо се включвай в номинациите за Мама-Чар  Peace
Оф, забравям...
Всички болни чеда да се оправят вече !
Много хубави елхи, особено на сияйната Сияна много ми хареса. Дани, дай да я видим в цял размер, обожавам големи елхи .
Панадол давам в много краен случей, наблягам на витамин Ц, по съвет на педка. Всеки ден давам по ампула от най-малките, на гладно, не че има значение де.
Айде до после   bouquet
Нов отговор - нашия мишок спи на дивана, вече казва как прави патето и писито  Crazy. Зори, включвай се по-често де. Моля те разкажи как роди, много ми е интересно. Сама ли ги гледаш, как се справяш???

# 146
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН ДЕН НА МИРЕЛКА И ВЕСИ!
Много здраве,щастие,късмет...
Безгрижно детство,изпълнено с много смях,веселие и игри...
Радвайте много мама и тати!
Весело изкарване на празника!

Zorie ,благодаря,и вашата е много хубава,а този,който я украсява е най-големия сладур! Peace
Ели,айде честито и да почерпиш! Peace
Яни,стискам палци да се оправите по-бързо! Praynig
Dani_na_Sisi ,благодаря за идеите мила!Всички ми допаднаха!Люлката сме я решили отдавна,че ще я вземем.Много ми харесва,защото сега ще е вътре,а на лято мога да си я изкарам и навън.Също ще вземем и колело-триколка,което се управлява и от майката!
Снимките ни са в албума на декемврийчетата на 11-12 месеца!
Днес нашия тати почива(не беше почивал цял месец) и сме много щастливи!Ще излезнем тримката на разходка,на кафе,ще се снимаме... Hug Heart Eyes
До после!

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 15:21 от vesenceto_85

# 147
От началотонатазиседмица  сама си ги гледам. Затова не пиша  много често

# 148
Честит рожден ден на Мири и Веси! Прекрасни госпожици, да сте здрави и щастливи  newsm67

Аз минавам само транзит да поздравя рождениците и отивам да въртя колело, че след малко бабата си тръгва. После пак.

# 149
  • Пловдив
4естит рожден ден на Мири и Веси!Мили де4ица, бъдете здрави и щастливи!
Дано Мирелка да е оздравяла за рожденния ден!
Стискам палци на Габи и Инес да се възстановяват бързо!
Браво на Стени , много е пораснал!
Съжалявам , 4е пропускам другите ,но нямам време.
4ао!

Общи условия

Активация на акаунт