В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 223
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Ина и на останалите, които днес празнуват! Много здраве, усмивки и палави игри! 

Вики, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов, сбъднати мечти!

# 196
Писах и всичко изведнъж изчезна, не знам какво съм натиснала. Онзи ден и вчера малкия направо ме побърка беше един кисел, направо само мрънкане и спа по половин час следобяд, днес е добре поне не мрънка толкова.Водих го на лекар заради сополките - гърдичките са му чисти и гърлото не му е червено, а нашия се прави че кашля. Като му каже някой наздраве и започва да се напъва да кашля, лекарката се смя с него. Аз си мислех че си кашля, ама баща му откри че се прави, направо вече се чудя, но наистина си личи че се напъва.Вчера времето беше много приятно при нас и добре че беше по - топличко, та поне се поразходихме с това мрънкало повече.
Да не забравя и днешните рожденици.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - МНОГО МНОГО КЪСМЕТ.

# 197
Честит празник на днешната порция празнуващи! Здраве и късмет и всичко ще върви напред!

# 198
добрутро от мама мързелана. успях днес да се сетя да сменя надрисаната рада, да я нахраня, си измия зъбите, да се окъпя, да закуся с овесени ядки, да си направя кафе и да седна да чета форума. аа? ахаа? много съм сръчна Joy

съседската котка цяла нощ дра по нашата врата! ще й светя маслото на виолетка (казва св вайълет).

рада от 10 минути стои с една кутия кърпички за нос, вади ги една по една и ги къса на много дребни парченца хихихи...Научи се да разглежда една книйка със снимки на животни и като й кажа къде е бау-бау (понеже най-обича кучета)  тя драпа докато не го намери и после започва да го дрънка отгоре...

ох, стига ме мързя. а й колкото съм проста - сложих буквите върху тортата на рада предварително и те си пуснаха боята Sick сега ще се измисля камуфлаж newsm78

вики, много е готино с професионалните снимки на елла!!! ние правихме такива на 5 месеца и са наистина много готини като ги пипне професионалист. а за кастингите не знам - нали знаеш колко пари даваш само да влезеш в тези среди, мъжът ми ще ме убие:) ние пробвахме за конкурса на гап и разбира се нищо не стана. (дакота фанинг е дете уоркохолик! http://imdb.com/name/nm0266824/ )

шнапи, определено сте манекенки!!! как е берлин по коледа?? много ми се ходи там!! изобщо в германия искам да обиколим...

елс, успех утре!! да видим как ще ни се осъществят празниците. тя и мтв го прави утре!

цвете, баш като сиганетата! мяташ се вътре у локвата и цапаш:)!!

цунки от нас (пръдла пее с мен и казва "лалала" Joy)

# 199
  • София
Аз не успях да се наспя,ама поне работата свърших.Тая нощ сигурно ще се ядосвам,че не съм спала ама айде от мен да мине Laughing.Дивчо естествено се наспа,наяде свърши полезните работи Sick,които има да си върши и сега щаслив и доволен гледа колите и трамвайте.
Шнапи,малий ама тоз Ники вЕрно манекен.И Дани се мръщи на моите манджи smile3516 иска Хип,ама вече яде само сутрин плодовите,а през другото време мамините,каши на Хумана (не ми се занимава да му правя) и плодове.Добре,че в Аржентина е лято та има разнообразие Mr. Green.
Пази,Дани като беше на 6 или 7 месеца и като ни чуеше,че кашляме и той започваше.Много сладко го правеше hahaha.
Хотмама,ами стягай куфарите и заповядай Hug.Така и така ще си фаворит в днешната номинация Laughing.
Кои са тези мамчета дето са се излъгали за мен да гласуват.Аз имам само две пътувания до Мюнхен и едно до София с бебе.Ама все пак ви благодаря  bouquet.
Приятен уикенд на всички wavey.

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 17:51 от Марти

# 200
Ей, никакви спамъри не сме днес...

Честит рожден ден на Ина, Бояна, Ивет, Венцислав, Виктор и Никола! Здраве, усмивки и много късмет  nbirthday

Вики, честито!!! Много любов, щастие и здраве да те атакуват   bouquet

Аз днес съм с много изфирясъл мозък и въпреки че прочетох всичко нищо не запомних  Embarassed Ревливото магаре ми(ни) разказа играта тази нощ - рева от 4 до 7.30, спа върху нас, бърка ни в очите и устите и направо откачих. В 7.30 сутринта заспа и така до 12.30  newsm78 Като я събудих, трябваше за половин час да й събера багажа за уикенда (отиде при бабите), да взема храната от кухнята и да я закарам до другия край на София, защото в 13:30 имах среща с клиенти. Клиентите също се погрижаха да ме затрупат с куп информация, която въобще не ме интересува и няма никакво отношение към делото им, а отделно цяла София днес беше излязла с колите си навън и се отвисях по задръствания. Преди млако се прибрах и повъртях малко колело, но ми писна и реших да ви видя какво правите  Mr. Green
Марти, оксиженист е много точно определение за това състояние  Mr. Green

До утре от мен - отивам да разпускам в някоя кръчма.

# 201
  • София
Пак аз.
Вижте какво преписах от ноемврийките Laughing.
http://www.banici.net/
На мен ми се падна люлка Mr. Green.
Хайде вие сте наред.

# 202

Честит Рожден Ден на Ина,Виктор и Никола
            Бъдете здравички,усмихнати и послушни

Вики ,Честит Рожден Ден!Много здраве,щастие и любов.

Пачи,направо благородно ти завиждам  Laughing Не съм излизала на кръчма от Юни месец когато мама беше тук и гледаше дребното.А как ми се ходииииииии  beer  cook dazzler1
Яни,стискам палци Габи да оздравее до карнавала.Сигурно много се вълнува  Peace

Малеее много лошо че дечицата не спят  Crazy То и ние сме така,ама като посуче малко и се успокоява и заспива и след половин час пак така   breastfeeding

Спамърките и най-вече Мисис спам да вземете да се появите  Naughty  spam2

На мен ми се падна нов дом  newsm44

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 19:33 от galaxy

# 203
Честит рожден ден на всички малки душички, които с едно пръстче вдигат днес ръчички    party041. Да сте много весели, игриви и по-малко мързеливи   newsm51

Марти, много ми хареса това с късметчетата. На мен ми се падна, че мога да ям колкото си искам и нищо да не ми се лепи   261uu   eat . Много ми хареса това.
За сега съм кратка, че пак не съм готвила и ще пращам мъжо на магазина, но трябва да му напиша какво да вземе, че той повече от 3 неща не помни  newsm62.

# 204
падна ми се наследство и да ми олекне живота! молим ви се - не ща никой да умира! неам излишни нерви. стига ми, че дребла ми удря шамари като се наведа да я цункам и напоседък редовно тръгва да спринтира из стаята с полуразкачен и пълен с цъкита памперс сеейки тор по пода!!!

пуй, имам главобол и без да съм правила каквото пачи е отвихрила днес. по същите причини - лудница и народ не ми се мисли за ходенето до центъра, ама има за утре глупости да правя (като да купя спатула за сервиране на ужасно грозната торта, която направих Cry понеже не ми стига мозъка сложих буквичките за чрд от днес и те се разтопиха и пуснаха боя. два часа замазвам отгоре и накрая написах с гел чрд, ама то се едно рада с малкия пръст на левия крак го е писала Embarassed)

да, благодаря за вота на доверие за пътуването - има няма сме минали 15,000км с Рада двете, а Иво още повече понеже имаше едно междинно връщане до щатите и ходене до бразилия Simple Smile

# 205
Честит първи рожден ден на Ина и останалите малчугани!
Да пораснете големи и да слушкате много!
Пожелавам ви още най-прекрасните подаръци!

Честит рожден ден,Вики!
Желая ти здраве,щастие и късмет,много любов и врени приятели!

Сега отивам да чета и по-късно пак ще пиша...
 yu5 smile3545 smile3545

# 206
  • Добрич
Ейй, темата ни я видях някъде долу! Това хич не ме кефи и викам да я издърпан по-към нормалното й място.  Mr. Green
Почвам пък не знам докъде ще я докарам.  Laughing
Зориии, кви са тези емотикони в края на постинга ти? Хич не ми харесват!  Naughty Вземи се стегни и утре да си свежа репичка!  Laughing Hug
Хотмамче, споко, бе жена! Нищо, че не е толкоз хубава тая торта, но за сметка на това дано е вкусна!  Wink
Ехх, как ми се искаше да ми се падне като късмета на Габи, ама нейсе! Падна ми се - Визита от щъркела. Хеххех, много често ще почне да ни навистява тоя щъркел и затова му се помолих да ни прескочи две-три години и тогава да дойде.  Joy
Галчеее, ей, ме на, мацко! Тук съм, ама днес приоритетите вяха други.  Mr. Green
Пачи, днес си имала интересен ден.  Crazy Пък като каза, че Маги спяла върху вас се сетих, че не съм ви казвала, че от едно известно време Борис през деня като поспи 30-40 мин. в кошарата си, се буди, чака да го взема и спи върху мен като маймунка с разперени крачета и реце върху гърдите и корема ми. Много ми е миличко и ми е кеф, ама и ми натежава.  ooooh! Мисля си дали не си навличам след време беля на главата с това гушкане.  newsm78 Кво мислите вие?
Яни, дано Габа се оправи до неделя, че иначе много криво.  Peace Hug

Знам, че имам още да пиша, ама сили нямам нещо и ще ви помоля за извинение, към тези, които пропуснах!  Praynig

Честити титли на Мимиска и Хотмама!   Hug  bouquet

Лека нощ и приятни сънища!  Laughing

# 207
  • София
Честити титли на Мимиска и Хотмама!   Hug  bouquet

Благодаря!    newsm51

Тя, Пачикрак, ме предупреди да се готвя за люта битка, а пък в деня на вота се отдаде на newsm39 ... Много силна и уважавана от мен конкурентка си имам!  newsm10  Нарочно не употребявам минало време, защото съм убедена, че ще си отрезвяваме обстановката и занапред.  smile3521 
Пачиcheers ! А пък как ти завиждам за кръчмето..........

# 208
  • Добрич
Мимиска, моля, моля! Тази титла трябва да се защитава, така ще се стягайте с Пачи!  Mr. Green Стига си завиждала на Пачи за кръчмето, че да не те издам къде ще ходиш .....  Mr. Green

# 209
Марти, и аз си изтеглих късметче- "Славата", странно ми се стори, но си е мой , късмета де . Ще видим какво ще донесе новата година. Миналата нова година с малкия изкарахме в родилното . Тогава, точно на 31.12 ни оставиха децата при нас, докато се наиграят и напразнуват.Малките естествено само спяха и нищо не ги вълнуваше и въпреки, че бах в болницата мога да кажа, че изкарах най- щастливата си Нова година в живота ми.Предишната година ми беше кошмар, не знам защо но нещо се сетих и искам да споделя с вас. 2004 беше отвратителна година за мен, да не кажа че забременях и всичко беше супер, докато не починаха трима мой близки - вуйчо, бабата на съпруга ми, която го е отгледала и дядо ми. Тъкмо си мислих, че с това ще свърши всичко и ще се появи детенце, което ще разведри всико и уви - малката се роди ,но мъртва, сега вече много рядко се сещам затова, след като имам малкия Гошко и се надявам отсега нататък всичко е да е по- добро.
А тази 2005 година, измина ужасно бързо, след две седмици Гошко ще стане на една годинка, а аз се чудя как отлетя времето..

Общи условия

Активация на акаунт