Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 944
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 155
  • In transit
Ще кажете ли добра дума за вакуумиращата машинка?🙂 Чудя се дали ми трябва...
Също, ролките как са като цена? Май тук някой беше споменал и откъде купува резервните ролки на изгодни цени?🙂
Dolce, ще дърпам уши. Не четеш внимателно темата. Grinning Скоро писах обстойно, че това е една от най-полезните и ползваните ми покупки. Става да вакумираш всичко. Примерно, ако вземеш голяма пита кашкавал, режеш я на малки порции и вакумираш. Така могат да ти се съхранят с месеци в хладилника. По същия начин със саламите, бекон. Суджуци, наденици, мезета домашни, като поизсъхнат ги вакумирам и във фризера. Зеленчуци също като се вакумират, могат да се съхранят по-добре във фризера, не изсъхват. Като тиквичките например. Освен това заемат по-малко място. Ролките са на приемлива цена в Лидл, някой преди време беше споменал, че Метро били по-изгодни, ама не ми се е налагало да търся.

# 1 156
Ново видео има, но промо код НЯМА.
https://www.youtube.com/watch?v=hLb90NL_tV8

# 1 157
  • Бургас
Досвидя им се !
Ще вземат да фалират 🤬

# 1 158
  • Sofia
Машина за вакуумиране съм обмисляла, но се отказах.
Скрит текст:
Обаче пък си поръчах (не от лидл разбира се) кутия с цип за рязане на свежо фолио, каквато ми е по-нужна на мен.
Може ли да споделиш  каква е и откъде ?
Заповядай
Скрит текст:
 Онзи ден около 12часа я поръчах и вчера сутринта имах съобщение, че е в Еконта. Simple Smile http://iskambg.com/stoki-za-doma-bita/3639-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0 … %D0%B8%D0%BE.html

Да видим няма ли по-късно да пуснат код.
Иначе под това последното им видео... сърбят ме ръцете да им кажа за 20 минутното пазаруване...

# 1 159
  • София
Пушеният паламуд вкусен ли е?!

Друг път пускали ли са такъв будилник?!  Читав ли е?

# 1 160
Моля, кажете ми кой боб е хубав - насипен или пакетиран (какъв)? (търсих инфо на 1-ва стр., но няма)

# 1 161
  • София
Моля, кажете ми кой боб е хубав - насипен или пакетиран (какъв)? (търсих инфо на 1-ва стр., но няма)
Консервирания. Simple Smile Малко на шега, но е много удобен. Взимам от големите консерви. Правя нещо като запръжка (лук, морков, чушка, домати), слагам боба и след 10-15 минути манджата е готова. Simple Smile Откакто направих това откритие, изобщо не ми се занимава със сух боб. Купените от преди това пакети така си стоят и остаряват качествено. Joy

# 1 162
  • Велико Търново
Майка ми купува само от насипни и винаги й се получава чудесен! Идея нямам обаче колко вари, колко чисти и подобни детайли от процеса Simple Smile само да ата го ядат в нас, иначе сестра ми и брат ми, снаха ми, зет ми и целите поколения умират за нейния боб.

# 1 163
Пакетиран вземам аз, и на РС съм вземала, и на Крина..става божествен. Бавно. Хубавите неща стават бавно. Но става бо-жест-вен...

# 1 164
  • Sofia
Консервирания. Simple Smile Малко на шега, но е много удобен. Взимам от големите консерви. Правя нещо като запръжка (лук, морков, чушка, домати), слагам боба и след 10-15 минути манджата е готова. Simple Smile Откакто направих това откритие, изобщо не ми се занимава със сух боб. Купените от преди това пакети така си стоят и остаряват качествено. Joy
Това за бързо хапване е супер, ама покажи я тази голяма консерва, моля! Изобщо не ги знам, ама като я похвали...

# 1 165
  • София
Това за бързо хапване е супер, ама покажи я тази голяма консерва, моля! Изобщо не ги знам, ама като я похвали...
Само един вид е голямата консерва.

Ситен е, но вкусен и добре омекнал. Може да се яде и на салата.

# 1 166
Аз писах и преди ама и лещата никак не е лоша Simple Smile

# 1 167
  • Sofia
Благодаря, ТаняSimple Smile

# 1 168
  • София
Здравейте. Купон за тази седмица има ли?
и аз това питам Grinning

# 1 169
  • In transit
Ами като им секнат пак продажбите, ще пуснат. Grinning Пък знае ли човек, може за празниците направо код за 30% да пуснат. Joy

Важното е, че заредих две кори яйца на 0.36лв Л-ки.

Общи условия

Активация на акаунт