Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 872
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 320
Ако някои си хареса нещо да пише
Скрит текст:

# 1 321
  • София
Има ли код за отстъпка 10%?

# 1 322
  • In transit
Няма, досвидяха им се. Sad

# 1 323
Замразените ягоди и малини добри ли са на вкус? За вишните четох тук, а и ги пробвах и са чудесни.
И от мен свободни купони, ако някой си хареса нещо:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 00:40 от Viara T

# 1 324
Имам кантар, стъклен, но изцяло черен. Много съм доволна, мери точно. Имам го поне от 6-7 г. Батерия съм сменяла два или три пъти.
ViaraT , вишните много пъти са споменавани. Харесват се от доста хора. Аз лично често купувам, правя два десерта с тях. Единият е на Морена и е страхотен.
Доста пъти е писано за парфюми и че са имитации на известни парфюми, но трайни ли са и струват ли си изобщо?

# 1 325
Редактирах се, грешка на езика, имах предвид замразените ягоди и малини. Simple Smile

# 1 326
Ягодите са чудесни, предната седмица взех от тях на ХХЛ. Малините съм ги взимала преди и на мен лично като цяло не ми допадат понеже имат много семчици (не само тези от Лидъл), но ако не ти пречат, също са добри.

# 1 327
Някой знае ли дали са пуснали пак музикални дискове и тази година в Лидл?  Миналата година си бях взел доста сд-та от тях на добра цена.

# 1 328
  • Пловдив
В Пловдив Тракия втори ден не са пристигнали парфюмите на акция и незнаели дали ще ги доставят.Ако някой ще ходи специално за тях да не се разказва.

# 1 329
Във връзка с купоните избрано за теб. От известно време нямам такива. Днес излязох от профила си и пак влязох. Появиха се 6! Не зная на какво се дължи. Всички нови версии си ги инсналирам, когато ме покани приложението.
Свободни купони:
Скрит текст:

# 1 330
Здравейте, ако някой има мнение за машината за вакумиране ( в промоция от 01.12), моля да сподели. Баща ми иска да си вземе и се чудим дали ще е качествена тази?

# 1 331
  • Варна
Някой с отзиви от вакуумната машинка от брошурата тази седмица?
Извинявам се, ако е коментирано, но нямам време да търся.

# 1 332
  • Gorni Bogrov
Здравейте, ако някой има мнение за машината за вакумиране ( в промоция от 01.12), моля да сподели. Баща ми иска да си вземе и се чудим дали ще е качествена тази?

Аз си я взех при предното пускане и засега съм доволна.Даже в четвъртък трябва да ходя за фолио.

# 1 333
  • София
Аз имам вакуумиращата машина от преди 2г. Доволна съм. Освен фолиото от Лидл, редовно взимам пликове от Метро - има разл. размери.

# 1 334
Между другото, опитах им мини десертите (тези от Делукс серията) - честно казано съм на кантар. Лимоновото нещо (чийзкейк) ми хареса, ягодата става, но не е толкова хубава колкото лимона, а шоколадовият кейк (?) е по-скоро неприятен - нито блатът ми допадна, нито мусът отгоре.
Тортата Милка е много по-вкусна, очаквах повече от Делукс десертите. Всъщност, ако беше само лимон, щеше да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт