Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 108 719
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 165
И от мен глас + за зехтина в стъклена бутилка, допада ми и на вкус.
Не ми хареса особено виното в малка бутилка (250 мл) Каберне Совиньон от Чили.

# 166
Купих същия зехтин, който препоръчвате, но в пластмасова бутилка, 12 лв е. Много ми харесва също 🙂

# 167
  • София
Благодаря за темата, Брадичке!
Тази седмица тичах, кат простинал кон да купя Чернокоп, но така и не успях. Купона за - един лев леко го усетих като подигравка. А, днес отново Чернокоп
нямаше!  Прясно мляко на промоция също нямаше и отидохме другаде. Колкото и да харесвам Лидл, цените и мениджмънта им в последно време ме карат да проверя и пазарувам от други места.

# 168
  • Варна
Здравейте момичета. От утре хлебопекарната беше от харесваните продукти, нали? Тъй като ще вземам за подаръци два броя - да не се изложа Simple Smile
И огромни благодарности на съфорумката, която сподели за Lidl.de,. напазарих доволно 2 спортно екипа за мен, една спортна долница, тостер, електрическа сокоизтисквачка, уред за рязане на картофи, уред за готвене на пара и комплект от 15 части тенджери. Много съм доволна Wink

# 169
Правихме бърз пазар днес на Лидл, Фондю нямаше както очаквах но намерихме какво друго да напазарим. Взехме много неща но от по-специфични - от делукс чайовете с аромат на кранбъри и на портокал, две разтворими делукс напитки със солен карамел, една кутия камион музикален с меденки вътре, сокове ябълка (4+1), от нормалните -  пилешки гърди ХХЛ, вурстове, картофи, ябълки, хляб, бретцели, боб консерви големи, прясно мляко, сирене, кашквали.... и оставихме 220 лева. Направо останах Anguished

# 170
Правихме бърз пазар днес на Лидл, Фондю нямаше както очаквах но намерихме какво друго да напазарим. Взехме много неща но от по-специфични - от делукс чайовете с аромат на кранбъри и на портокал, две разтворими делукс напитки със солен карамел, една кутия камион музикален с меденки вътре, сокове ябълка (4+1), от нормалните -  пилешки гърди ХХЛ, вурстове, картофи, ябълки, хляб, бретцели, боб консерви големи, прясно мляко, сирене, кашквали.... и оставихме 220 лева. Направо останах Anguished
220лева?? Да няма някаква грешка?

# 171
Всичко е точно. Само гъделъшките неща - първите от списъка бяха 50 лв. ( чайовете, карамелените напитки, меденките в музикална кутия, сроковете ябълка). Понеже пазарим един път в седмицата, плюс за готвене - гърдите - 3 кг, сиренето 3 кг, вурстовете, 2 пакета шунка а сандвичи за училище - заедно 100 лв. От там 70 лв за останалото - картофи 5 кг, ябълки 5 кг, хляб, прясно мляко 3 бутилки  ( то под 2,80 нямаше), консерви боб 4 бр, бретцели на намаление, хляб, питки като за бургери за сандвичите  а ученика  през седмицата. кашкавал слайсове пак за тях, пекарска хартия, препарат от лидлската серия за WC, няколко дребни неща  и то станали 70.лв. Преди, за такъв тип  пазарене  с малко глезотии давахме 150-170 лв. После 180-190, сега 220. Обаче какво се чудя като  всичко е поскъпналo с цифри, съвсем различни от официално обявената инфлация.

# 172
Благодаря за темата, брадичке!
Не четох преди мен, пиша като овца Simple Smile, но да спомена че кода gotvi43 се активира еднократно и втори път не ми дава. Явно са си по правили бъга от готви42.
Явно не може да се активира веднага. Аз го ползвах веднъж преди няколко дни, сега пак се изтегли без проблеми и ще го ползвам другата седмица.

# 173
Здравейте!
Бих искала да попитам колко дни е валиден купона за рожден ден?
В момента не мога да вляза в приложението, за да проверя.

# 174
  • София
Някой беше питал за детските кухни. В брошурата за другата седмица в Нидерландия ще попаднах на тази:

# 175
  • София
Тъкмо щях да попитам кога да ги очакваме. Тази година искам да подменя старата кухня на дъщеря ми.
Но не помня ноември ли ги обявяваха …?

# 176
Чудесно изглежда тази. Дано и при нас ги пуснат.

# 177
  • София
Здравейте!
Бих искала да попитам колко дни е валиден купона за рожден ден?
В момента не мога да вляза в приложението, за да проверя.
Доколкото си спомням е 2 седмици, но се появява в понеделник преди деня. Дано някой друг ти каже със сигурност.

# 178
И огромни благодарности на съфорумката, която сподели за Lidl.de,. напазарих доволно 2 спортно екипа за мен, една спортна долница, тостер, електрическа сокоизтисквачка, уред за рязане на картофи, уред за готвене на пара и комплект от 15 части тенджери. Много съм доволна Wink

Как се поръчва от лидл.де? С кой превозвач пристигат нещата и колко е доставката, за колко време? И с карта ли се плаща или може и в брой

# 179
  • Велико Търново
Ние се сдобихме с детска кухня (награда от една игра на пуфис), но моите деца са момчета и се чудя какво да я правя. Чакам да пуснат Лидлските и да видя дали децата ще имат интерес като ги видят в магазина. Ако имат, ще им подаря наградата, ако не ще отива за продажба в олх. Кашоните в магазина са с картинки нали, като плейтив играчките.

Общи условия

Активация на акаунт