Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 108 723
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 180
Да, с картинки е.
Ми и моите са момчета ама много играят с нея. Малкия втори път ѝ кърти вратата. Любимо му е да слага ледчетата и да падат в чашката. Ама една година вече си играят с нея много.

# 181
И огромни благодарности на съфорумката, която сподели за Lidl.de,. напазарих доволно 2 спортно екипа за мен, една спортна долница, тостер, електрическа сокоизтисквачка, уред за рязане на картофи, уред за готвене на пара и комплект от 15 части тенджери. Много съм доволна Wink

Как се поръчва от лидл.де? С кой превозвач пристигат нещата и колко е доставката, за колко време? И с карта ли се плаща или може и в брой
На мен ми е интересно как стои въпросът с гаранционната поддръжка и сервиза, може ли да се занесат в някой магазин тук, или трябва да се праща до Германия 🤔

# 182
  • София
Търся дигитална мерителна лъжица. Дано до края на годината да пуснат.

# 183
Оф, пак ще пълним складовете с уникалните им купони

# 184
"Избрано за теб" индивидуални ли са или за всички еднакво?

# 185
Изтървала съм темата, но се включвам със закъснение.
Аз съм много разочарована от брошурата. Пълна скука.

# 186
  • София
Аз имам показаните горе + кисело мляко Пилос 4+1, гурме сосове, тирамису и различни видове кафе , всички -20%.

# 187
Аз ги нямам, но и не са неща, които бих взела. Имам бира с такъв купон, но също не обичам.

Искам да ми дадат на шоколади, още желирани бонбони, гризини, ядки... Всъщност, предпочитам 50% отстъпка на втори продукт, като при Помбер и крокодилчетата.

# 188
  • Бургас
Здравейте!
Бих искала да попитам колко дни е валиден купона за рожден ден?
В момента не мога да вляза в приложението, за да проверя.
Моят вече го използвах,преди самата дата на рд. Мисля,че една седмица важи.

# 189
Охраната ми вика : много хубав кашкавал сте си взела, много е хубав!! Wink
Заредих от него аз, много го харесвам

# 190
Мен ме дразни когато персоналът коментира покупки, понякога на касата някой като каже ох, това ама знаете ли колко е хубаво, ми няма значение, вече съм го взела дори да не е. Въпреки че досега винаги са били прави.
Аз напоследък накупих много сирена, сега се оказа че нямам вино към тях и не вървят колкото предполагах. Предколедно гледам да не зареждам много с "боклуци", зрънчо, мрънчо, бисквитени изкушения, че декември целият е едно голямо плюскане Satisfied Иначе както по празниците се правят разни партита с бюфет, пък и торти, тези 4+1 оферти ми изглеждат  логични.

# 191
  • Sofia
Моите впечатления са, че не са еднакви за всички.

# 192
  • Велико Търново
И моите впечатления за "избрано за теб" са като на морена. Имам си пуканки, бисквити и всякакви подобни За мен Simple Smile
Междувпрочем, определено забелязеам тенденция купоните да дават - 20% предимно. 4+1, чисти 20% са си най-редовните вече. Почти няма купон с - 40% на нещо или 33%. А преди си бяха често явление.

# 193
  • Варна
Здравейте, за първи път поръчвам. Така, че нямам опит. Поръчах с Пей Пал, не ми разреши с дебитна карта. Имам проследяващ номер. Дадох адреса на Габиели. Пише, че до 09.11 ще я доставят. От там Габиели ми я зачисляват за България, имам регистрация при тях. И до 1 седмица ми я доставят до офис във Варна, от където си я вземам. Досега с други интернет покупки така съм процедирала Simple Smile Ще пиша като си я получа, кое как, но до тогава намаленията вече няма да ги има Sad Дано всичко е точно Simple Smile
И огромни благодарности на съфорумката, която сподели за Lidl.de,. напазарих доволно 2 спортно екипа за мен, една спортна долница, тостер, електрическа сокоизтисквачка, уред за рязане на картофи, уред за готвене на пара и комплект от 15 части тенджери. Много съм доволна Wink

Как се поръчва от лидл.де? С кой превозвач пристигат нещата и колко е доставката, за колко време? И с карта ли се плаща или може и в брой

# 194
Въртят едни и същи купони, но ги разпределят различно на отделните карти, за да симулират разнообразие. Малко като с лентата - един път има, един път няма и всеки се чуди защо.
Просто някакви смешни психологически игрички и маркетинг стратегии 🤣🤣🤣

И все пак от това, което съм чела тук, в повечето случаи имаме еднакви. Индивидуални купони, в смисъл съобразени с личните предпочитания и статистика от пазаруванията, лично аз и моето семейство не сме получавали.

Още си спомням, когато на повечето ни бяха пуснали купон за кутиите с кърпички и Peacock сподели, че редовно ги купува, а пък баш на нея не бяха пратили! 😦

Аз също често ги купувам и ако не беше тя, щях да остана с грешното впечатление, че това е причината на мен да пратят купон. 😜

Общи условия

Активация на акаунт