Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 108 729
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 195
Да. За мен нямаше такъв купон. Много благодаря на тези, които отстъпиха техните. Запасите много намаляха. Дано скоро пак пуснат купон Wink

# 196
Прахосмукачката за сухо и мокро почистване, която се продава тази седмица хубава ли е? Купихме я и седи в кашона, още се чудя?
При нас с ММ индивидуалните купони са различни.

# 197
Индивидуалните купони не са интересни вече изобщо за мене. Имаше период, в които бяха изкушаващи да отидеш до магазина.

# 198
Някои ако ходи до Лидл днес и иска да ползва - 10% да пише, имам купон до днес.

# 199
  • Sofia
...  Индивидуални купони, в смисъл съобразени с личните предпочитания и статистика от пазаруванията, лично аз и моето семейство не сме получавали. ...
Такова нещо засега, не мисля че има.  
От 9 "избрано за теб" в момента всичките са продукти, които не купувам.  Имам една скреч печалба, която купувам (макар супер рядко) - плодов йогурт за пиене.
Лидълското приложение нещо беше бъгясало одеве - всичко в "любими" ми беше неналично... после станаха налични, пък не можех да отварям продуктите за подробности...
Обичайното ни пр. мляко Пилос накрая стана 3лв, но пък предполагам, че по другите вериги също е поскъпнало, та то вероятно е по-евтино.

# 200
  • На изток от Ада
За поръчката от Германия, заа сервиз се праща в Германия.  Преди мажеше и тк за някой неща (примерно пускани и тук)

# 201
  • Бургас
Прясно мляко купувам в картонена кутия на Пилос. Последно взеха на 2.19лв Децата могат и по 2-3 л да изпият - правят си и зърнени закуски,мляко с какао,чисто мляко пият. Но с тези цени,вече не знам,какво ще правим.
Не стига,че купувам най-евтините неща,сметките накрая -глави режи!

# 202
  • София
За поръчката от Германия, заа сервиз се праща в Германия.  Преди мажеше и тк за някой неща (примерно пускани и тук)
зависи, ако е предлаган и у нас и същия Иан номер... Става и в БГ.

# 203
Прясно мляко купувам в картонена кутия на Пилос. Последно взеха на 2.19лв Децата могат и по 2-3 л да изпият - правят си и зърнени закуски,мляко с какао,чисто мляко пият. Но с тези цени,вече не знам,какво ще правим.
Не стига,че купувам най-евтините неща,сметките накрая -глави режи!
И у дома много се купува мляко. Ама цената вече е.. поне да беше истинско мляко Sad

# 204
  • Бургас
Именно!

# 205
  • На изток от Ада
За поръчката от Германия, заа сервиз се праща в Германия.  Преди мажеше и тк за някой неща (примерно пускани и тук)
Чела съм , че откаазват сервиз вече .   Това помня.

# 206
  • Велико Търново
Лятото млякото беше 1.5лв за литър сега стана 2лв но го вземам директно от краваря. От поне половин година не съм купувала от магазин и разликата е огромна. Ако намерите някой да кара до кварталите (от тези мъже които обикалят с мляко и спират тук там) вземете за проба. Млекаря/краваря май е влюбен в мен и ми прави и кашкавал и сирене когато му поръчам, но нз каква им е цената, защото всеки път ми взема 20лв за бучка от едното и другото (общо нямат 900гр). Изобщо да живее селското в мен Simple Smile

# 207
  • Асеновград
Чела съм , че откаазват сервиз вече .   Това помня.
Вече се отказва сервиз за стоки купени извън България. насочват ви да се свържете с един номер, там оператор на съответния език, ви дава информация. Имах казус с една прахосмукачка купена в Гърция, така и си остана. Операторката на централата щеше да ми пише на имейл, да и изпратя, касовия бон, и така и никой не ми писа. А свързването е много трудно, в предвид, че вдига все някой който щом стане въпрос в коя страна сте, ви казва, че колежката в момента я няма, която отговаря, да чакате обаждане. Вече не е ок, гаранцията в Лидл, стана много тегаво, и всячески се мъчат да те накарат да не си я търсиш.
Новия Лидл в Хасково е супер, голям паркинг, тоалетна ,и самия магазин, чист и добре зареден.
Купих от душ гела който е от утре, само заради него минах вечерта. Предния път в понеделник беше свършил. И вероятно и утре още сутринта ще е така в предвид, че имаше само две кашончета.

# 208
  • София
Аз си писах директно на Бушона /  Parkside./... с лидълци не може да се разговаря - и пак да питам за е-мейл-адрес?
В Сф има ли такива с WC?
Тази тава за какви неща може да се ползва 7,5 х 26см от ILAG special...
Помня някакъв десерт щях да правя и ми трябваше такава но така и не се стигна,... колко струва към днешна дата?
Понеже ми заема само място.
Скрит текст:
Тъй като ще пускам заради един инструмент поръчка... това също му се чудя - цитруспреса - към 17лв ще ми дойде до Сф....  у нас май бяха поне 25лв?
https://www.lidl.de/p/silvercrest-zitruspresse-szp-25-c3/p100340896

# 209
  • In transit
...  Индивидуални купони, в смисъл съобразени с личните предпочитания и статистика от пазаруванията, лично аз и моето семейство не сме получавали. ...
Такова нещо засега, не мисля че има.  
От 9 "избрано за теб" в момента всичките са продукти, които не купувам.  Имам една скреч печалба, която купувам (макар супер рядко) - плодов йогурт за пиене.
И аз, този йогурт го купувам само като е намален. Добре, че ми се падат купони чат пат за него. Grinning Обаче нямам нито един купоне "Избрано за теб"...Лидл хич не ме уважават...само някакви оферти 4+1, 10+2, да не си мислят, че зареждам магазин?

Скк, да не те мислим чадо, уредена си от всякъде. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт