Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 923
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 170
Ако няма купон отивам в Билла, там са пуснали игра за ваучери Simple Smile

# 1 171
И Ф. (За градовете, където има) имат игра, не само ваучери, ами и айфони.
Да не ви спамя сега- взех микса от маслини, не е лош, а пък ако не беше офертата изобщо нямаше и да ги забележа като продукт.

# 1 172
  • Sofia
Мдаа... "Отпусни се"... ама те се стиснаха.
Добре че някой похвали четките за зъби, та взех и аз. За мен не е объркваща информацията с намалението в случая - две опаковки на цената на една/взимаш едно и второто е без пари.

# 1 173
Морена,
Скрит текст:
Освен показаната от Таня голяма консерва боб,  ползвам или две малки , или стъклен буркан( от К., Ф.-често е с цена 2.09-2.20).
Ти си кулинар и знаеш, но за инфо и на останалите-водата от боба не я изхвърлям, а ползвам както тази от нахут като аквафаба ( вместо яйца).

# 1 174
  • Sofia
Благодаря, Дени, полезно инфо, макар във Ф и К да ходим рядко.
Така е за аквафабата - всички бобови фършат работа.

# 1 175
Момичета, много ви благодаря! :*
Готов, сварен, съм взимала само веднъж от Била, и вкъщи усетиха, че не е "стандартния" - не им хареса..; но щом препоръчвате този, в консерва - ще го пробвам. Simple Smile

# 1 176
  • При любимите ми хора
Здравейте! За спечелилите ваучер как се потвърждава наградата, обаждат се по телефона, или изпращат мейл или смс?

# 1 177
  • София
Аз готовия боб го използвам за бърза вечеря "тафче на графче" - в гювечета сипвам от боба, отгоре наденица и малко зехтин, люта чушка(по желание) и ги мушвам за половин час във фурната.

За ваучера - ами никой от нас не е печелил досега и не знаем 😂 Честито, трябва да пише в правилата на играта, сигурно пращат имейл.

# 1 178
Моля, кажете ми кой боб е хубав - насипен или пакетиран (какъв)? (търсих инфо на 1-ва стр., но няма)
Пакетираният на Родна стряха е пълен боклук! (един път не работеше кварталната магазинче, в което има насипен доста видове нашенски боб) Насипният не съм пробвала.
За машината за вакуумиране - ползвам я, но имам купени пликове, излизат доста по-изгодно от ролките в Лидл.

# 1 179
Ориз, леща, боб вземам само на Крина.
Но и на РС като сме вземали, се е сготвял.
Смесвам го с шарения на Крина в опаконка от 800г който е, и си става яденето.

# 1 180
  • Буркина Фасо
Моля, кажете ми кой боб е хубав - насипен или пакетиран (какъв)? (търсих инфо на 1-ва стр., но няма)
в момента по пазарите бабките предлагат тазгодишен насипен боб.
пакетираният из магазините не се знае коя реколта е. Smiley

# 1 181
Моите фаворити за тази седмица:

От понеделник
1+1 кремвирши            2х400гр    5,69 лв
свинско контрафиле  1,4 кг/оп.  7,99 лв/кг
гювеч буркан                                   2,19 лв
2 тави Ернесто Ф28 см                 12,99лв  

От четвъртък
гъби                                  500 гр         2,49лв
праз                            3 бр ./връзка  0,99лв

От петък
кълцано месо в було     480 гр        4,85лв
1+1 страндж.дядо     2х250 гр         7,99лв
олио                                                        3,79лв

Идеи за готвене:
Гювеч с контрафиле от свинско месо. Може да се добавят картофи или ориз. Или само праз.
Ориз с праз и гъби. По желание - добавка от парени кремвирши.
Кълцано месо в було с гарнитура от запечени или пържени гъби /или праз/.
Кълцано месо в було със заливка от запържен праз + соса от буркан гювеч.
Странджански дядо - за мезе .

# 1 182
За трета седмица брошурата ми се вижда скучна. Каймата от първата страница обаче е на сметка и ще ходя заради нея.

# 1 183
Инстантното кафе със зелен етикет, което е на промоция дали е хубаво? Знам, че всичко е индивидуално, но искам мнението ви. Сега пия това с червен етикет и ми харесва. Пише, че е силно, но нямам идея какво е зеленото.

# 1 184
На мен специално ми харесва,не е силно,нормално. Златния етикет също е хубав. Не съм спец по кафетата,но на мен ми харесват.
Инстантното кафе със зелен етикет, което е на промоция дали е хубаво? Знам, че всичко е индивидуално, но искам мнението ви. Сега пия това с червен етикет и ми харесва. Пише, че е силно, но нямам идея какво е зеленото.

Общи условия

Активация на акаунт