Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 858
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Аzgar, в къщи сме с робот от Лидл, повече от 2 години.Нашият не мие,но съм много доволна имаме дългокосместа котка събира всичко,не се оплита нищо по четките.Оправда си вложението .Марката е  silvercrest.Аз дистанционното не го ползвам,пробвах го отначало ,но ми е по-лесно със бутоните на робота.

Това е моето мнение, но без частта за котката.
За миещата част не знам нищо.
ПрИмоция не е до утре, а до изчерпване на артикула. Ще сбутат останалите роботчета някъде по стелажите, но ще се продават пак на същата цена. Вземай смело - ако не ти хареса може да върнеш до 30/60 дни без проблеми.

# 1 246
Някой беше споменал ама аз нали скоро не ходих в Лидл , сега го забелязах. Много студено в тоя магазин.  Нищо интересно и тоя път сред пазара.

# 1 247
  • София
Може да се върне до 30/60 дни само ако е неизползван уреда. При каквато и да е следа от употреба или нарушен търговски вид, са в правото си да откажат.
Тоест харесва ми / не ми харесва трябва да се изчерпа само с визуално възприятие.

# 1 248
Аз напоследък също не съм купувала дрехи.
Писах им преди месец и нещо на мейла да питам дали имат тостер 3 в 1 и ми казаха, че правят тотална инвентаризация и не могат да ми съдействат.
Мисля, че си разчистват наличности от доста стоки.
Ако все пак някъде ви попадне, пращам веднага пари, че много го искам.
Да знаете, че става само за сандвичи и скара, като за свинско месо е супер бавно. За гофрети -НЕ голямо нееее. Пече ги 20 мин. Имам гофретник от К( по препоръка от любими тук потребители) и стават за 3-4 мин. Нищо oбщо

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 23:19 от JustMila

# 1 249
Аз имам прост робот, 199 лв, виледа, от лидл..ми супер си е. Не бих дала повече пари, при положение че и тоди до сега сто пъти си изби парите. А и върши работата за която е взет. Косми идеално обира..човешки, мтого са вкъщи, моите. Държи дълго. Не пропуска ъгъл въпреки че се води "хаотичен", вкъщност облизва ъглите..наблюдавала съм го. Няма ап и електроника освен едно копче он/оф..което за мен е плюс.

Не мисля че и този на силвъркрест ще е по-лош.
За мократа част не мога да се включа, не държа на нея..парцалки не ми се перат, купуват, сменят, не ми се слугува излишно..

# 1 250
Четох упътването, гледах ревюта, никъде не се споменава да има апп и отдалечено управление.
Няма ли някой с този модел да потвърди - Silvercrest sswr a1.

# 1 251
Четох упътването, гледах ревюта, никъде не се споменава да има апп и отдалечено управление.
Няма ли някой с този модел да потвърди - Silvercrest sswr a1.
Вижте добре кутията. Ако има апп, то ще е посочено на нея.
Вие знаете какво търсите, но моят робот /не е от Лидл/ има апп, имам го от 2г и никога не съм го ползвала.

# 1 252
  • Велико Търново
Аппа е изключително важен! Ако нямат тези в Лидл, според мен не си заслужава! Благодарение на него се ъпдейтва версията на устройството и работи по-прецизно. Аз съм с два Робота, евтини на шаоми (300лв на промоция) , но съм изключително доволна. Със всеки следващ ъодейт работят по-добре и по-добре!

# 1 253
Ние сме с тази роботка от година и половина.Всеки ден се ползва,понякога по 2 пъти,катери дебел килим,разнася зарядни из къщата,също и голяма кашпа със саксия,мърда си сама столовете...абе много е яка,докато и свикнем с чалъмите беше забавно(детето я беше настроило да чисти в 2ч.през нощта).Супер доволна съм!

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:34 от Stone flower

# 1 254
  • София
Някой беше споменал ама аз нали скоро не ходих в Лидл , сега го забелязах. Много студено в тоя магазин. 
Явно е нареждане съвсем отгоре. Наскоро посетих гръцки Лидл и там беше студено. А в Германия имат и бонус - без осветление на паркинга. Както се стъмва рано, не може да се види какво слагаш в багажника и какво е останало в количката. Joy
Скрит текст:
Гръцкият Лидл беше толкова тесен и сбутан, че филиалите на Екзарх Йосиф, Раковска и Алабин ми се видяха като палати. Joy

Имаше въпрос за мелничките. Имам мелничка от черен пипер от Делукс серията и тя е на винт. Не знам дали предлаганите в момента също са такива. А това с топлата вода ще го опитам. Доста мелничка на Kania съм изхвърлила. Всъщност не ме дразни толкова, че са еднократни, колкото това, че накрая винаги остават няколко зърна, които не могат да се смелят. Simple Smile Но предполагам, че от топлата вода и парата, ще се навлажнят.

# 1 255
Пета година ползвам тази мелничка, само си я пълня, според мен ще ме надживее😀

# 1 256
  • София
Пета година ползвам тази мелничка, само си я пълня, според мен ще ме надживее😀
Скрит текст:
И моята на винт е същата. А откъде взимаш шарения пипер, за да я пълниш? Заради него купувам в мелничка.

# 1 257
Последно купувах от турски магазин, иначе мисля, че и от Фантастико съм купувала в пакетче.

# 1 258
Здравейте,
Набелязала съм някои дървени играчки за децата
Дали има вероятност да зареждат още днес в магазините нещата, които са  от утре?
Случвало ми се е неделя в 17-18ч. да зареждат и да си се продават нещата и на промоционални цени.

# 1 259
  • Ст Загора
Има вероятност.  Но кое ще заредят днес точно. И да купиш.

Общи условия

Активация на акаунт