Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 803
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 365
  • In transit
Сладкодъвкова, нямам идея, дано някоя добра душа каже.
В тази статия пише, но на снимките са старите опаковки, обаче си мисля, че имат разлика и в аромата, със тези новите сега. Както писах и вчера, от предишните пускания, почти нищо не ми харесваше, докато сега ми идваше да взема от всички по един.
Точно!

# 1 366
  • Асеновград
А в Бургас дали ги видяхте някъде парфюмите? Аз ли съм завеяна, в два магазина ги търсих и не ги видях, а имаше много хора и всички служители си имаха работа, не исках да ги занимавам и аз
Снощи и аз ги търсих в Асеновград и никъде не видях, а оглеждах навсякъде и до Делукса и по старите промоции.
За съжаление служителите не бяха сигурни имало ли ги е изобщо и дали ги очакват.

# 1 367
Тихолова, при нас бяха до една от касите, малко стилажче. Добре че питах служител от персонала, че иначе едва ли щях да ги видя.
Майки, ти какво си взе, само Нарцисото ли? 😁

# 1 368
Благодаря Леми, май само около касите не гледах, защото имаше опашки, ама в 17,30 е така

# 1 369
При нас бяха напреки на другите стелажи, срещу хладилната витрина с масло, маргарин и подобни

# 1 370
  • София
Вчера купих будилника.  Един час в къщи се мъчих да го настроя съгласно указанията - не се получи.

# 1 371
  • Сливен
при нас парфюмите бяха сбити до стелажите с изостанали стоки от минали седмици.пробвах дамски Аква,харесва ми,довечера май ще ходя да го купувам,че бяха малко бройки.

# 1 372
  • Sofia
Здравейте. Развали ми се зъбния душ, който купих много скоро от лидл (преди месец). Не се зарежда. За първи път ми се разваля някакъв уред, купен от лидл. Изхвърлила съм му кутията. Връщали ли сте уред без кутия? Пазя му касовата бележка.
И при мен така. Пуснах рекламация. Без кутията. Казаха ми, че явно цялата партида е с този дефект. Имали много върнати.

# 1 373
Не е нужна кутията. Пускайте си спокойно рекламация и без нея. Просто сложете в друга подходяща, да не е гол уреда, а опакован ...Simple Smile

# 1 374
  • Бургас
В Мол Галерия Бургас парфюмите бяха сложени на нивото на очите на един от стелажите със седмични промоции, на гърба на коледните неща, по спомен.

# 1 375
В Мол Галерия Бургас парфюмите бяха сложени на нивото на очите на един от стелажите със седмични промоции, на гърба на коледните неща, по спомен.

Благодаря! Поне да не се чудя аз ли съм блейка, или хич ги няма

# 1 376
  • In transit
Леми, да. Стига толкова. Grinning
При нас бяха на страничен стелаж до цветята.

Някой пробвал ли е да замразява пушената сьомга? Интересува ме какво се получава след като се размрази? Дали е в същото състояние?

# 1 377
Преди 2-3 дена извадих точно една замразена пушена сьомга, по мека някак беше, но на вкус  си беше същата, аз я вложих в рулца от лаваш и не се усети разлика.

# 1 378
  • Пловдив

Някой пробвал ли е да замразява пушената сьомга? Интересува ме какво се получава след като се размрази? Дали е в същото състояние?
замразявала съм, нищо и няма...същата си е Simple Smile

# 1 379
Не получих "избрано за теб" след излизане и отново влизане в профила. И това не е Wink

Общи условия

Активация на акаунт