Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 802
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Не получих "избрано за теб" след излизане и отново влизане в профила. И това не е Wink

И аз.

# 1 381
  • In transit
Ze-ze, Мистик, много ви благодаря!

# 1 382
  • SA
А в Бургас дали ги видяхте някъде парфюмите? Аз ли съм завеяна, в два магазина ги търсих и не ги видях, а имаше много хора и всички служители си имаха работа, не исках да ги занимавам и аз
Снощи и аз ги търсих в Асеновград и никъде не видях, а оглеждах навсякъде и до Делукса и по старите промоции.
За съжаление служителите не бяха сигурни имало ли ги е изобщо и дали ги очакват.

Привет, аз съм от Асеновград и днес пазарувах в ЛИДЛ. Парфюми имаше точно до входа за каса №1.
Иначе се включих да питам дали някъде мога да намеря все още от роботите за почистване?

# 1 383
И аз взех парфюми, бяха на гърба на регала с коледните, но в магазина на Трапезица в Бс, иначе щях да ходя до мола. Почти сигурна съм, че вчера не бяха там - много внимателно гледах точно този ред. Имам от миналата година Essence Agua Marina квадратното шише и според мен тази година е различен, взех си Cotton Blue, аз май по цвят ги избирам

# 1 384
  • София
Не получих "избрано за теб" след излизане и отново влизане в профила. И това не е Wink
И аз.
В сайта на ЛИДЛ ли имате профил? Щото аз нам не намирам къде се създава такъв.

# 1 385
  • Sofia
И аз.
В сайта на ЛИДЛ ли имате профил? Щото аз нам не намирам къде се създава такъв.
В приложението. "Лидл +"  В заглавния пост има инфо.

# 1 386
А някой пробвал ли е да замразява изсушен суджук, от тези Лидълските? Нашите са готови, но се чудя как да ги съхранявам, нямаме машинка за вакуумиране и се замислих дали да не замразя няколко 🤔

Камче, много се радвам да те "видя". 😊

# 1 387
Скоро имаше ХХЛ седмица и купих килограм замразени берита. Вече има ягоди и череши(евентуално вишни) в него. Преди имаше малини, къпини, а сега ги няма.

# 1 388
Аз съм замразявала изсушен домашен суджук. После е същия на вкус (размразявам в хладилника).
Предполагам, че и с лидълския няма да има проблем.

# 1 389
Здравейте Simple Smile
Дали е възможно тази вечер да изкарат накои от промоциите, които са от утре? Relaxed

# 1 390
Аз съм замразявала изсушен домашен суджук. После е същия на вкус (размразявам в хладилника).
Предполагам, че и с лидълския няма да има проблем.

Леми, и аз домашен от баба и леля.
Ако искам сочен, да съм го сложела във фризера.
По-сух ако искам..в хладилника.
Това ми казваха при връчването на благинките 😁😄

# 1 391
Взех си пиперена мелничка Делукс, отваря се. Дори твърде лесно се отваря, хвръкнаха няколко пиперчета Sweat Smile Още не съм я пробвала дали мели. ММ плати и сега има купонче за почистващ препарат w5, казах му каквото иска да си вземе и да си го ползва със здраве, ама да не забрави че е негово 😁
Сиренцата поскъпнали забележимо Rage Ще се яде повече грозде и по-малко сирене в мезето, поне хубаво грозде има. Взех си телешки пържолки за днес, имаше намалени отново, ще се глезим покрай футбола. Имаше още от хелоуинските декоративни тиквенца, харесах си една сбръчкана тъмнозелена, тежка като гюле, надявам се да е месеста, ще сложа резени в еърфраера. В момента ползвам няколко хелоуински тиквички да си подпирам коледните лампички на камината и хем ми се яде тиква, хем искам да ги запазя в тая им роля Smiley
Гледах коледните клинчета и пуловерчета, много приятно мекичка материя, супер са. Искам коледни стикери, но тези не ми харесват особено, нещо липсват такива по мой вкус тази година ¯\_(ツ)_/¯

# 1 392
  • Sofia
Здравейте Simple Smile
Дали е възможно тази вечер да изкарат накои от промоциите, които са от утре? Relaxed
За възможно - възможно е, ама дали... Пък и както коментирахме вече - не е едно и също по филиалите, та... освен да идеш и да видиш.

# 1 393
  • In transit
Леми, ние всяка зима замразяваме изсушения домашен суджук. Става и без вакумиране, но миналата година ги вакумирахме и се съхраниха по-добре.

Камелот, не мога да ти помогна с робота (утре ще погледна при нас дали има останали), но пък изключително се радвам да те видя тук! Heart Eyes

# 1 394
Моите фаворити за тази седмица

Понеделник
кайма смес                500 гр    2,89 лв
свински котлет     800гр/оп.  8,99 лв/кг

Четвъртък
картофи ранни                        1,11 лв/кг
броколи                      500 гр   1,79 лв
кухненска везна                   12,99 лв

Петък
ориз                                           2,59 лв/кг
котлет толстолоб                   6,99 кг
кен рязани домати 240 гр    1,35 лв

Идеи за готвене
Кайма и картофи - мусака, супа топчета, кюфтета по цариградски
Свински котлет,картофи, броколи - пържоли с гарнитура пържени/варени/ картофи и бланширани броколи
Броколи, картофи - крем-супа
Тостолоб, кен домати, ориз - пържен толстолоб полят с доматен сос и гарнитура от ориз
Кайма, картофи, кен домати - яхния кюфтета в доматен сос и картофи
Тостолоб, кен домати - сварен в доматен сос котлет от толстолоб с добавка от паста /пене ригате/

Общи условия

Активация на акаунт