Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 712
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз си харесах доста неща от брошурата.

- спанак
- ловджийски наденици
- касапско мезе
- компот от череши
- овче и биволско мляко
- джинджифилов мъфин
- крем за мазане с риба тон
- печена капия
- свински джолан

Ще им оставя 30 лв. минимум, тъкмо за компенсация, че в последните две седмици съм ходила само веднъж.

# 1 456
  • Sofia
Ааа, чушките Грени по дефолт се взимат, както и краставичките им, пък и какао и аз ще заредя, ама това са си обичайни неща, както и ПиЗ.
Чакам аз промоция на шок. кувертур (черния по конкретно) и много си страдам за солта Ризбо - липсата ѝ е снижение на качеството според мен.

# 1 457
По 2 кг ли са тарелките със суджук или 2.400 ? Само ви чета, че бил много вкусен и много се чудя утре да ходя ли да го търся, но като съм пешеходец в повече време и нещо не ми се мъкне и тая обемна тарелка.
Промоционална ли му е цената или и през другото време си е 9.99 ,питам да реша да се жертвам ли утре.
А може ли са се замрази и след време да се суши?

# 1 458
  • Ст Загора
Някой видя ли пижамите от днес?  Дали са тънки ?

# 1 459
Някой да е виждал по филиалите в София от Английския чедър от купона,
Аз след малко ще мръдна и ще погледна при нас, ама сме далече от центъра.
Има го при нас (Кн-о.), току що се връщам.
Взех този.

Благодаря за инфото за чедъра, успях да взема от него. Hug
Същия парфюм си харесах, много свеж и приятен.

# 1 460
От крема съм купувала този от ляво, в тъмночервено. Не е лош, но не е и уау. Като вкус се усещат страхотните им бисквити с канела и джинджифил, но някак не ми е достатъчно гладък тип течен шоколад. Малко ми идва....брашнян. Освен това така и те открих как да го ям. На филийка не става, с бисквити не върви, само така с лъжица.
Мнението ми се припокрива напълно. Факт, че у нас престоя месеци докато свърши. В началото дребния го хареса, изяде десетина лъжички и с това приключи. Пробвах да го мажа на палачинки и гофрети, но не е моето.
Недоволна кои са тавичките за фраера?
Само да поясня, че съм с фрайер фурничка. Ето ги тавичките (интересуват ме двете малки).

Но ще съм с рулетката в чантата, защото ако дължината е без дръжките, няма да се събере тавичката.

# 1 461
  • СОФИЯ
Някой видя ли пижамите от днес?  Дали са тънки ?
Тънки са.
Взех домашния коледен гащеризон, а не го бях планирала. Той не е тънък.

# 1 462
  • Sofia
Крема за мазане с риба тон за мен е чак накъртващо солен.

# 1 463
  • Велико Търново
Суджука беше на 10.49 предишното пускане. Много го харесва ММ. Тарелките са обемни, с тегло около 2400гр.
На нашите взех, но те не го ядоха, върнаха ми го да си го замразя. Опитали 1 подкова печен и ми го вручиха обратно. Вкусове разни.

# 1 464
Хубав ли е гащеризона? И аз се чудя, защото съм харесала и халат.Благодаря!

# 1 465
  • София
От предстоящата брошура може би в петък ще уважа пилешките предложения. Друго не ме впечатли.

Имам седмични купони за подаряване от тази седмица. Който иска, да ми пише.

# 1 466
  • СОФИЯ
Хубав ли е гащеризона? И аз се чудя, защото съм харесала и халат.Благодаря!
Чак много хубав не е, щото е 100 % полиестер, но ми хареса точно този коледен десен. Пише че има антипилингова обработка. Изпрах го, ок си е.

Мога май да върна в друг магазин, нали. Днес съм купила кафе, различно от поръчаното. Моя грешка е, аз просто не пия кафе.

# 1 467
Този сладък крем от купона предната година се подвизаваше като бисквитен крем. Не беше никак лош за тези които биха харесали бисквитен крем с вкус на канела. Става за палачинки. Не помня обаче състава да е бил такъв какъвто е сега - маргарин. Аз не бих взела.

# 1 468
Благодаря за брошурата. За мен шаран- само ако не е с български произход.
Мистик, ти ли питаше за замразените боровинки? За мен са ок. Пак ще си купя.

# 1 469
  • Бургас
Тези парфюми на каква цена са?

Общи условия

Активация на акаунт