На море в България 2023 г.!

• 86 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Някой знае ли дали в Обзор има виенско колело през летния сезон?

# 271
Освен Дюни, има ли хотел с добър ол инклузив, някакви пързалки (съвсем елементарни) и читав плаж?

Погледни Хермес и аз търся нещо подобно, затова се загледах в него и попитах за мнение.

Katnis Благодаря ти!

# 272
Много благодаря Hug Сега видях, че Хермес е част от Александрия групата, а те взеха и Белведере в Приморско. Погледни го и него, аз май натам клоня. Ще изгубя ултра-та, но пък като хотел и плаж е в пъти по-добре.

# 273
жалко, че и двата не допускат домашни любимци. иначе са на прилични цени и изглеждат достатъчно супер и двата.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 15:14 от arino

# 274
Последно в Хермес Александрия съм била 2020г., ако след това не е правено реновиране на базата, не е ок. Тогава моето дете беше само на пържени яйца и пица. Писала съм някъде мнения.

# 275
И аз не харесвам Хермес .

# 276
Търся нещо подходящо за семейство с малки деца,искам да е близо до плажа,да е плитко,чисто и да има изхранване,вечерта децата да си играят около нас и ние да си релаксираме,и ние доволни и те.Да има повече семейства с деца,а не чужденци.Намират ли се още такива места???? Моля да ми препоръчате Simple Smile

# 277
аз харесвам парайсо бийч ол инклузив в обзор. той също е на прилична цена. и е много симпатичен, защото не е голям + имате плаж с чадъри и шезлонги, а вечер - анимация вкл. за възрастни.

# 278
От Хермес до Дюни има няколко светлинни години разлика, плажовете им пък хич не могат да се сравняват...
Вижте Еврика бийч и Тиара бийч в Слънчев бряг или Сол Луна Бей в Обзор.

# 279
  • Сф
Търся нещо подходящо за семейство с малки деца,искам да е близо до плажа,да е плитко,чисто и да има изхранване,вечерта децата да си играят около нас и ние да си релаксираме,и ние доволни и те.Да има повече семейства с деца,а не чужденци.Намират ли се още такива места???? Моля да ми препоръчате Simple Smile
Колко са големи децата? Има разбира се. Панорама Китен, Ариана Китен , Блу Ориндж, Созопол. На първо четене това се сещам
 Но..изпуснахте ранните и не знам как са цените .

# 280
  • тук-там
Само като идeя - сайта е ZEN hotels. Проверявайте го, когато харесате нещо. Някои цени са космически, някои са си попадение. Не знам как ги формират - малко на късмет....

# 281
От Хермес до Дюни има няколко светлинни години разлика, плажовете им пък хич не могат да се сравняват...
Вижте Еврика бийч и Тиара бийч в Слънчев бряг или Сол Луна Бей в Обзор.
Те нямат пързалки обаче или поне аз не видях.
Някой с пресни (миналогодишни) впечатления от Белведере?

# 282
Естествено, че имат! Даже аква-паркове. Добавям Лагуна бийч на Слънчев бряг.

# 283
Много благодаря, ще погледна и тях Flowers Hibiscus

# 284

Те нямат пързалки обаче или поне аз не видях.
Имат, разбира се, затова ги предложих.
Тиара:
Скрит текст:

Сол луна:
Скрит текст:

Еврика:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт