На море в България 2023 г.!

• 86 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Aaaaaми, да кажем , че миналата година беше по-зле и от повечето хотели Grinning

# 331
  • Карлово
Здравейте, издирвам хотел на база ол инклузив, ествествено предложения много, но търся нещо с безплатни чадъри и шезлонги на плажа, освен покрай басейна в комплекса, максимално близо до плажа/бих се радвала да сме на 1 линия и той да ни е на отсрещния тротоар Grinning/, що-годе с вкусна и качествена храна, понеже ще сме с новият член на семейството - малкото звяр на 1,3 год, та бих била благодарна за съвети и предложения Simple Smile

# 332
PINK, може да разгледаш парадайс биич във влас бях миналата година там
Разочарована съм защото след вечеря няма какво да се прави има само детска дискотека, храната е доста добре (за обяд имаше много риба все едно си на капанче Joy) хотела е на малък плаж на брега на плажа и морето ти е под терасата
Няма чадър на плажа но има тераса под басейна и се минават 2 мини стъпала и си на пясъка все едно сте на 3та линия чадъри но не са за ордени в пясъка.

# 333
Само камънаци е този плаж, изобщо не си заслужава!

PinkYS, вижте хотелите в Слънчев бряг или Обзор. Бюджетът какъв е?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 06:16 от Greene

# 334
3 години по ред в Мирамар в Обзор - храна, плаж, шезлонги и прочие. С дете на 1, 2 и 3. Ако ви е в ценовата категория е точното място.

# 335
  • Карлово

За плажа на парадайс бийч ли казваш, че е каменист? Бюджетът е около 1000 лв, като се търсят дати в края на лятото - около 1 септември, понеже и слънцето тогава е по-слабо. Последната година попаднахме на мн скапан хотел в Слънчев бряг с много добри отзиви и плажа по това време беше ужасен - ужасно мръсна вода. Последния ден пробвахме Аркутино - е, водата беше супер чиста. Гледах и Аркутино ризорт, но понеже се пада в резерват и не се пръска срещу комари,,, та с малко дете и това не е оферта... Гледах Марина Сандс в Обзор, той ми се вижда разумен избор за момента

Мирамар го гледах, но за съжаление ни е извън бюджета...

# 336
Обзор си е малко рисково от гледна точка на времето през септември. "Марина сандс" ви е над бюджета. Може би декември-януари, ако бяхте тръгнали да резервирате щяхте да имате по-голяма отстъпка, но сега не ви е изгоден. Иначе за 5 нощувки там, можете да видите "Казабланка" (за 1070лв) или "Сънрайз ол сиут" (за 1100), но не са на първа линия. Хотелите на Слънчев бряг със собствени чадъри и шезлонги също не са ви по бюджета, затова и не ги предлагам.

# 337

За плажа на парадайс бийч ли казваш, че е каменист? Бюджетът е около 1000 лв, като се търсят дати в края на лятото - около 1 септември, понеже и слънцето тогава е по-слабо. Последната година попаднахме на мн скапан хотел в Слънчев бряг с много добри отзиви и плажа по това време беше ужасен - ужасно мръсна вода. Последния ден пробвахме Аркутино - е, водата беше супер чиста. Гледах и Аркутино ризорт, но понеже се пада в резерват и не се пръска срещу комари,,, та с малко дете и това не е оферта... Гледах Марина Сандс в Обзор, той ми се вижда разумен избор за момента

Ако смениш датата от 10.09 с отстъпката от 25 % в момента, в Марина Сандс за 5 нощувки ти излиза 1035 лв. Били сме в Марина Сандс в точно този период и времето си беше ок, особено като за малко бебе.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
Хотелът обаче е извън града и е на неохраняем плаж.
Казабланка също ти е варинат.  Той вече е в самият град и е близо до всичко.

# 338
  • Карлово

Ако смениш датата от 10.09 с отстъпката от 25 % в момента, в Марина Сандс за 5 нощувки ти излиза 1035 лв. Били сме в Марина Сандс в точно този период и времето си беше ок, особено като за малко бебе.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
Хотелът обаче е извън града и е на неохраняем плаж.
Казабланка също ти е варинат.  Той вече е в самият град и е близо до всичко.

Казабланка ми дадоха добра оферта, но не е на 1 линия, на втора е, на около 5 мин или 10 с дете :Д

# 339
За съжаление тази година цените са в небето, за този бюджет все ще се наложи компромис, като периода в случая не е достатъчен. Тази година Ол суитс обещават подобрения, мисля са близо като цена, но и те са на втора линия.

# 340
Някой може да има интерес. Приятели второ лято ще ходят в Кранево, хотела се казва Палма бийч и е до пясъка, доволни са. Обаче е съвсем обикновен, няма басейн, няма ОИ. Като цени е добре и не изглежда зле, не е лъскав обаче. Ние нали сме с три малки деца и едно 16 г, там като цена ме устройва. Но...като дойде време ще видим, че ние всяка година резервираме ден или два преди да тръгнем и нямаме голям избор.
И въпрос: някой има ли отзиви за Синя Перла, Слънчев бряг?

# 341
  • В.Търново
За съжаление тази година цените са в небето, за този бюджет все ще се наложи компромис, като периода в случая не е достатъчен. Тази година Ол суитс обещават подобрения, мисля са близо като цена, но и те са на втора линия.
Втора, ама на 400-500м от плажа.

# 342
За 1000 лв трябва да си понижите критериите или почивката да е по-малко дни . Несъвместимо е просто - добър AI на хубав плаж, първа линия и с включени чадъри и шезлонги.

# 343
Да, но не е толкова зле и алеята си е добра за разходка. Ние сме ходили с деца и съвсем не е толкова изморително. Вече всичко е над 2000 лв., няма как за 1000 да се намери хубав ОИ на първа линия, просто ми се вижда невъзможно.

# 344
  • Карлово
Ако не се съобразявахме с детето, което е доста малко не бих рискувала отново с БГ черноморие... но в момента ще направим компромис, за да я каля поне малко. Все ми е в главата Аркутино, но тези комари.... как ли ще е по другите курорти... чудя се дали има или като пръскат няма толкова много

Общи условия

Активация на акаунт