На море в България 2023 г.!

• 86 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Вижте Парайзо бийч, Обзор. Почивали сме преди няколко години в него. Само че без ОИ. Като цени гледам, че е добре, нз как е храната. Басейна е подобие на такъв, защото е много малък и е горе на терасата, където се хранят хората. Но пък е до плажа. С три малки деца на мен това ми е най- важният критерий- да сме до плажа, защото ми се налага често да се качвам до стаята, особено за тоалетна на децата. Затова правя компромиси с други неща, като басейн, ОИ. 500 лв да дам на ден за ОИ ми е абсурдно, лично на мен. Миналата година се вместихме в бюджет ок.200 -250 лв. на ден- нощувка, храна, всичко- двама възрастни с три деца. Тази съм се настроила ок.300-350 лв. Но, всеки се разполага според бюджета си.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:56 от renidimova

# 346
PinkYS, щом ти харесва Аркутино, отивайте и не се чуди толкова. Един от най-хубавите плажове в Бг е това! А комарите ще ги бориш някак - с гривнички, мазане вечер. Не вярвам да е чак такава драма, чесно казано.

# 347
пинк, виж преди няколко мнения съм дала отзиви за парайсо в обзор.

# 348
  • Русе
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/

Аз на този съм хвърлила око за Септември. До миналато лято беше под шапката на РИУ, а от миналата есен е купен от испанската верига АЛУА за която прочетох доста хубави неща та да видим как ще е.

# 349
За съжаление тази година цените са в небето, за този бюджет все ще се наложи компромис, като периода в случая не е достатъчен. Тази година Ол суитс обещават подобрения, мисля са близо като цена, но и те са на втора линия.
Обаче втората линия на Ол суита е направо пета.

# 350
Колко да има комари?! Вече 2 години началото на септември не е толкова топло.

# 351
  • Карлово

Сега се зачудвам дали е добре септември да калявам бебата 😂

# 352
Аз като резервирах, на повечето хотели топ сезона беше от 8-10.07 до 20 и нещо си август, т.е. първата седмица на юли и последната на август бяха извън топ сезон и с по-ниски цени. Аз резервирах за първата на юли, като разликата беше 60лв на човек на ден.

# 353
  • София
Ние миналата година ходихме 27.08-02.09 и времето беше чудно. Нито много горещо, нито студено. Чак към края се развали, точно преди да си тръгнем. Тази година пак сме избрали тези дати и дано имаме късмет. И вече е по-евтино. Знам, че много хора ходят около 06.09 и след това, но на мен ми се струва по-рисковано и вече късно. Еле пък с малко бебе.

# 354
  • В.Търново
Проблема също е, че вече в край на август, началото на септември дъното на морето е по-издълбано и по-дълбоко от нормалното.

# 355
Ходим всяка година съвсем в края на август - първата седмица на септември на море, понякога в България, понякога в Северна Гърция в най-близките села до границата. Всичко е на късмет. В повечето случаи времето е било супер, не твърде горещо, водата много приятна. Недостатък за мен е, че денят вече намалява, докато в другите по-активни месеци, денят е доста по-дълъг и вечерите по-топли (за дълги разходки или коктейли по бич барове и заведения). Но това са дребни неща. Аз не обичам да ходя в топ сезон никъде - навалицата и лудницата изключително ме изнервят. Предпочитам по-слабо натоварени, но все пак подходящи периоди, отколкото средата на юли до към края август например. Същото важи и за празници през цялата година, различни сборове и т.н. Имат чар всички тези неща, но ме изнервят. Сигурно съм остаряла вече, като бях млада въобще не ми правеха впечатление такива неща. Сега е друго.

# 356

Сега се зачудвам дали е добре септември да калявам бебата 😂
Ако става въпрос за Аркутино фемили, то имай предвид, че хотелът е на баир, на различни нива и не знам ако сте с бебешка количка колко ще ви е удобно.
Мястото е резерват и до река, и има не само рояци от комари, но и змии.

# 357
Pink, и аз не препоръчвам Аркутино Фемили  - освен че има мнооооого комари и е на баири самият комплекс, и ресторанта е на 2 етажа - на единия са скарата и бара, а на втория  готвеното и салатите (където и да седнеш, ще се качваш нагоре-надолу). Да не говорим че до прекрасния наистина плаж се минава по една пътечка през дюни, пътят не е кратък и няма грам сянка (септември може и да е ок, но август си беше изпитание в жегата).
Спомените ми са от 2019, сега може нещо да се е променило все пак.

# 358
  • Карлово
Pink, и аз не препоръчвам Аркутино Фемили  - освен че има мнооооого комари и е на баири самият комплекс, и ресторанта е на 2 етажа - на единия са скарата и бара, а на втория  готвеното и салатите (където и да седнеш, ще се качваш нагоре-надолу). Да не говорим че до прекрасния наистина плаж се минава по една пътечка през дюни, пътят не е кратък и няма грам сянка (септември може и да е ок, но август си беше изпитание в жегата).
Спомените ми са от 2019, сега може нещо да се е променило все пак.

Благодаря за споделения опит. Ходихме на плаж 2021 година и на тръгване минахме по тази пътечка. Не ми се видя да е отдалечена от хотела, тогава само плажа ми бе в главата и наистина не съм го обмисляла. Мен комарите ме плашат, въпреки, че и в нашия двор бая ни атакуват... Все още не съм резервирала нищо - търся нашият си хотел. Благодаря на всички споделените мнения, като харесам нещо пак ще се съветвам тук Simple Smile

# 359
  • Sofia
Тази година не съм чела подробно, защото ще почиваме в Турция, но внезапно ни се отвориха няколко дни и сега трябва да намеря второ море. Ще ми помогнете ли кои бяха новите, хубави AI  от последните две години, освен Wave и този в Св.влас?

Общи условия

Активация на акаунт