На море в България 2023 г.!

• 86 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Карлово

Благодаря сърдечно! Утре ще звънна и ще дам обратна връзка Simple Smile

# 391
  • Русе
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/

Аз на този съм хвърлила око за Септември. До миналато лято беше под шапката на РИУ, а от миналата есен е купен от испанската верига АЛУА за която прочетох доста хубави неща та да видим как ще е.

На косъм съм да запазя от 28-ми август там, ако запазя може да се засечем Wink
Вероятно си забелязала, че хотелът няма включени в цената чадъри и шезлонги.

Тази година ще има и на плажа!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА
за НОВИ резервации, направени от 01.04 до 18.04
-20% отстъпка за пристигане в периода 20.05 - 02.06
-15% отстъпка за пристигане в периода 03.06 - 22.06 и 05.09 - 30.09
*Важи при минимум 3 нощувки и се комбинира с Екстрасите!

ЕКСТРАСИ
5=4 за пристигане в периода 20.05 - 28.05 и 17.09 - 30.09
6=5 за пристигане в периода 29.05 - 14.06 и 07.09 - 16.09
*Безплатните нощувки са тези на по-ниската цена!

ALL INCLUSIVE   20.05 - 28.05
17.09 - 30.09   29.05 - 13.06
07.09 - 16.09   14.06 - 03.07
23.08 - 06.09   04.07 - 22.08
Двойна стая парк   66 лв.   97 лв.   129 лв.   160 лв.
Двойна стая частично море   71 лв.   101 лв.   134 лв.   164 лв.
Едноспален апартамент парк   68 лв.   101 лв.   136 лв.   166 лв.
Едноспален апартамент
частично море   73 лв.   105 лв.   140 лв.   171 лв.
Двуспален апартамент парк   66 лв.   97 лв.   127 лв.   155 лв.
Двуспален апартамент
частично море   71 лв.   101 лв.   131 лв.   160 лв.

Цените са на човек и включват: нощувка на база ALL INCLUSIVE, ползване на външен басейн с чадъри и шезлонги /до изчерпване на свободните места/, ползване на чадъри и шезлонги на плажа /до изчерпване на свободните места/, фитнес, анимация, Wi-Fi, паркинг /до изчерпване на свободните места/, туристическа такса и туристическа застраховка.

Това през коя агенция е?

Съни турс.

# 392
  • Карлово
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/

Аз на този съм хвърлила око за Септември. До миналато лято беше под шапката на РИУ, а от миналата есен е купен от испанската верига АЛУА за която прочетох доста хубави неща та да видим как ще е.

На косъм съм да запазя от 28-ми август там, ако запазя може да се засечем Wink
Вероятно си забелязала, че хотелът няма включени в цената чадъри и шезлонги.

Тази година ще има и на плажа!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА
за НОВИ резервации, направени от 01.04 до 18.04
-20% отстъпка за пристигане в периода 20.05 - 02.06
-15% отстъпка за пристигане в периода 03.06 - 22.06 и 05.09 - 30.09
*Важи при минимум 3 нощувки и се комбинира с Екстрасите!

ЕКСТРАСИ
5=4 за пристигане в периода 20.05 - 28.05 и 17.09 - 30.09
6=5 за пристигане в периода 29.05 - 14.06 и 07.09 - 16.09
*Безплатните нощувки са тези на по-ниската цена!

ALL INCLUSIVE   20.05 - 28.05
17.09 - 30.09   29.05 - 13.06
07.09 - 16.09   14.06 - 03.07
23.08 - 06.09   04.07 - 22.08
Двойна стая парк   66 лв.   97 лв.   129 лв.   160 лв.
Двойна стая частично море   71 лв.   101 лв.   134 лв.   164 лв.
Едноспален апартамент парк   68 лв.   101 лв.   136 лв.   166 лв.
Едноспален апартамент
частично море   73 лв.   105 лв.   140 лв.   171 лв.
Двуспален апартамент парк   66 лв.   97 лв.   127 лв.   155 лв.
Двуспален апартамент
частично море   71 лв.   101 лв.   131 лв.   160 лв.

Цените са на човек и включват: нощувка на база ALL INCLUSIVE, ползване на външен басейн с чадъри и шезлонги /до изчерпване на свободните места/, ползване на чадъри и шезлонги на плажа /до изчерпване на свободните места/, фитнес, анимация, Wi-Fi, паркинг /до изчерпване на свободните места/, туристическа такса и туристическа застраховка.

Това през коя агенция е?

Съни турс.

Съни турс ми дадоха оферта само за суит, през почивка бг или ТС травъл цената е 1000 лв за този - Алуа Сън Хелиос. Днес звънях директино на него и казаха, че паркинга е платен, независимо дали е на техния или на общински. Чадъри и шезлонги има само на басейна, но басейна е от страната на плажа и съответно може да си хванеш място там и да ходиш на морето за 2-3 часа или да обядваш. В общи линиии този ме устройва като цена-качество, надявам се да направя приличен избор за таз годишното ни море. Благодаря на всички, включили се в темата и за съдействието Ви! Като се върна от почивката задължително ще споделя мнение - със сигурност съм критичен човек  и нищо няма да си спестя откъм критика, както и от положителната част Simple Smile Та ще добиете представа за следващата година Simple Smile Слънчево, усмихнато и прекрасно лято мили мои Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 12:44 от PinkYS

# 393
  • Русе
Някой има ли идея как стоят нещата с паркирането извън сезона в Слънчев бряг? Сега за Великден имаме резервация там, а на сайта на хотела пише, че паркинга е 15 лева, но на мен ми се струва че ще има много свободно място за паркиране освен на хотелския паркинг. Така ли е? Паяците целогодишно или сезонно вършеят там?

# 394
  • София
Здравейте. Намислили сме една почивка на морето сега в края на април. Разбира се не очаквам да става за плаж, просто разходка до Ботаническата градина, нос Калиакра, град Варна и т.н. Загледах се в разни хотели ол инклузив в Златни пясъци и се чудя какви са рисковете на такъв ол инклузив извън сезона. Дали да не си търся просто нощувки и да търсим къде да хапваме. Изобщо как е района, за който говоря, извън сезона?

# 395
  • София
Наемете си стая/ апартамент във Варна и цялото северно крайбрежие е ваше.

# 396
  • София
Здравейте на всички,
Да се мушна в темата, ако позволите ☺️. Много ми се иска това лято да отседнем в Царево. Имат добра пешеходна алея, парк за деца и дотук стигат впечатленията ми. Дали има от вас някой с повече информация за плаж и хубави места за отсядане.
Благодаря ви 🤩
Светли празници ви желая!

# 397
Здравейте. Намислили сме една почивка на морето сега в края на април. Разбира се не очаквам да става за плаж, просто разходка до Ботаническата градина, нос Калиакра, град Варна и т.н. Загледах се в разни хотели ол инклузив в Златни пясъци и се чудя какви са рисковете на такъв ол инклузив извън сезона. Дали да не си търся просто нощувки и да търсим къде да хапваме. Изобщо как е района, за който говоря, извън сезона?
Имай предвид, че извън сезон в курортите нищо или почти нищо не работи. Т.е. ако искаш да отседнеш в Златни пясъци, то трябва да е на ОИ. За качество не мога да дам мнение. Иначе наистина е по-добре да си във Варна и да обиколиш за ден каквото си набелязала.

ЦуциМ, в самото Царево няма хубав плаж. Там на плаж се ходи извън града на Нестинарка или на Аряпя, където може да разгледаш места за настаняване според това какво търсиш. Аз посещавам хотел Туи Сунео Серенити бей, който е на ОИ. Виж дали те устройва. http://hotelserenitybay.com/bg/

# 398
  • София
Плажът на Царево е много малък и става лудница. Евентуално Попския плаж, който е малко по-добре, но пък е по-отдалечен за ходене в жегата с деца.

Останалите плажове в близост са доста по-хубави, но всеки път трябва да ползвате кола. Нестинарка май е най-хубав от близките плажове.

Въпреки това или пък точно заради това, градът е спокоен и подходящ за семейства.

Ако искате спокойно място и хубав плаж, на пешеходно разстояние, Ахтопол е по-подходящ. Но е и по-малък, по-малка градина, по-малка пешеходна зона и т.н.

# 399
Наемете си стая/ апартамент във Варна и цялото северно крайбрежие е ваше.

Обмислям подобен вариант за работа от вкъщи за един месец. Какви са цените и как може да се намери такъв апартамент във Варна или Бургас най-изгодно? За испанското крайбрежие знам че са 2000евро на месец, в България как вървят месечните летни наеми?

# 400
Ние сме били преди години в Царево, това е бг курорта, който досега най-малко ми харесва и няма да повторим. Самият град е по-скоро село и е скучно дори за хора с деца. Плажът Нестинарка също не ми хареса, но да кажем, че бяхме края на юни, началото на юли и да го отдам на това. Поморие е доста по-добър вариант  ако се търси нещо подобно на Царево, но всеки през различни очи гледа.

# 401
  • sofia
Привет! Моля за мнение за къмпинг Гардения и вилите там - как е плажът - има ли видорасли, дълбоко ли е? С бебе сме и го обмисляме. Има ли в близост ресторанти или трябва да се ходи с кола?
И като цяло - къде по южното ни море има плаж БЕЗ водорасли?

# 402
Здравейте на всички! Планираме почивка това лято в Несебър, в хотел в стария град. Знам, че там няма плаж или има малък такъв, който не е хубав. Бих искала да попитам може ли да се отиде до Южния плаж с градски автобус? Тъй като е далеч, а не ни е опция всеки ден с кола.. Благодаря предварително!

# 403
  • София
Привет! Моля за мнение за къмпинг Гардения и вилите там - как е плажът - има ли видорасли, дълбоко ли е? С бебе сме и го обмисляме. Има ли в близост ресторанти или трябва да се ходи с кола?
И като цяло - къде по южното ни море има плаж БЕЗ водорасли?

Къмпинг Гардения до Якото място? Плажът не е за бебета и малки деца. Малък и неохраняем. Когато сме го посещавали имаше много водорасли (през август и с бурно море). Къмпингът сигурно е хубав, но за плаж може да се наложи да ходите на друго място. За ресторант не мога да кажа. В близост е ресторанта на Якото място и този на хотел Морско конче. Китен е на 2-3 минути с кола, както и Лозенец.

# 404
В Поморие във водната кула са открили Музей на рибарския поминък. Ще се гледа това лято...

Общи условия

Активация на акаунт