На море в България 2023 г.!

• 86 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Направих и платих капаро за началото на юли в Лагуна Бийч Созопол и  от 1-ви септември Белвил Дюни. За деца плажа Златна рибка е вълшебен. Затова вече трета година сме в Лагуната. А Дюни е курорта, който харесваме най-много, избрах септември с надеждата да избегна лудницата. Малкото също се забавлява много там.

# 406
  • Русе
Може ли впечатления за Ефект Алегра Бийч в Кранево?

# 407
Може ли впечатления за Ефект Алегра Бийч в Кранево?
Аз лично съм доволна от престоя , хареса ми всичко без анимацията, която ми се видя доста слаба. Виждам драстично покачване на цените там , което не е оправдано. За тези пари ще отидете на далеч по- хубави места.

# 408
  • Карлово
Направих и платих капаро за началото на юли в Лагуна Бийч Созопол и  от 1-ви септември Белвил Дюни. За деца плажа Златна рибка е вълшебен. Затова вече трета година сме в Лагуната. А Дюни е курорта, който харесваме най-много, избрах септември с надеждата да избегна лудницата. Малкото също се забавлява много там.

Посещавали ли сте и преди Лагуна бийч? Тъкмо избрах хотел- е, няма места... какво да кажа... в търсене на нов хотел съм и този го препоръчаха

# 409
За трета година ще сме там. Стаите са съвсем прилични, храната също, плажа е чудесен, много плитък. Анимация 0, или близо до 0. Проблем са свободните шезлонги и чадъри на плажа, ако отидеш след 10 ч. Има места край басейна. Говоря за август. За първа година ще сме там през юли. По скалата от 1 до 10, моята оценка е 7.

# 410
  • Русе
Някой скоро да е бил в Аквахаус в Свети Константин и Елена? Прочетох, че има проблем с местата в ресторанта когато хотела е пълен, вярно ли е? Как стоят нещата с безплатните места за паркиране, достатъчни ли са всички гости на хотела?

# 411
Здравейте,разгледах хотелите по родното Черноморие и наистина всичко е поскъпнало много. Според нашия бюджет се спряхме на хотел Плиска в Златни пясъци. Имате ли наблюдава за този хотел и ако някой е отсядал там ще се радвам да сподели своите впечатления.

# 412
Aмииииии, качеството е като за цената.
Соц хотел.

# 413
  • София
Привет, след дълго проучване си избрахме добре познатата Албена ☺️.
Цените са отлични за страхотния плаж, който предлагат и инфраструктура в целия комплекс.

# 414
  • Русе
Цените са отлични за страхотния плаж, който предлагат и инфраструктура в целия комплекс.
Имайте предвид, че хотелите от парковата част /без Ралиците и Вита парк/ нямат включени чадър и шезлонг на плажа, а ескалатора ще се плаща.

# 415
  • В.Търново
Моооооля?!

# 416
Нищо отлично в цените никъде не виждам.
Благодарение на дамите в темата запазих пет нощувки в Кранево, ОИ, за двама възрастни и дете на 1.6 г. за 1630 лева, като това е цена с 10 или 15% отстъпка за ранно записване. Убийствени цени просто.

# 417
Аз успях да запазя в Парайзо бийч, Обзор, само че в по- новата сграда - Теополис. Доволна съм, отсядали сме преди няколко години в хотела, но не сме ползвали ОИ. А и Обзор познавам вече доста добре, миналата година пак тук почивахме, само че в малко семейно хотелче на първа линия , без изхранване. Цената: 2 възрастни + 3( на 3;5; 7 г.) деца - 350 лв на ден, ОИ, чадър и шезлонг на плажа, от 4.07. Предполагам, че ОИ ще е някакъв бутафорен, но за нашата конфигурация под 450 лв не намерих нощувка с ОИ. А и четох долу- горе добри отзиви.

# 418
Нищо отлично в цените никъде не виждам.
И аз. Тази година се оляха просто. Ще кажеш, че получаваме западноевропейски заплати.

# 419
Ще има спад на бг туристи, но пък англета, дойчета, романета и тук таме някое франсе ще им напълнят джобовете.

Общи условия

Активация на акаунт