На море в България 2023 г.!

• 86 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, на път съм да резервирам хотел в Свети влас - Синева парк Хотел 4* ол инклузив - 3 нощувки за трима възрастни- 1020лв.
Как ви се струва офертата и някой посещавал ли го е този хотел ,за да остави отзив за него.
Благодаря!

# 421
Здравейте, търся скорошни отзиви за Хелена Парк на Слънчака.  Доколкото разбрах не предлагали кафе еспресо, зоната на плажа за гости на хотела била  малка , някъде от ляво на плажния бар? При влизане в морето имало доста камъни и водорасли?

# 422
  • There I was on a July morning
Кафе еспресо предлагат в Хелените, но не е включено в ОИ, а се заплаща допълнително. Зоната на плажа за гостите на хотела е вляво и вдясно от плажния бар. Ние сме ходили от 01.09., хотелите не бяха пълни и имаше чадъри за всички. За топ сезона - не знам как е, може и да не достигат.
Камъни има малко при входа в морето, в този край на Слънчев бряг е такова морското дъно. Аз си носех аква-обувки, но не съм ги обувала.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 23:41 от Скубиду

# 423
Кафе еспресо предлагат в Хелените, но не е включено в ОИ, а се заплаща допълнително. Зоната на плажа за гостите на хотела е вляво и вдясно от плажния бар. Ние сме ходили от 01.09., хотелите не бяха пълни и имаше чадъри за всички. За топ сезона - не знам как е, може и да не достигат.
Камъни има малко при входа в морето, в този край на Слънчев бряг е такова морското дъно. Аз си носех аква-обувки, но не съм ги обувала.

Благодаря за отзива. Това с кафето някакси не ми е ок, все пак предлагат Ултра Ол Инклузив...а се губят в детайлите..
Мисля ,че отново ще заложим на хотел Еврика.. от нашата гледна точка има доста предимства. Плажен бар, кафе еспресо, прекрасен плаж пред хотела, цена...

# 424
Момичета, извинявам се за спама, но миналата година ми бяхте изключително полезни за избора на хотел за почивка с малко бебе 🤗❤️ Тази година, обаче ни се иска да отидем в Гърция на all inclusive, но в темата, която е посветена на това, има повече въпроси отколкото отговори и мнения.
И ви моля, ако някоя от вас е била с бебе на почивка там на AI, да ми препоръча хотел 🙏
Още веднъж, се извинявам, че питам в тази тема, но тук сте супер изчерпателни и полезни за отзиви и се надявам да ми помогнете.
И за да помогна и аз на търсещите - определено на БГ черноморието препоръчвам Слънчев бряг за почивка с бебе - морето е плитко и пясъка е ситен 😀 Разбира се става въпрос за северната част на курорта далече от шумотевицата на AI изхранване. Понеже коментиране Хелените, те не са лош вариант, но в Маджестик има включено в Ол инклузива перфектно еспресо. Е вярно , че се взима от лоби бара или от сладкарницата, а не в основния ресторант, но все пак е перфектно еспресо . Определено препоръчвам и хотела и еспресото 😝

# 425
Здравейте! В хотел Маджестик Сл. Бряг спазва ли се дрескода?

# 426
Не ми е направило впечатление да правят забележка на някой за дрескод. Обаче ММ винаги е бил с дълъг панталон на вечеря, ако питаш за обяд няма проблеми за дрескод - влизала съм с къса плажна рокля и ММ с къси панталони. От плажа директно сме ходили в ресторанта, но не съм виждала хора по бански да обядват, например. Така, че не мога да кажа на 100 процента, но мисля че няма проблем. Ние не искаме да ядем по бански или голи, така че за нас не е било проблем Grinning

# 427
Здравейте,
Моля за препоръки за хотели,къщи за гости и бунгала,подходящи за семейство с палаво двегодишно момченце Grinning

И за да не е толкова общо зададен въпроса - за момента не сме се спрели на конкретен курорт,така че съм готова да чуя всякакви предложения.
Интересува ме мястото да бъде подходящо за малко дете,в близост до плажа, но и да не е на много оживено място,с добра хигиена.
Мислим си за тип бунгало или каравана,сякаш най-удобно е за такъв тип семейна почивка,но не намирам нищо, което да ме грабне.

Как мислите,по - добрия вариант ли е бунгало или да заложим на хотел?

Благодаря!

# 428
Добра новина: “През тази година Син флаг ще се вее над рекорден брой български плажове, каза за БТА председателят на Българското движение "Син флаг" Станимир Георгиев. По думите му престижните етикети ще бъдат 22. Освен плажове, отличието получава и едно яхтено пристанище. Носителите вече са потвърдени от международното жури, чието седалище е в Копенхаген, Дания.

Във Варненско носителите на Син флаг се увеличават с два плажа, допълни Георгиев. Признание през тази година получават "Бяла-юг" и "Хижа Черноморец-юг".

Най-дългогодишен носител на "Син флаг" у нас е "Слънчев бряг", допълни Георгиев. Според него този плаж кандидатства за сертификат от 1995 година.“

# 429
  • Sofia
Това лято щяло да има приложение за запазване на чадъри:
https://www.dnes.bg/stranata/2023/05/07/zapazvame-chadyr-na-more … stancionno.568946

# 430
Здравейте! Моля за мнение за хотел Голдън  Бийч Златни Пясъци и за плаж Ролба!

# 431
На мен плажа ми харесва. Широк е, морето е плитко поне 5 метра навътре. Става за малки деца. За трета година ще ходим там. На мен ми харесаха Амбасадор /на първа линия, имат чадъри и шезлонги/ и Одесос /втора линия, без чадъри и шезлонги, но свободната зона е на 200 метра

# 432
Здравейте,
някой дали знае на Рейна Дел мар дали пускат last minute оферти?

# 433
Не, нямат кой знае каква промяна в цената. Аз ги следя откакто ги пуснаха и винаги са ми се стрували неоправдано скъпи. Каквото и да включва, Обзор е, а е на цена като за Малдиви.

# 434
Някой знае ли как стои в момента въпросът с паркирането в северната част на Златни пясъци? Обмислям кратък уикенд тази седмица в хотел, който ми иска 20 лева на денонощие-извън сезон е кофти цена.

Общи условия

Активация на акаунт