На море в България 2023 г.!

• 86 288
  • 737
  •   2
Отговори
# 195
Няма как Поморие и Слънчака да се сравняват с Раднево и Златните...

# 196
  • Sofia
И за мен всичко да юг от Бургас е южно черноморие, а всичко на север от него - северно. А любимото Поморие, Несебър и Слънчака - по средата.😂 Русалка, лично за мен Златните отстъпват дооста на Слънчев бряг. Тази година разделихме почивката на две, седмица на Сънито и седмица на Златните, еми второто не е моето, лично мнение разбира се. Simple Smile

# 197
Златните със своята стерилна атмосфера са за пенсионери.
Слънчака – за луди тийнейджъри и купонджии. Два различни свята.

# 198
  • Sofia
Тц, ние сме баш по средата на пенсионерите и тийнейджърите. Като брегова ивица (широчина на плаж, фин пясък и плавен преход, Сънито се конкурира само с Дюни (за мен). А и на Слънчака все още се намират малки китни оазисчета, далеч от лудницата. Малко са, но все още се намират.

# 199
Разровете се из историята на морските ни курорти и класацията сама ще излезе наяве. За младите уточнявам, че тоталитарната държава можеше да строи където си поиска без някой да може да гъкне срещу това.

# 200
  • София
Може ли да ми предложите нешо подходящо за семейство с 2 деца на 2г и 7г.Искаме дс е олинклузив и анимация с предимство. Гледам, гледам и само ми излизст с цени 4 000, което за мен е космическо, благодаря!
Аз резервирах Тиара Биич- Сл. Бряг. Погледнете го и Вие !!

Погледнах и ми хареса. Пратих запитване. Само ме притеснява на плажа как стоят нещата? Имате ли инфо дали ще може да се доредим до чадър и шезлонг в нормално време..т.е. към 9 ч Simple Smile Периода ми е 1-8 юли..ако има значение.

# 201
Естествено, че ще можете. При тези цени повече от половината са празни по цял ден.

# 202
  • София
Естествено, че ще можете. При тези цени повече от половината са празни по цял ден.
Сигурно сте права, но миналата година бяхме в Гърция 3 звезден х-л.Ами вярно спокойно беше, храната хубава, но еднообразна. И цената беше над 2500, а за Тиара афертата е 1800..има и пързалки, а и аз съм фен на няшия пясък. Дано ни хареса.

# 203
Мнения за Алгара в Кранево? Виждам, че е изчерпан за определени дати.

# 204
Сигурно сте права, но миналата година бяхме в Гърция 3 звезден х-л.Ами вярно спокойно беше, храната хубава, но еднообразна. И цената беше над 2500, а за Тиара афертата е 1800..има и пързалки, а и аз съм фен на няшия пясък. Дано ни хареса.
Имах предвид цените на шезлонги и чадърите (по 10-12 лв за всяко). Тиара нямат включени в цената чадъри и паркинг. Така, че приготви още 500 лв за това.

# 205
  • София
Имах предвид цените на шезлонги и чадърите (по 10-12 лв за всяко). Тиара нямат включени в цената чадъри и паркинг. Така, че приготви още 500 лв за това.
Ох, ще ме откажеш накрая Simple Smile😀 От туроператора ми отговориха това: Комплект чадър и 2 шезлонга 21-25 лв, според зоната и концесионера. Паркинг при 7 нощувки - 80 лв. В Гърция също се оказа,че на плажа не е безплатно. Срещу 5 Евро ми даваха ключ за чадър и 2 шезлонги. Което не е много, но и не е без пари..

# 206
Обзор, община Несебър, Област Бургас. Бяла, Област Варна.

Nimfi4ka, плажът пред района, в който се намира Тиарата е достатъчно широк и дълъг,  с колкото искаш чадъри (комплектът е 30 лв. на ден) и голяма свободна зона. Точно зад Тиарата има платен паркинг, но с малко места. Цените варират от 15 до 20 лв. за 24 часа.

# 207
  • София
fatalina, значи от туроператора ме лъжат..в предния ми пост написах какви цени ми дадоха за комплект чадър и т.н., както и паркинга. Ще взема да звънна и в хотела, хехе. НО ако е както казвате още 350 лв..не знам струва ли си? Номера в бг туризма..не че и в Турция не лъжат, пък и в Гърция имаше ужасен баир..но никой не го описва в коментарите. Както и да е, ще помисля още. Плажа ако си струва, ще запазя.

# 208
Може ли да ми предложите нешо подходящо за семейство с 2 деца на 2г и 7г.Искаме дс е олинклузив и анимация с предимство. Гледам, гледам и само ми излизст с цени 4 000, което за мен е космическо, благодаря!
Аз резервирах Тиара Биич- Сл. Бряг. Погледнете го и Вие !!

Погледнах и ми хареса. Пратих запитване. Само ме притеснява на плажа как стоят нещата? Имате ли инфо дали ще може да се доредим до чадър и шезлонг в нормално време..т.е. към 9 ч Simple Smile Периода ми е 1-8 юли..ако има значение.
За пръв път ще бъда гост на хотела и не мога да бъда обективна. Моята информация е , че плажа е много спокоен, а паркинга бил 12 лв на ден.

# 209
  • Пловдив
Здравейте, търся хотел по възможност на южното Черноморие, който да е извън курорт и на първа линия. Да има интернет в стаите и включени шезлонги и чадъри на плажа са ми приоритет Simple Smile изхранването не толкова. Преди две години бяхме в Серенити бей и като база и местоположение ни хареса, но храната и интернета бяха под всякаква критика, а и нямаше къде да играе детето. Ще съм благодарна за някакви насоки.

Общи условия

Активация на акаунт