На море в България 2023 г.!

• 86 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Сф
Еврика Бийч може би също . Зависи какво се търси точно и с какво може да се направи компромис.

# 182
  • here and now
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хотел по южно черноморие, който да е "all inclusive", но в пълния смисъл?
Дюни и Уейв.
Дюни е по-амортизирано, но има много хубав плаж.
В Уейв е доста по-луксозно и храната е много по-добра, но пък плажа е кофти.

# 183
Някой би ли разяснил какво е това?
Цитат
"all inclusive", но в пълния смисъл

# 184
  • here and now
Предполагам, с чадъри и шезлонги на плажа и пракинг, но все пак и питащият да поясни.

# 185
То хотели бол на ОИ, въпросът е какво се търси и най-вече какъв бюджет е определен за това.
Сол Луна Бей, Мирамар и Рейна дел мар - всичките в Обзор.

# 186
  • Сф
То хотели бол на ОИ, въпросът е какво се търси и най-вече какъв бюджет е определен за това.

На юг каза жената, доколкото помня..

# 187

Ами Обзор е Южно Черноморие.

# 188
Благодаря на отзовалите се на въпроса ми, ще разгледам предложенията ви.
Да, за южно черноморие търся и под all inclusive имам предвид, наистина да е включено всичко, за което си плащаш и е описано. Има прекалено много мними оферти, а също и подвеждащи, плащаш за нещо, отиваш там и се започва "то не влиза в цената..."  и т.н.

# 189
Благодаря на отзовалите се на въпроса ми, ще разгледам предложенията ви.
Да, за южно черноморие търся и под all inclusive имам предвид, наистина да е включено всичко, за което си плащаш и е описано. Има прекалено много мними оферти, а също и подвеждащи, плащаш за нещо, отиваш там и се започва "то не влиза в цената..."  и т.н.
По-лошото е, че плащаш за неща, които не консумираш.

# 190
Аз също много се дразня, уж Аll inclusive, пък още с пристигането се почва - 25 лв. на ден паркинг и още толкова чадър/шезлонг. Всичко включено, но не съвсем.

# 191
Необходимо е добре да се прочете описанието на ОИ. Обичайно си пише дали има включени чадър и шезлонги, както и относно паркинга. Ако нещо не е ясно си питате директно в хотела.

# 192
  • here and now
Тези, които аз посочих са all, с всичко.

# 193
  • Сф

Ами Обзор е Южно Черноморие.
Географски е на границата между северно и южно вероятно, но с повечето географски характеристики за мен си е северно . . Черноморие  Не съм чувала някой да казва отивам на южното в Обзор и Бяла примерно .

# 194
За МЕН ЛИЧНО, всичко на юг от Бургас е южно черноморие и всичко, на север от Бургас е северно.

Общи условия

Активация на акаунт